Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه اعلام کرد که کشورهای اروپایی باید برای مقابله با افزایش موارد ابتلا به کووید – ۱۹ و پرهیز از اقدامات سخت تر در سال جاری، جذب واکسن را تسریع بخشند و زدن ماسک را دوباره به اجرا گذارند.

به گزارش ایران اکونومیست، «هانس کلاگ» که مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت است، در مصاحبه ای که خبرگزاری رویترز با وی انجام داد، از کشورهای اروپایی خواست همین حالا اقدام کنند تا از مراقبت های بهداشتی طاقت فرسا در پاییز و زمستان جلوگیری شود زیرا نوعی از سویه اومیکرون به سرعت در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته نزدیک به سه میلیون ابتلا جدید به کووید – ۱۹ در اروپا گزارش شد که تقریبا نیمی از موارد جدید ابتلا در سراسر جهان را تشکیل می دهد.

کلاگ گفت موارد بستری شدن در بیمارستان ها طی همین مدت دو برابر شده است و نزدیک به ۳ هزار نفر هر هفته از این بیماری جان می دهند.

وی افزود: در میان جامعه ای که تقریبا همچون گذشته عمل می کند، موارد رو به افزایش است.

مقام مزبور بر لزوم تثبیت کننده های همه گیری همچون دُز دوم تقویتی واکسن قبل از واکسن های مورد انتظار برای انواع خاص در پاییز و همچنین ترویج استفاده از ماسک و تهویه مطبوع تر تاکید کرد.

کلاگ گفت که این تثبیت کننده باید برای جلوگیری از اقدامات سخت تر به مورد استفاده قرار گیرد زیرا تصور نمی کنم جامعه برای قرنطینه های دستوری آماده باشد.

زمانی که همه گیری در سال ۲۰۲۰ آغاز شد، دولت ها برای کمک به کاهش تاثیر قرنطینه ها بر اقتصاد کشورها و نظام های بهداشتی، هزینه ها را افزایش دادند، اما بدهی های بالایی برجا گذاشته شد و دیگر مایل به تکرار آن سیاست ها نیستند.

کلاگ گفت: مردم گاهی می پرسند، آیا ویروس بازمی گردد؟ ویروس هرگز نرفته است، همین جا و در حال شیوع و جهش است و متاسفانه جان های زیادی را می گیرد.

وی تاکید کرد که پس از دو سال و  نیم همه گیری و قرنطینه های مرتبط، کشورها اکنون باید با افزایش تورم و ناامنی غذایی ناشی از تهاجم روسیه به اوکراین دست به گریبان باشند، ما دولت ها همچنان نیاز به سرمایه گذاری بیشتر در بخش مراقبت های بهداشتی هستند و اگر دولت ها این کار را انجام ندهند، جامعه برای آینده بهتر آماده نخواهد شد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ویروس کرونا ، قاره اروپا ، سازمان جهانی بهداشت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویروس کرونا قاره اروپا سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد

به گزارش خبرآنلاین،این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

ایسنا در خبری نوشت:«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901432

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است