Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@23:28:52 GMT

تخلیه یک مدرسه ناایمن در کمالشهر

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۳۴۵۴

تخلیه یک مدرسه ناایمن در کمالشهر

شهردار کمالشهر گفت: مدرسه حضرت خدیجه (س) مشکلات عمرانی دارد و مناسب حضور دانش آموزان نیست؛ جهت تأمین امنیت جانی و سلامت دانش‌آموزان، مقرر شد فرهنگسرای خرمدشت که مدتی بلا استفاده بوده است، مورد استفاده قرار بگیرد.

امیر بهمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های آموزشی یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری کمالشهر است، اظهار کرد: مدیریت شهری در صدد است تا با همکاری خیران مدرسه‌ساز و منابع دولتی فضاهای آموزشی کمالشهر را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های آموزشی منوط به همکاری تمام دستگاه‌ها و ادارات است، افزود: شهرداری کمالشهر در راستای مرمت و بهسازی فضاهای آموزشی موجود در این شهر از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

شهردار کمالشهر خاطرنشان کرد: این شهر بنا به شرایط اقلیمی مطلوب، همواره پذیرای هم‌وطنانی از استان‌های مختلف و تهران است که این امر اهمیت تسریع در اقدامات راهگشا، کارساز و کاربردی را در راستای افزایش سرانه آموزشی دوچندان می‌کند.

بهمنی با تاکید بر اینکه وضعیت مدرسه حضرت خدیجه (س) واقع در خرمدشت مطلوب نیست، تصریح کرد: این مدرسه دچار مشکلات عمرانی شده و مناسب حضور دانش آموزان نیست؛ بنابراین جهت تأمین امنیت جانی و سلامت دانش‌آموزان مدرسه پس از برگزاری جلساتی با مسئولان ذیربط، مقرر شد فرهنگسرای خرمدشت که مدتی بلا استفاده بوده است، برای مدتی به جای مدرسه مورد استفاده قرار بگیرد.

وی ادامه داد: این فرهنگسرا جهت حضور موقت دانش‌آموزان تا اتمام عملیات تعمیر و بازسازی و ایمن‌سازی مدرسه حضرت خدیجه (س)، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کد خبر 589153

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری شهرداری کرج زیرساخت شهری شوراي شهر مدیران شهری برنامه ریزی شهری پروژه هاي عمراني پروژه های شهری سرانه کاربری های شهری آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش آموزش شهروندی وزارت آموزش و پرورش ساختمان ناایمن ساختمان های ناایمن تجهیزات ناایمن سازه های ناایمن ساختمان هاي نا ايمن برج ناایمن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم