Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، چهل و نهمین نشست شورای دانشگاه با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر اعضا در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص دستورالعمل پوشش حرفه‌ای (اعضای هیئت علمی، کارکنان و فراگیران) و اجرای زنگ فرهنگ در دانشکده‌ها به بیان مطالبی پرداخت و مقرر شد از ابتدای مهرماه سالجاری دستورالعمل پوشش حرفه‌ای ویژه کارکنان، اساتید و فراگیران دانشگاه اجرایی شود و نظارت بر اجرای این مصوبه توسط معاونت‌های مختلف صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مصوب شد که زنگ فرهنگ نیز به منظور تبیین مباحث فرهنگی با موضوع‌ حجاب و عفاف، مهارت‌های حرفه‌ای و رفتارهای پرخطر اجتماعی و ... از ابتدای مهرماه در دانشکده های تابعه دانشگاه اجرا شود.

در ادامه جلسه معاونت‌های تحقیقات و فناوری و آموزش به ارایه پیشنهادهای خود درخصوص تاسیس مراکز تحقیقاتی و راه‌اندازی رشته‌های آموزشی جدید پرداختند.

براساس این گزارش در این نشست پس از بحث و تبادل نظر اعضا با راه اندازی مرکز تحقیقات ریزمغذی‌ها در ذیل پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم و مرکز رشد علوم بهداشتی موافقت صورت گرفت.

همچنین با ضرورت تاسیس مرکز تحقیقات رادیوانکولوژی موافقت صورت گرفت و مقرر شد پس از اعمال پیشنهادهای ارایه شده در این جلسه مجددا به صحن شورا برای تصویب ارایه شود.

همچنین با راه‌اندازی رشته فناوری تصویربرداری پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد، تاسیس گروه آموزشی حقوق فناوری‌های زیستی، راه اندازی فلوشیپ رشته اخلاق بالینی، فلوشیپ رشته رادیوتراپی و سرطان شناسی دستگاه تناسلی زنان و فلوشیپ رشته رادیوتراپی و سرطان شناسی پستان موافقت صورت گرفت.

در این نشست با تشکیل گروه انفورماتیک پزشکی با انفکاک از گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت در دانشکده پیراپزشکی موافقت شد.

کد خبر 5542707

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پوشش جامعه حجاب و عفاف کنکور 1402 دانشگاه آزاد اسلامی سازمان امور دانشجویان سازمان سنجش دانشگاه های علوم پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت علوم دانشگاه جامع علمی کاربردی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران پایان نامه دانشگاه علوم پزشکی ایران آزمون استخدامی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم