Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی خبر از رونمایی آنتن G۵ داد و گفت: هدف ما رونمایی از آنتن ۵G در تابستان سال جاری است و در ادامه به دنبال راه‌اندازی خط تولید آن هستیم.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از روابط عمومی جهادانشگاهی، علی مختارانی از پژوهشگران سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی با توجه به فرارسیدن چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی به تشریح پروژه های خود در این واحد سازمانی پرداخت و گفت: در حال حاضر در گروه پژوهشی مخابرات به عنوان مدیر گروه مخابرات جهاددانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی مشغول فعالیت هستم و در پروژه های مختلف صنعتی به عنوان طراح بخش مخابرات نقش ایفا کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین فعالیت های اینجانب در پروژه های فرستنده‌های FM، پروژه تستر مخابراتی که در جشنواره ملی خوارزمی رتبه برتر را کسب کرده و مدیریت پروژه آنتن های BTS  است.

وی افزود: در حال حاضر مدیریت پروژه آنتن های BTS را در حوزه 5G بر عهده دارم. این پروژه با طراحی آنتن های نسل 2G-3G-4G در سال 1399 آغاز شده است.

این پژوهشگر جوان به ضرورت اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: این پروژه به عنوان یک پروژه استراتژیک در حوزه مخابرات سلولار مورد توجه اپراتورها بوده و ارز بری بسیار بالایی دارد. ورود به این حوزه، با توجه به به‌روز بودن تکنولوژی آن و تنوع محصولات آن و همچنین با توجه به ماموریت جهاددانشگاهی، امری اجتناب ناپذیر است.

مختارانی از خصوصیات دیگر این پروژه به تنوع تخصص‌های مختلف مورد نیاز برای آن که آن را به پروژه بین رشته ای تبدیل کرده است، اشاره کرد و افزود: به طور مثال، تخصص‌هایی مثل برق مخابرات، قدرت، الکترونیک، مکانیک، متالوژی در پروژه از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

وی خبر از رونمایی آنتن G5 خبر داد و گفت: هدف ما رونمایی از آنتن 5G در تابستان سال جاری است و در ادامه به دنبال راه‌اندازی خط تولید آن هستیم. مشتری بالفعل این محصول در داخل اپراتورهای همراه (همراه اول و ایرانسل) بوده و در خارج از ایران نیز، نیازسنجی هایی از یکی از اپراتورهای منطقه داریم.

مختارانی طرح دارای پیچیدگی‌های طراحی با توجه به تکنولوژی بالای آن است، اما نگرانی از این بابت وجود ندارد، زیرا دانش فنی آن در سازمان خواجه نصیر وجود دارد. موضوعاتی که باید با دقت بیشتری به آن نگاه شود تا پروژه به درستی مسیر خود را طی کند، جریان نقدینگی و پیش‌بینی تورم در کشور است که با توجه به زمان طولانی تولید می‌تواند مشکل ایجاد کند. همچنین تجاری سازی درست آن با توجه به محدودیت هایی که در جهاددانشگاهی وجود دارد، می‌تواند از دیگر موانع پروژه به حساب آورده شود.

پژوهشگر جهاددانشگاهی سازمان خواجه نصیرالدین طوسی در رابطه با نقش جهاددانشگاهی در توسعه زیست بوم نوآوری، مخصوصا برای نخبگان کشور  بیان کرد: روند توسعه تکنولوژی و زیست بوم نوآوری یک امر اکتسابی است و به نظرم نقش اصلی را جهاددانشگاهی باید بر عهده بگیرد. عموما نخبگان در حوزه علم سرآمد هستند؛ اما در این حوزه، فقدان یک مجموعه تسهیل کننده در روندها، در کنار نخبگان بسیار ضروری است. در کنار آن اصلاح و بازنگری در قوانین می‌تواند کمک کننده باشد.

وی در پایان اظهار کرد: اگر در انجام پروژه‌های تحقیقاتی و در انتخاب پروژه‌ها و بیشبرد آن دقت بیشتری صورت پذیرد، می توانیم از هدر رفت منابع محدود جلوگیری کنیم. همچنین در این صورت می‌توان به انجام پروژه‌هایی با اهداف جهاددانشگاهی بیشتر امیدوار بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: جهاد دانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران ، چهل و دومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی ، چهل و دومین سالگرد جهاد دانشگاهی ، جهاد دانشگاهی ، جهاد دانشگاهی خواجه نصیر‌الدین طوسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی دانشگاهی خواجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.
براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.
برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:
یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد