Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@22:43:05 GMT

آمار بالای مرگ و میر بیماران سرطانی در ایران

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۴۶۲۲

آمار بالای مرگ و میر بیماران سرطانی در ایران

رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: متاسفانه در کشور ما موارد ابتلا به سرطان‌ها دیر تشخیص داده می‌شود و میزان مرگ‌ و میر در سرطان‌ها به دلیل مراجعه دیر هنگام و عدم غربالگری به موقع و مناسب، بیشتر از جهان است.

به گزارش ایلنا، به نقل از انجمن رادیولوژی ایران، مرتضی صانعی طاهری رئیس این انجمن، در افتتاحیه سی و هفتمین کنگره بین المللی رادیولوژی که بعد از ظهر سه شنبه ۲۸ تیر ماه در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد، با بیان این مهم که جامعه رادیولوژی در دوران کرونا، خدمات ارزنده‌ای در تشخیص بیماری ارائه دادند، گفت: ایران در حیطه خدمات رادیولوژی جزو کشورهای برتر در دنیا است و امکانات و تجهیزات ما کم‌تر از کشور‌های پیشرفته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به ضرورت غربالگری سرطان‌های مختلف و نیاز به راه اندازی کلینیک های سرطان، افزود: متاسفانه در کشور ما موارد ابتلاء به سرطان‌ها دیر تشخیص داده می شود و میزان مرگ‌ و میر در سرطان‌ها به دلیل مراجعه دیر هنگام و عدم غربالگری به موقع و مناسب، بیشتر از جهان است.

وی ادامه داد: انجمن رادیولوژی که تعامل خوبی با وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی دارد، آماده ارائه خدمات رادیولوژی برای غربالگری بیماری‌های مختلف از جمله سرطانها بصورت رایگان در بیمارستان ها است.

در ادامه، امیررضا رادمرد دبیر کنگره رادیولوژی ایران نیز افزود: بر اساس آمارهای رسمی، ۲۷ درصد بروز سرطان‌ها در کشور مربوط به سرطان‌های دستگاه گوارش است.

رادمرد با اشاره به سرطان پستان که شایعترین سرطان زنان است، اظهار داشت: این سرطان در جامعه ما دیر تشخیص داده می شود، از همین رو، لازم است برنامه های غربالگری در این مورد صورت پذیرد.

به گزارش انجمن رادیولوژی ایران، محمدعلی کریمی عضو هیأت مدیره انجمن رادیولوژی ایران در ادامه ، بیان کرد: موضوع چالش برانگیز در جامعه، غربالگری مادران باردار است، انجمن رادیولوژی حامی افزایش جوانی جمعیت است، اما مسیر علمی آن به درستی طی نشده است.

کریمی گفت: با اینکه روش غربالگری قبلی نیز نیاز به اصلاح دارد و این موضوع را قبول داریم، اما خواهان شیوه درست اجرای غربالگری در قانون جوانی جمعیت هستیم.

تماشاخانه ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است ببینید| یوگای خنده در اندونزی؛ بیش از دو هزار نفر با هم خندیدند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انجمن رادیولوژی ایران سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد