Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مجید وفایی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سمنان پیش از ظهر امروز در کمیسیون برنامه‌ریزی شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی استان با حضور معاون دادستان سمنان و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد بازرسی و امور حقوقی استانداری سمنان، به محدوده فعالیت‌های شرکت برق منطقه‌ای سمنان و وظایف این شرکت در انتقال و توزیع برق اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با وجود گستردگی جغرافیایی استان سمنان، خطوط انتقال و فوق توزیع شرکت برق منطقه‌ای سمنان به طول بیش از دو هزار کیلومتر مدار، وظیفه انتقال انرژی الکتریکی در استان را انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سمنان با اشاره به شرایط فصل تابستان و افزایش مصرف برق گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم از ماه‌های پایانی سال گذشته انجام شد تا با کمترین مشکل از پیک بار تابستان عبور کنیم.

وفایی شرایط اقلیمی استان را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در انرژی‌های نو و تجدیدپذیر مناسب دانست و افزود: متولی انرژی‌های تجدیدپذیر در وزارت نیرو، شرکت ساتبا بوده و شرکت برق منطقه‌ای سمنان فقط تسهیل‌کننده در واگذاری زمین به سرمایه‌گذار به‌عنوان عامل ساتبا است.

الهه راستگو، معاون پیشگیری و حقوق عامه دادستان مرکز استان سمنن نیز با قدردانی از تلاش‌های شرکت برق منطقه‌ای سمنان در تأمین برق پایدار گفت: از ظرفیت استان سمنان در احداث نیروگاه‌های بادی و خورشیدی باید بهره‌برداری مناسب صورت پذیرد.

محمود قدرتی، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد بازرسی و امور حقوقی استانداری سمنان نیز در این جلسه با اشاره به اهداف تشکیل این کمیسیون گفت: نگاه اصلی این کمیسیون، اجرایی ساختن حقوقی است که در قوانین تعریف شده و بررسی روش‌های تحقق آن است.

وی رضایتمندی مردم را اولویت همه کارها دانست و افزود: هر چقدر هماهنگی بین دستگاه‌ها بیشتر شود، به اهداف تعیین‌شده بهتر خواهیم رسید.

انتهای پیام/74001/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: اوج بار مصرف برق شرکت برق منطقه ای سمنان انرژی های نو افزایش مصرف برق استانداری سمنان شرکت برق منطقه ای سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • ۲ دادگاه علنی برخط در مهدیشهر و دامغان برگزار می‌شود
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟