Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند ضمن اشاره به آغاز پویش تولید زباله خشک (خشکاله) از پسماند از اواخر سال گذشته، از جمع آوری ۲ هزار و ۴۵۰ کیلوگرم خشکاله در غرف بازیافت مناطق ۲۲ گانه در یک ماه گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شادی مالکی گفت: بیش از یک دهه است که شهروندان تهرانی پسماندهای قابل بازیافت همچون کاغذ، شیشه، پلاستیک و باطری را پس از جداسازی از پسماند تر به غرف بازیافت تحویل می‌دهند و در طرحی نوین نیز طی چند ماه گذشته پس از آموزش و فرهنگسازی از شهروندان خواستیم که پسماندهای تر خود را پس از خشک و آماده‌سازی به غرف بازیافت ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: زباله‌های تر شامل پوست میوه و پسماند سبزیجات پاک شده پس از قرار گرفتن در فضای مناسب، خشک شدن و تخلیه در ظرف یا کیسه مناسب قابل ارائه به غرفه‌های بازیافت بوده که این کار علاوه بر جلوگیری از ایجاد بوی بد در محل نگهداری پسماند، سبب کاهش حجم و وزن زباله ورودی به مجتمع پردازش و دفع آرادکوه خواهد شد.

مالکی ضمن ابراز خشنودی از تعامل شهروندان دوستدار و حامی محیط زیست در این پویش خاطرنشان کرد: در این پویش، پسماند آبمیوه فروشی‌ها و میوه‌فروشی‌های منتخب توسط نیروهای سازمان مدیریت پسماند جمع‌آوری و تحویل تشکل‌های مردمی و پسماند صفری‌ها می‌شود و آنها پس از انجام فرایندهای لازم برای تهیه خشکاله به مصرف دام می‌رسانند.

به گفته وی؛ کاهش شیرابه در پسماند شهری و عدم آلودگی زیست محیطی حین نگهداری و حمل پسماند، کاهش مصرف پلاستیک به عنوان کیسه زباله و کاهش حجم و وزن پسماند همچنین منافع اقتصادی آن برای شهر و شهروندان از جمله مزایای تولید خشکاله است.

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند با اشاره به پاسخ پر شور شهروندان به این طرح و انعکاس تلاش تشکل‌های مردمی و پسماند صفری‌ها به منظور فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندان گفت: با وجود اینکه تهیه خشکاله نیاز به وقت و زمان خاصی دارد با این اقدام، می‌توانیم چندین برابر در وقت و زمان جمع آوری، پردازش و دفع مقادیر زیادی از پسماند صرفه جویی کرده و در عین حال با این تفکر زیست محیطی موجبات ارتقای محیط زیست را فراهم آوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زباله خشک بازیافت غرفه های بازیافت غرف بازیافت جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، توسعه آپارتمان نشینی و افزایش جمعیت در کلانشهرها مستمر است و این مسئله در حوزه مدیریت شهری به ویژه رفت و روب همچنین جمع آوری و انتقال زباله، کار شهرداری ها را در این بخش سخت کرده است. به گزارش تصویری یکی از شهروندان در منطقه مسکن مهر رازی کرمانشاه سطل‌های مکانیزه مملو از زباله است و چند روزی است که کار جمع اوری و انتقال آن به کندی صورت می‌گیرد و می‌توان گفت مدیریت شهری در این بخش به نوعی غافلگیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
حدود ۱۰ روز است که زباله های بلوار مسکن مهر رازی ۲ جمع آوری نشده که باعث به وجود آمدن مشکلاتی اعم از بوی بد ، جمع شدن سگ های ولگرد ، آلودگی محیط و ... شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود