Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست شورای شهر یاسوج با موضوع کارخانه بازیافت زباله با غیبت یکی از اعضا و حضور شهردار یاسوج و سرمایه‌گذار این کارخانه برگزار شد تا به عدم توجه به مطالبات سرمایه‌گذار در شهر یاسوج انتقاد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس نشست شورای شهر یاسوج ۲۹ تیرماه با جضور ۶ نفر از اعضا و غیبت کیوان آشنا و همچنین با حضور شهردار یاسوج و سرمایه گذار کارخانه بازیافت این شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر یاسوج در این نشست ضمن تبریک عید غدیر خم گفت: هفته پیش در جلسه ای با دعوت سازمان شهرداری های کشور در تهران با مدیرعامل محترم حضور پیدا کردم که در این جلسه دیداری با آقای کهکبایی مدیر تحول اداری سازمان شهرداری ها و آقای نوراللهی رئیس سازمان آتش نشانی کشور داشتیم.

هدایت اکبری گفت: متاسفانه استان ما یکی از استان های بی صاحب در تهران است که در سازمان شهرداری ها هیچ پناهگاهی نداریم الان همه استان ها به غیر از کهگیلویه و بویراحمد، نردبان و بالابر از سازمان شهرداری ها دریافت کرده اند که یک نرده بان و یک بالابر به ارتفاع ۳۳ متر جهت دریافت پی گیری کردیم.

اکبری ادامه داد: تمام استان ها جز استان ما و یک استان دیگر آزمون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را برگزار کرده اند که جای تاسف دارد از قرار معلوم سازمان بازرسی اجازه برگزاری آزمون را نمی دهد اما جای سوال است چرا دیگر استان ها برگزار کرده اند، با حضور شهردار و مدیرکل امور شهری چلسه ای با سازمان بازرسی برگزار می کنیم که اگر ممانعت کردند از استاندار می خواهیم همکاری کنند چرا که حدود ۶۰ نفر در استان فرصت تبدیل وضعیت را از دست خواهند داد.

در ادامه این نشست سرمایه گذار کارخانه بازیافت در خصوص آخرین وضعیت این کارخانه بیان کرد: کاری که ما در دوپشته در حال انجام آن هستیم یک کار روتین در سطح کشور است که پردازش، تفکیک زباله،کمپوست و گرفتن شیرآبه در این کارخانه صورت می گیرد؛ طبق زمان بندی قرار بود فاز اول تحویل شود اما ما برای بهتر شدن از برنامه زمان بندی جلوتر هستیم، فاز اول تفکیک و پردازش بود، فاز بعدی گرفتن شیرآبه و فاز سوم کمپوست که تمام مراحل دو فاز اول انجام شده است و برای کمپوست ماشین آلات در حال مونتاژ است این کار در سراسر کشور است اما اینجا با کیفیت بهتری انجام خواهد شد.

عدالتخواه در ادامه بیان کرد: اگر بخواهیم زباله را تفکیک کنیم سرمایه خیلی بیشتری نیاز است ما درخواست داریم طبق دستورالعملی که در کشور در حال اجرا است با ما همکاری شود و بخش هایی از هزینه های تفکیک و دفن به ما پرداخت شود تا دفن زباله که حدود ۸۰ درصد از کل زباله را تشکیل می دهد بصورت کاملا بهداشتی انجام شود.

هدایت امیری دیگر عضو شورای شهر یاسوج در ادامه این نشست با اشاره به این که از دوره سوم و چهارم شورای شهر به دنبال سرمایه گذار برای کارخانه بازیافت بودیم بیان کرد: متاسفانه در شهر ما سرمایه گذار را خورد می کنند ، این عدم همکاری با سرمایه گذاری نه تنها در شهرداری در بقیه دستگاهها نیز به همین شکل است؛  کسی حاضر نمی شود اما بعد از این که سرمایه گذار می آید می گویند چقدر درامد داشته است یکی نمی گوید چقدر زحمت کشیده است هزاران کارشکنی رخ می دهد.

وی تاکید کرد: آقایان کار خوبی را انجام می دهند از شهردار می خواهیم طوری جمع شود که حاشیه درست نشود ، اگر سرمایه گذار در فاز اول ناامید شد نمی تواند فازهای بعدی را اجرا کند.

امیری ادامه داد: هدف ما ارائه خدمات خوب به شهروندان است، از شهردار می خواهیم که شخصا مدیریت کنند ، چرا نباید دستگاههای خدمات رسان ما ورود کنند چرا بی تفاوت هستند.

 

شهردار یاسوج گفت: همواره از کارخانه بازیافت حمایت کرده ایم حتی قرارداد جمع آوری پسماند را به کارخانه واگذار کردیم ضمن اینکه هیچ کسی به اندازه آقای عدالت خواه در زمینه کارخانه بازیافت بازدید میدانی نداشته است، بنده به عنوان شهردار و شورا تمام همت خود را به کار بسته ایم که فاز اول کارخانه افتتاح و سریعا فازهای بعدی روند اجرایی خود را ادامه دهد حتی اگر به مدت یک ماه غیر از آن چیزی که شورا برای جمع آوری زباله از منازل و صنوف تصویب می کند کفاف ندهد، به سرمایه گذار کمک خواهیم کرد.

مقدم با اعلام اینکه شیوه جمع آوری زباله در شهر یاسوج باید مکانیزه شود اظهار داشت: طوری حساب شود که مشوق تولید کم زباله چگونه است تشویقات زیاد شود تا مردم سر سفره سعی کنند سرانه تولید زباله خود را به کمترین مقدار ممکن پایین بیاورند.

وی گفت: تاکید داشته ایم که روی تبلیغات کارخانه بازیافت بیشتر کار شود تا مردم از پیشرفت این کارخانه اطلاع کامل داشته باشند، ما اینجا آمدیم که اگر در این قرارداد حق کارخانه ضایع شده است حق آنها احیا شود؛ پیشنهاد داریم که یک کارگروه تمام قد جمع شوند و کار را سریعتر جلوتر ببریم اگر ما نظر داشته باشیم که از تعهدات خودمان عدول کنیم اول ریشه خودمان را زده ایم.

وی خواهان یاسوج زیبا، پاک و تمیز شد و افزود: باید کاری کنیم که جمع آوری پسماند مکانیزه شود این کارهایی که اکنون برای جمع آوری زباله در شهر انجام می شود در شان یاسوج نیست و هیچ دغدغه ای نداشته نباشید من حتی جلوتر از شما حرکت خواهم کرد، با تیم حقوقی در تهران حاضر شوید و آن دستورالعملی که در کشور اجرا می شود در یاسوج هم اجرا کنید.

 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان شهرداری ها کارخانه بازیافت شورای شهر یاسوج سرمایه گذار استان ها جمع آوری فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۴۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • اولین گروه از عمره‌گزاران کهگیلویه‌وبویراحمد به سرزمین وحی
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد