Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@15:05:31 GMT

پاییز و زمستان چالشی پیش روست

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۲۰۹۹

پاییز و زمستان چالشی پیش روست

سازمان جهانی بهداشت نسبت به یک پاییز و زمستان «چالش برانگیز» در قاره اروپا در بحبوحه افزایش موارد ابتلا به کرونا هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت عصر سه شنبه به وقت تهران نسبت به یک پاییز و زمستان «چالش برانگیز» به ویژه در قاره اروپا در بحبوحه افزایش موارد ابتلا به کرونا هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «هانس کلوگ» مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا در مصاحبه‌ای گفت: «سال گذشته، من در مورد شیوع موج جدیدی از کووید-۱۹ در سراسر منطقه صحبت کردم که در نتیجه گسترش واریانت دلتا پس از رفع محدودیت‌ها و افزایش تعاملات اجتماعی ایجاد شده بود. اکنون کاملاً واضح است که ما در وضعیتی مشابه تابستان گذشته هستیم فقط این بار موج شیوع کووید-۱۹ در نتیجه زیرسویه‌های واریانت اومیکرون است.»

وی افزود که افزایش سریع ابتلا همراه با کاهش نظارت‌ها موجب شد تا سازمان جهانی بهداشت پاییز و زمستان چالش برانگیز را در اروپا پیش بینی کند.

کلوگ گفت: «منتظر شدن تا پاییز برای عمل کردن خیلی دیر است.»

وی افزود که شمار عفونت‌های جدید در منطقه اروپایی سازمان جهانی بهداشت - ۵۳ کشور و منطقه از جمله چند مورد در آسیای مرکزی - در ۶ هفته گذشته سه برابر شده است. این منطقه طی هفت روز گذشته ۲ میلیون و ۵۸۵ هزار و ۷۳۴ مورد را ثبت کرده است.

کلوگ گفت: «با این حال، از آنجایی که شمار ابتلا در گروه‌های مسن‌تر همچنان در حال افزایش است، اروپا همچنان شاهد مرگ نزدیک به ۳۰۰۰ نفر در هفته بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ است.»

هفته گذشته، سازمان جهانی بهداشت اروپا تزریق دوم واکسن کووید را برای افراد بالای ۶۰ سال توصیه کرد. ا تحادیه اروپا پیش از این تنها به افراد بالای ۸۰ سال توصیه کرده بود که این دوز یادآور واکسن را بزنند.

آمریکا با بیش از ۹۰ میلیون مبتلا و بیش از یک میلیون قربانی، همچنان در صدر فهرست کشور‌های گرفتار این بیماری قرار دارد و هند در رتبه دوم و برزیل در رتبه سوم جهان قرار دارند. در قاره اروپا، فرانسه وضعیت نامناسبی را از نظر ابتلا دارد. کشور آلمان با ثبت ۱۶۵ فوتی از این حیث در رتبه نخست جای دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی کرونا کووید 19 واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت پاییز و زمستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت است
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان