Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم تحقیقاتی با مهندسی ژنتیکی مگس‌ها شروع به کار کردند تا یک کانال یونی حساس به گرما را در برخی از نورون‌ها بیان کنند. وقتی این کانال گرما را حس می‌کند، نورون را فعال می‌کند - در این مورد، آن نورون باعث می‌شود مگس بال‌هایش را باز کند، که اغلب در طول جفت‌گیری از آن استفاده می‌کنند.

محرک حرارتی به شکل نانوذرات اکسید آهن وارد مغز حشرات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که یک میدان مغناطیسی روشن می‌شود، آن ذرات گرم می‌شوند و باعث می‌شوند نورون‌ها شلیک کنند و مگس حالت بال گسترده را بگیرد.

برای آزمایش این سیستم، محققان این مگس‌های مهندسی شده را در یک محفظه کوچک در بالای یک سیم پیچ مغناطیسی نگه داشتند و آن‌ها را با دوربین‌های بالای سر تماشا کردند. وقتی میدان مغناطیسی روشن شد، مگس‌ها بال‌های خود را در حدود نیم ثانیه باز کردند.

ژاکوب رابینسون، نویسنده این مطالعه گفت: برای مطالعه مغز یا درمان اختلالات عصبی، جامعه علمی به دنبال ابزار‌هایی هستند که بسیار دقیق و کم تهاجمی باشند.

کنترل از راه دور مدار‌های عصبی منتخب با میدان‌های مغناطیسی یک هدف مهم برای فناوری‌های عصبی است. زیرا سرعت کنترل مغناطیسی از راه دور را افزایش می‌دهد و آن را به سرعت طبیعی مغز نزدیک‌تر می‌کند.

هدف مستقیم این تیم استفاده از این نوع فناوری برای بازگرداندن بینایی به بیماران مبتلا به اختلالات بینایی است. با تحریک قشر بینایی، آن‌ها ممکن است بتوانند اساساً نقص چشم را حذف کنند.

تکنیک‌های مشابهی برای کنترل حرکات موش‌ها استفاده شده است که می‌تواند به درمان‌های بهتری برای مشکلات حرکتی با علل ریشه‌ای در مغز منجر شود.

دارپا که بودجه این پروژه را تامین می‌کند، برنامه‌های متفاوتی دارد. در نهایت می‌خواهد هدستی بسازد که بتواند فعالیت عصبی در مغز یک فرد را بخواند و سپس آن را در مغز دیگری بنویسد و اساساً افکار یا ادراکات را بین افراد منتقل کند.

این تحقیق در مجله Nature Materials منتشر شده است.

 

منبع: سایت نیواطلس منتشره از دانشگاه رایس

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنترل از راه دور مگس مگس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۰۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، داده‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد نوعی از پوشش گیاهی بیش از تصور پژوهشگران به مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک می‌کند.

با تشدید گرمایش جهانی خشکسالی، سیل و آتش‌سوزی در سراسر جهان، دانشمندان در غرب ایالات متحده برای کمک به جبران برخی از آسیب‌ها به این نوع از پوشش گیاهی که به عنوان جوندگان مشهور هستند، روی آورده‌اند.

محققان دانشگاه ایالتی بویز یوتا و دانشگاه ایالتی یوتا از داده‌های ماهواره‌ای برای شناسایی جریان‌هایی استفاده کرده‌اند که می‌توانند برای تقویت پوشش گیاهی، دوباره معرفی شوند و گسترش یایند. دانشمندان همچنین در حال ثبت چگونگی تغییر فراوانی آب و پوشش گیاهی مجاور آنها به عنوان معیاری برای سلامت محیط‌زیست هستند.

جودی برانت، دانشیار دانشگاه ایالتی بویز که رهبری تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد، می‌گوید: ارزش واقعی استفاده از داده‌های ماهواره‌ای برای نظارت این است که برای افرادی به کار می‌رود که روی زمین سخت کار می‌کنند و پروژه‌هایی مانند افزایش دسترسی به آب، افزایش زیستگاه ماهی‌ها و گونه‌ها را اجرا می‌کنند. 

در بیانیه قبلی ناسا گفته شده است که داده‌های ماهواره‌ای برای تعیین کمیت تأثیر این نوع از جوندگان بر اکوسیستم‌های محلی نشان از اثرگذاری قابل توجه آنها داشته است و هرچه آنها را حفظ و گسترش دهیم می‌توانیم در مقیاس بزرگ‌تری از وجود آنها برای مقابله با تغییر اقلیم بهره ببریم.

طبق دیتای یکی از مقاله‌های نیویورک تایمز، این نوع پوشش گیاهی «سلاح‌های خزدار انعطاف‌پذیری آب و هوا» هستند. آنها به طور طبیعی اطراف سدها، بر روی رودخانه‌ها و نهر‌ها به وجود می‌آیند و جریان آبی را که در منطقه فوران می‌کند، کاهش می‌دهند. پوشش گیاهی سبز را تقویت می‌کنند و به نوبه خود خطر آتش‌سوزی جنگل‌ها و اثرات خشکسالی و سیل را نیز کاهش می‌دهند. 

دانشمندان مکررا تاثیر این نوع پوشش گیاهی را بررسی و تاکید کرده‌اند، گسترش آنها فراتر از تصور آنها اثرگذار است و با تغییر اقلیم مبارزه می‌کند.

پوشش گیاهی مذکور تا اواخر دهه ۱۸۰۰ در دریاچه‌ها، نهر‌ها و مرداب‌های سراسر آمریکای شمالی رایج بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • رولکس ؛ نسخه «چه کسی اهمیت می دهد» (+عکس)
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ