Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار رئیس سازمان بورس گفت: در مجمع یک شرکت فرابورسی متأسفانه نماینده کارگروه سهام عدالت را نپذیرفتند، بنابراین مجمع آن شرکت غیر قانونی اعلام شد.

پیمان حدادی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در مورد برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت و نحوه حضور نماینده سهامداران در این مجامع اظهار داشت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، کارگروهی سه جانبه متشکل از نماینده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، نماینده شورای عالی بورس و نماینده وزارت اقتصاد تشکیل و قرار بر این شد که در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر یک نفر از این کارگروه به عنوان نماینده سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم حضور پیدا کرده و در این مجامع اعمال رأی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه وزارتخانه‌ها مصوبه شورای عالی بورس را رعایت می‌کنند، فقط وزارت نفت تاکنون تمکین نکرده است و بنابراین مشکلاتی را برای شرکت‌های بورسی پتروشیمی و پالایشی که سهامداران عدالت در آن سهم دارند، ایجاد کرده است. 

دستیار رئیس سازمان بورس گفت: امروز مجمع عمومی شراکت فرابورسی پتروشیمی مارون برگزار شد و با وجود اینکه نماینده کارگروه سه جانبه سهام عدالت معرفی شده بود و در محل حضور داشت، اما مدیران این شرکت فرابورسی از پذیرش نماینده سهامداران عدالت خودداری کرده و به جای او نماینده شرکت ملی پتروشیمی را که یک نماینده دولتی است را پذیرفتند.

حدادی عنوان کرد: با وجود اینکه مجمع مارون برگزار شده و صورت‌های مالی به تصویب رسیده است، اما  چون نماینده 19 درصد از سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم در این مجمع حضور نداشته‌‌ است، سازمان خصوصی‌سازی صورت‌های مالی این مجمع را تأیید نمی‌کند، بنابراین مجمع عمومی پتروشیمی مارون باید دوباره برگزار شود.

وی ادامه داد: قبل از آزادسازی سهام عدالت، معمولاً نماینده دولت در مجامع شرکت‌های سرمایه‌‌پذیر عدالت حضور پیدا می‌کرد و به نمایندگی از سهامداران عدالت اعمال رأی می‌کرد، اما بعد از آزادسازی سهام در سال 99 شورای عالی بورس در بهمن‌ماه سال 1400 کارگروهی سه جانبه تشکیل داد که این کارگروه باید نماینده خود را در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر به نمایندگی از سهامداران عدالت معرفی کند.

دستیار رئیس سازمان بورس گفت: کارگروه سهام عدالت سه جانبه است که شامل نماینده کانون شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی عدالت، یک نفر از اعضای شورای عالی بورس به نمایندگی از سازمان بورس و یک نفر نماینده وزارت اقتصاد به عنوان متولی اصلی سهام عدالت که می‌تواند از سازمان خصوصی‌سازی یا معاونت اقتصادی باشد.

حدادی این را هم گفت : در مجمع عمومی مارون نماینده کارگروه سهام عدالت معرفی شده بود، اما مدیران آن شرکت او را نپذیرفته بودند و به جای او نماینده‌ای از شرکت ملی پتروشیمی را به مجمع راه داده بودند و این خلاف مصوبه شورای عالی بورس است.

وی افزود: یکی از سیاست‌های آزادسازی سهام عدالت این است که مردم یعنی سهامداران عدالت بتوانند حق اعمال رأی و اعمال مدیریت در مجامع این شرکت‌ها را داشته باشند که این حق فعلاً از طریق کارگروه سه جانبه سهام عدالت اعمال می‌شود.

دستیار رئیس سازمان بورس اظهار داشت: در همه مجامعی که سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم حضور دارند، حتماً باید نماینده کارگروه سه جانبه حضور داشته باشد، وگرنه آن مجمع غیرقانونی اعلام می‌شود.

حدادی افزود: وزارت نیرو، وزارت ارتباطات، وزارت صنعت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کارگروه سه جانبه سهام عدالت همکاری دارند، فقط وزارت نفت در شرکت‌های پالایشگاهی و پتروشیمی که سهام عدالت حضور دارد، فعلاً‌ همکاری نمی‌‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجامع شرکت های سرمایه کارگروه سهام عدالت سهامداران عدالت کارگروه سه جانبه شورای عالی بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، رضا درویش که اکنون دومین فصل مدیریت خود در پرسپولیس را دنبال می‌کند، با توجه به تغییرات شکل گرفته و بحث مالکیت سرخابی‌ها، در گام اول موفق شد نظر مثبت بانک‌ها (به عنوان مالک جدید و ۸۵ درصدی سهام پرسپولیس) را جلب کرده و جا پای خود را تا پایان فصل در این تیم سفت کند.

بیشتر بخوانید: پاسخ تند پرسپولیس به انتقاد مدیر سپاهان

اکنون اما گفته می‌شود طی توافق اولیه با بانک شهر به عنوان مالک بخش عمده سهام این باشگاه، رضا درویش برای فصل آتی نیز به عنوان مدیرعامل پرسپولیس کار را دنبال خواهد کرد.

درویش هفته گذشته در جلسه‌ای خصوصی با حضور علی پروین اسطوره این باشگاه و همچنین احمدی (مدیرعامل بانک شهر) توافقات نهایی برای ادامه مدیریت این باشگاه را به دست آورده است.

منبع: ورزش 3

انتهای پیام/

کد خبر: 1229593 برچسب‌ها پرسپولیس تهران

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • مجمع وارس ۱۴۰۳ | چه میزان سود تصویب شد؟
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟