Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق معتمدیان در یک گفت و گو خبری با اشاره به اجرای برنامه های مختلف برای احیای دریاچه ارومیه در یک دهه گذشته و برنامه های سخت افزاری و نرم افزاری تدوین شده برای نجات آن، وزارتخانه های نیرو ، جهادکشاورزی و سازمان حفاظت از محیط زیست را سه دستگاه پرتکلیف در روند احیای این دریاچه دانست و گفت: در بخش سخت افزاری انتقال آب به سمت دریاچه ارومیه و نیز استفاده از ظرفیت ایجاد سد و تصفیه خانه های فاضلاب برای هدایت پساب بسمت دریاچه کارهای خوبی شکل گرفته که در مراحل نهایی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در سفر اخیر رییس جمهور به آذربایجان غربی و بازدید های میدانی از دریاچه و پروژه های در دست اجرا، خوشبختانه اعتبارات خوبی مصوب شد و با توجه به سرعتی که در پروژه ها ایجاد شده در ماه های آتی شاهد افتتاح و بهره برداری از پروژه های سخت افزاری نیز خواهیم بود.

استاندار آذربایجان غربی لایروبی رودخانه های منتهی به دریاچه ارومیه و نیز رصد و پایش ورودی و کنترل دبی آب به دریاچه از طریق ایجاد ایستگاه های اندازه گیری بویژه در بحث رصد وضعیت آب های زیرزمینی و آبخوان ها را از جمله وظایف وزارت نیرو برشمرد و گفت: خوشبختانه پیشرفت های خوبی حاصل شده و امیدواریم به زودی با توجه به نگاه ویژه دولت شاهد بهره برداری کامل از این ظرفیت ها باشیم.

معتمدیان تکمیل شبکه های فرعی آبرسانی برای مدیریت منابع آبی و مصارف کشاورزی را نیز از وظایف جهاد کشاورزی برای احیای دریاچه ارومیه دانست و گفت:بخشی از تکالیف نیز از جمله رهاسازی آب به سمت دریاچه از دیگر اقدام های استانی بوده است.

او  با بیان اینکه شرایط اقلیمی و آب و هوایی از جمله دلایلی است که باعث شده تا بخشی از تکالیف استانی در احیای درایچه ارومیه اجرایی نگردد گفت: در سال زراعی اخیر به نسبت دوره بلندمدت 15 درصد کاهش نزولات آسمانی داشتیم که معادل 53 میلی متر بارندگی است.

او  افزایش دما و توجه به اولویت های آب شرب مردم و نیز تامین معشیت از طریق تامین بخشی از نیاز آبی کشاورزی را از دیگر دلایل به اتمام نرسیدن تکالیف استانی برشمرد.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به رویکرد جدی دولت در اتمام سریع پروژه های سخت افزاری، بهره گیری از ظرفیت های مردمی و اقناع سازی را از دیگر برنامه های روند احیای دریاچه ارومیه دانست و گفت: به طور قطع از ظرفیت سمن ها و نهادهای مردمی برای تدوام پروسه تثبیت وضعیت پایدار دریاچه ارومیه استفاده خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دریاچه ارومیه احیای دریاچه ارومیه احیای دریاچه ارومیه آذربایجان غربی سخت افزاری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح سه شنبه در ششمین همایش سراسری مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج، اظهار کرد: کردستان نرخ بیکاری بالایی دارد و نسخه شفابخش رفع این معضل آموزش‌های مهارتی است که باید محور اصلی آموزش در کشور باشد.

وی مهارت‌آموزی را عامل رشد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری خواند و عنوان کرد: علیرغم نرخ بالای بیکاری کردستان همچون بسیاری از استان‌های زاگرس نشین دیگر اما کردستان در پاییز و زمستان سال گذشته بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در کشور نسبت به مدت مشابه دوره قبل داشت.

استاندار کردستان تصریح کرد: دولت سیزدهم بدنبال استفاده از نیروهای متخصص و جوان است و همین باعث شده تا شاهد پیشرفت در شاخص‌های توسعه‌ای باشیم.

زارعی‌کوشا اذعان کرد: برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» باید موضوع مهارت مورد توجه باشد.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب به کردستان لقب مجاهدت‌های خاموش و استانی فرهنگی داده‌اند و نوع نگاهی که جمهوری اسلامی ایران به کردستان داشته و توجه ویژه دولت سیزدهم به این استان منجر به بهبود وضعیت استان نسبت به گذشته و اجرای کلان پروژه‌های اثرگذار در آن شده است.

زارعی کوشا عنوان کرد: کردستان یکی از پنج استان معدنی کشور با ذخیره افزون بر یک میلیارد تن ماده معدنی است و خام فروشی معادن در این استان متوقف شده و زنجیره ارزش در آن شکل گرفته است.

وی کردستان را قطب کشاورزی کشور و دومین تولید کننده گندم ایران به عنوان ظرفیتی از ظرفیت‌های استان خواند و گفت: از دیگر ظرفیت های ارزشمند استان گردشگری است که برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان با حضور ۵۰ هزار نفر گردشگر از اقصی نقاط کشور حاکی از شناخته شدن ظرفیت‌های گردشگری این منطقه است.

کد خبر 6092811

دیگر خبرها

  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود