Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظرسنجی جدید گالوپ نشان می دهد: اعتماد آمریکایی ها به روزنامه ها و تلویزیون این کشور به پایین ترین سطح خود رسیده است.

به گزارش روز سه شنبه ایران اکونومیست، تارنمای هیل نوشت: این نتایج نشان داد که فقط ۱۶ درصد رای دهندگان به «میزان زیاد» یا «نسبتا زیاد»  به روزنامه ها و اخبار آن اعتماد دارند.

این برای اولین بار از زمان آغاز ردیابی شرکت گالوپ از میزان اعتماد آمریکایی ها به روزنامه ها در سال ۱۹۷۳  است که این رقم به زیر ۲۰ درصد سقوط کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت برای تلویزیون وخیم تر بود به طوری که تنها ۱۱ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی گالوپ گفتند که تا حدی به اخبار تلویزیون اعتماد دارند.

میزان اعتماد آمریکایی ها به اخبار روزنامه ها و تلویزیون از سال گذشته تاکنون کاهش ۵ درصدی را داشته است.

گالوپ از سال ۱۹۷۳ شروع به ردیابی میزان اعتماد آمریکایی به روزنامه ها کرد و تنها یک بار آن هم در سال ۱۹۷۹ اعتماد بی سابقه اکثریت به روزنامه ها را به ثبت رساند. سپس در سال ۱۹۹۳ شروع به ردیابی میزان اعتماد آمریکایی ها به اخبار تلویزیون کرد و از زمان انجام نظرسنجی های این موسسه تاکنون هرگز اکثریتی را که به اخبار تلویزیون اعتماد داشته باشند ثبت نکرده است.

سطح اعتماد به رسانه های همچنین بنابر گرایشات حزبی متفاوت بوده است. دموکرات اعتماد کمی به رسانه ها دارد ولی با این حال میزان اعتماد آنها به رسانه ها بیشتر از جمهوریخواهان و افراد مستقل و بدون وابستگی حزبی است.

بر اساس این نظرسنجی، تنها ۵ درصد از پاسخ دهندگان جمهوری خواه، اعتماد زیادی یا کاملاً زیادی به روزنامه ها دارند. در مقابل میزان اعتماد به روزنامه ها در بین افراد مستقل ۱۲ درصد است.  ۳۵ درصد دموکرات ها نیز به روزنامه ها کاملا اعتماد دارند.

اعتماد دموکرات ها به روزنامه ها در دوران دولت دونالد ترامپ افزایش یافت اما پس از تحلیف رئیس جمهور بایدن کاهش یافت.

اعتماد به اخبار تلویزیون نیز از الگوی مشابهی پیروزی می کند. ۶ درصد از جمهوریخواهان شرکت کننده در این نظرسنجی گفتند اعتماد زیاد یا نسبتا زیادی به اخبار تلویزیون دارند. در مقابل تنها ۸ درصد افراد مستقل و ۲۰ درصد دموکرات ها همین نظر را داشتند.

این ارقام نشان دهنده کاهش قابل توجه سطح اعتماد در میان دموکرات ها و مستقل ها است، در حالی که این رقم برای جمهوری خواهان تغییر اساسی نکرده است.

این نظرسنجی در فاصله زمانی یکم تا ۲۰ ژوئن (۳۰-۱۱ خرداد)  و از طریق مصاحبه با ۱۰۱۵ نفر از بزرگسالان در سراسر این کشور و با ضریب خطای مثبت و منفی ۴ درصد انجام شده است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: رسانه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رسانه میزان اعتماد آمریکایی اعتماد آمریکایی ها اخبار تلویزیون روزنامه ها رسانه ها دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم هواشناسی پس از پر شدن ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

عباس صدریان‌فر جمعه شب در گفت وگوی رسانه‌ای بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.
وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.
وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

فرماندار ویژه دزفول گفت: دستور تعطیلی بوستان‌های ساحلی این شهر صادر و عملیات تخلیه خودرو‌ها از این بوستان‌ها نیز آغاز شده است.

وی از شهروندان خواست از نزدیک شدن به بستر رودخانه دز و حضور در پارک‌های ساحلی تا عادی شدن شرایط به طور جدی خودداری کنند.

منبع: ایرنا

tags # بارش باران ، اخبار هواشناسی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • هشدار مهم هواشناسی پس از پر شدن ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • اسرائیلی ها توافق را بر حمله به رفح ترجیح می دهند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ