Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان استان اصفهان با بیان اینکه وزارت نیرو مصمم است که انتقال آب بن بروجن عملیاتی شود، گفت: رأی دیوان عدالت اداری لازم‌الاجرا است، مسئولان و نمایندگان استان اصفهان باید پای این کار بایستند تا این پروژه عملیاتی نشود.

احمدرضا جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: وزارت نیرو مصمم است که انتقال آب بن بروجن عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رأی دیوان عدالت اداری لازم‌الاجرا است و باید مسئولان و نمایندگان استان اصفهان پای این کار بایستند تا این پروژه عملیاتی نشود.

وی افزود: هر گونه پمپاژ و انتقال آب غیر قانونی است و آب باید مسیر ثقلی خود را طی کند. اگر قرار است آبی از حوضه آبریز زاینده رود به سایر مناطق کشور انتقال یابد، منبع آن باید مشخص باشد.

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان استان اصفهان تاکید کرد: ما حتی با انتقال آب تونل گلاب نیز مخالف هستیم زیرا منبع تأمین آن مشخص نیست.

جعفری اضافه کرد: تونل انتقال آب به یزد در حالی اجرایی شد که منبعی برای تأمین آب آن مشخص نبود، از همان زمان خشکسالی در اصفهان آغاز و هر روز وضعیت اصفهان وخیم‌تر شد.

وی تصریح کرد: هر مترمکعب از آبی که وارد حوضه آبریز زاینده رود نشده و به سایر مناطق انتقال می‌یابد معادل سه متر مکعب به این حوضه آسیب وارد می‌کند زیرا جاری شدن آب منجر به پر شدن چاه‌ها و منابع آب زیر زمینی می‌شد اما اکنون حتی چاه‌های کشاورزی اصفهان نیز خشک شده است.

به گزارش ایمنا، رأی شعبه چهارم دیوان عدالت اداری در خصوص تجدیدنظرخواهی و در خواست ابطال رأی قاضی نوریان در خصوص ممنوعیت هرگونه بهره برداری جدید بر روی حوزه زاینده‌رود در کمسیون آب‌های زیر زمینی استان اصفهان بنا به درخواست آب منطقه‌ای چهارمحال بختیاری و… وارد رسیدگی شد و در این‌خصوص رأی قطعی صادر کرد.

در این رأی آمده است با توجه به این که موضوع دارای جنبه عمومی و عام شمول است و شامل تمام افرادی است که در حوزه آبریز زاینده رود هستند رسیدگی را در صلاحیت شعب دیوان عدالت اداری ندانست و آن را در صلاحیت هیأت عمومی دیوان عدالت اداری دانست.

در این رأی آمده است: رسیدگی از صلاحیت دیوان خارج و در صلاحیت هیأت عمومی دیوان می‌باشد، بنابراین مستند به مقررات ۱۰و۱۲ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار عدم صلاحیت به‌شایستگی هیأت عمومی صادر و اعلام می‌گردد قرار قطعی است.

گفتنی است بر اساس رأی صادره در بهمن ماه‌سال ۹۹ از سوی دکتر علی نوریان قاضی کمیسیون آب‌های زیرزمینی استان اصفهان دستور توقف پروژه بن_بروجن تا زمان تأمین منابع آب پروژه مذکور و الزام وزارت نیرو به اجرای مصوبات شورای عالی آب صادر گردیده بود که مورد اعتراض شرکت آب منطقه‌ای استان چهار محال و بختیاری و… قرار گرفته است وحال باید منتظر بمانیم در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مطرح و این هیأت رأی قطعی صادر کند.

کد خبر 589511

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انتقال آب طرح انتقال آب طرح انتقال آب بن بروجن طرح انتقال آب بهشت آباد خطوط انتقال آب انتقال آب اصفهان به یزد انتقال آب به یزد تونل انتقال آب شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دیوان عدالت اداری استان اصفهان زاینده رود هیأت عمومی انتقال آب بن بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ،مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با مشارکت مردم و بخش خصوصی شناسایی و اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری دراین سازمان به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در حال اجرا است.

ارسلان مالکی گفت: از این میزان ۳۳ پروژه مشتمل بر ۵ هزار و ۲۲۵ واحد مسکونی، تجاری، اداری و خدماتی به ارزش ۱۲ هزار میلیارد تومان در حال ساخت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ۱۱ پروژه با ظرفیت هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی، تجاری، اداری و خدماتی هم در مرحله انتخاب سرمایه‌گذار قرار دارد، ادامه داد: ارزش ریالی این پروژه‌ها در حدود ۸ هزار میلیارد تومان است.
وی اعلام کرد: ۳۵ پروژه سرمایه‌گذاری در ۱۸ استان به ارزش حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای انجام مطالعات و اخذ نظریه کارشناس رسمی در دست اقدام است.
اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری به‌عنوان یکی از اولویت‌های سازمان ملی زمین و مسکن در برنامه اجرایی سال ۱۴۰۳ مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان