Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تزریق دوز یادآور واکسن کرونا در سال جاری برای همه اقشار جامعه مخصوصا کادر بیمارستانی و کارکنان امری ضروری است .

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، دکتر بهمن نقی پور در  شصت و پنجمین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا که با حضور اعضای ستاد فرماندهی مدیریت کرونا روز چهارشنبه، بیست و نهم تیرماه1401  برگزار شد ضمن عرض تبریک ولادت با سعادت امام موسی کاظم (ع) و با تاکید بر لزوم ادامه رعایت پروتکل های بهداشت فردی و اجتماعی در مقابله با موج هفتم کرونا، اظهار کرد: مسئولین واحدها برای تکمیل واکسیناسیون یادآور پرسنل و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی خود اهتمام جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ورود موج هفتم کرونا در کشور و استان گفت: ضروری است دستور العمل های لازم جهت کنترل موج هفتم کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، خصوصی، دانشگاهی و غیر دانشگاهی جهت اطلاع رسانی ارسال شود.

دکتر نقی پور با اشاره به استفاده از ماسک و  تاثیر پیشگیرانه  آن در کاهش بار بیماری گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا جدا سازی افراد علامت دار از سالم و رعایت شیوه نامه های بهداشتی ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز  با اشاره به حجم قابل توجه مسافرت های بین شهری گفت: ضروری است مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز به صورت گسترده  و جدی در سایت دانشگاه علوم پزشکی، صدا وسیما و سایر رسانه ها در خصوص مقابله با کووید 19 در موج هفتم اطلاع رسانی کنند و استفاده از اساتید و متخصصین در رابطه با آموزش همگانی در مقابله با بیماری کرونا و تهیه فیلم کوتاه و مصاحبه و غیره و بازپخش آن از تمامی وسایل ارتباط جمعی برای حساس کردن مردم به افزایش مبتلایان به کووید 19 انجام گیرد.

وی استفاده استعلاجی کارکنان و کادر بهداشتی و درمانی در زمان ابتلا به کرونا  را 5 روزه دانست و گفت:  با توجه به تصمیمات کمیته علمی کووید 19 مدت زمان استفاده استعلاجی کارکنان و کادر بهداشتی و درمانی را در زمان ابتلا به بیماری کرونا 5 روز است.

دراین جلسه معاونت های درمان، بهداشت، مسئول کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا و مدیران مراکز بهداشتی و درمانی به ارائه گزارش عملکرد واحدهای تحت مدیریت خود در خصوص مقابله با بیماری کرونا پرداختند و آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی به منظور افزایش ارائه خدمات و ایجاد رغبت به واکسیناسیون و افزایش دقت و بررسی رعایت پروتکل های بهداشتی را اعلام کردند.

بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جسله، با وجود قرمز و نارنجی شدن تعدادی از شهرستان های کشور خوشبختانه در استان شهر نارنجی و قرمز نداریم  ولی در حال حاضر از 21 شهرستان استان  6  شهرستان (آذرشهر، جلفا، سراب، شبستر، مراغه و ملکان ) در وضعیت زرد کرونایی  و شهر تبریز و بقیه شهرستان ها نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

همچنین در حال حاضر 141  بیمار مبتلا به کرونا در استان بستری هستند که 22  نفر از آنها تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند و متاسفانه 8  نفر از بیماران کرونایی در طول دو هفته گذشته نیز فوت کرده اند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بیماری کرونا موج هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد