Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@01:59:49 GMT

علائم زیر سویه‌های جدید "اُمیکرون"؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۳۰۰۲

یک متخصص بیماریهای عفونی به تشریح علائم زیرسویه های جدید اُمیکرون پرداخت. ناطقان: دکتر علیرضا جانبخش با اشاره به شیوع زیرسویه های جدید امیکرون با نام های B.A.4 و B.A.5 گفت: این دو زیرسویه از قدرت سرایت بالایی برخوردارند و به طور معمول موارد ابتلا با شیوع بصورت خانوادگی همراه است.

وی در خصوص علائم این دو زیرسویه جدید گفت: صحبت های مختلفی در این زمینه مطرح می شود، اما علائم این دو زیرسویه هم تفاوت چندانی با موارد قبلی کرونا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جانبخش افزود: علائم این دو زیرسویه هم مشابه سرماخوردگی است و با علائم گلودرد، سرفه، عطسه، بدن درد، کوفتگی بدن و... خود را نشان می دهد.

وی یادآور شد: در میان این علائم، "گلودرد" نشانه بارزتر ابتلا به زیرسویه های جدید است.

این متخصص بیماری‌های عفونی خاطرنشان کرد: در برخی موارد هم علائم گوارشی مانند دل پیچه، اسهال و استفراغ در مبتلایان مشاهده شده است.

جانبخش در خصوص میزان کشندگی این زیرسویه های جدید هم گفت: در این زمینه هم صحبت های بسیاری مطرح شده و برخی کشندگی آن‌ راب ا توجه به میزان مرگ و میر بالا در اروپا و آمریکا بالا دانسته اند، اما آنچه مسلم است بسته به سطح واکسیناسیون، وضعیت اقلیمی و ژنتیکی هر جامعه می تواند این آمار متفاوت باشد و به نظر می رسد فعلا قضاوت در خصوص کشندگی این زیرسویه ها در ایران زود است.

وی افزود: در حال حاضر تعداد موارد سرپایی در حال افزایش است و بطور معمول از دو تا سه هفته دیگر بستری ها و پس از سه تا چهار هفته دیگر نیز فوتی ها افزایش می یابد، بنابراین فعلا نمی توان قضاوت درستی در خصوص میزان کشندگی زیرسویه های جدید داشت.

جانبخش خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است اینکه در صورت درگیری ریه احتمال کشندگی هم افزایش می یابد. منبع: افتاب برچسب ها: علائم ، زیرسوی های جدید ، امیکرون

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علائم امیکرون زیرسویه های جدید دو زیرسویه زیرسویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

مهر در خبری نوشت: سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900080

دیگر خبرها

  • واکنش منفی وزارت ورزش نسبت به تغییر نام استقلال؛ این موارد باید رسما به ما اعلام شود!
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟