Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:48:08 GMT

حقوق بشر اسلام را درباره زنان مطالبه کنیم

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۶۲۲۱

حقوق بشر اسلام را درباره زنان مطالبه کنیم

ایسنا/گیلان مدیرکل امور بانوان وزارت کشور، با اشاره به مطالبه رهبری درباره عفاف و حجاب، گفت: اسلام به زنان حق حضور در عرصه های اجتماعی را داده و برای زنان جایگاه تعریف کرده و لذا جشنواره رسانه ای حریم رسالت باید به فرصتی برای مطالبه گری حقوق بشر درباره زنان تبدیل شود.

زینب اختری در آیین اختتامیه نخستین جشنواره رسانه ای «حریم رسالت» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با اشاره به دیدگاه والای اسلام درباره زن و حضور اجتماعی او در کلام رهبر انقلاب، اظهار کرد: رهبر انقلاب براساس آموزه های قرآنی یک نگاه فراجنسیتی نسبت به مسئله زنان دارند و به تبیین و بازخوانی جایگاه زن مسلمان در سه عرصه فردی، خانوادگی و اجتماعی می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در نگاه مقام معظم رهبری زن و مرد در عرصه فردی هیچ تفاوتی با هم ندارند، افزود همانقدر که یک مرد می تواند به تعالی معنوی برسد یک زن نیز می تواند از رشد و تعالی معنوی برخوردار شود؛ مانند حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) که هر دو در والاترین جایگاه معنوی قرار دارند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور با بیان اینکه زنان در عرصه خانوادگی دو نقش مهم و پررنگ همسری و مادری را عهده دار هستند، تصریح کرد: نقش تربیتی در خانواده به زنان سپرده شده و طبق فرموده رهبر انقلاب هیچ چیزی نمی تواند جایگزین این نقش منحصر بفرد شود.

اختری با اشاره به نگاه والای اسلام به حضور زن در عرصه اجتماعی، عنوان کرد: جایگاه زن در اسلام با نگاه های سطحی غرب قابل مقایسه نیست و لذا در مقابل زن غربی و زن شرقی یک الگوی سوم را معرفی می کند. این الگو برای حضور در عرصه اجتماعی نیازمند دو قید حریم و حدود زن و مرد است. در واقع اسلام می گوید این حریم باعث می شود استعدادهای واقعی زنان بروز و ظهور پیدا کند و صرفا زن به خاطر جنسیت در اجتماع حضور پیدا نکند.

وی با اشاره به مطالبه رهبری درباره عفاف و حجاب، گفت: اسلام به زنان حق حضور در عرصه های اجتماعی را داده و برای زنان جایگاه تعریف کرده و لذا جشنواره رسانه ای حریم رسالت باید به فرصتی برای مطالبه گری حقوق بشر درباره زنان تبدیل شود و نباید در مقابل حقوق بشر ساختگی غرب فقط از عفاف و حجاب دفاع کنیم، زیرا آنان حق زن را زیر پا گذاشته اند و اکنون ما را متهم می کنند که حقوق زنان را نادیده می گیریم؛ این در حالی است که اسلام به زن ارزش داده و وظیفه خبرنگاران متعهد است که این حق را بازگو کنند.

مدیرکل امور بانوان وزارت کشور با تاکید بر لزوم جهاد تبیین در حوزه جایگاه زنان، خاطرنشان کرد: امروز همه اسلام در مقابل همه کفر ایستاده و لذا اسلحه رسانه در دست بانوان می تواند به اسلحه ای هوشمند تبدیل شود که گفتمان انقلاب اسلامی را در دنیا جاری و ساری کند.

وی ترویج گفتمان انقلاب را زمینه ساز تمدن اسلامی نه فقط در داخل کشور بلکه در گستره بین الملل دانست و متذکر شد: محورهای جشنواره رسانه ای حریم رسالت در راستای اهداف سند تحول حوزه زنان و خانواده دولت سیزدهم بوده و قطعا رفع این دغدغه ها می تواند به حرکت پرقدرت نظام اسلامی کمک کند.

اختری از بانوان خواست مشارکت اجتماعی خودشان را در عرصه های مزیتدار نظام افزایش دهند و گفت: مسئله هویت بخشی زنان بسیار مهم است؛ همچنین نیازمند احیای نقش پشتیبان زنان در عرصه دفاع مقدس هستیم.

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب از زنان به عنوان سربازان خط مقدم انقلاب یاد کردند، افزود: زنان امروز باید در عرصه جنگ نرم جهادگونه عمل و نبرد رسانه ای را با الگوگیری از حضرت زینب(س) آغاز کنند.

مدیرکل امور بانوان وزارت کشور، بروز و ظهور استعدادهای زنان در عرصه های اجتماعی را منجر به دستیابی زنان به احساس آرامش و امنیت دانست و بیان کرد: زنی که به آرامش و امنیت رسیده یک خانواده موفق را هم تربیت و می کند.

وی رسالت زنان را در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی دانست و اضافه کرد: کمک به اصلاح الگوی مصرف و سبک زندگی اسلامی جز با حضور بانوان محقق نخواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وزارت كشور سند تحول دولت مدیرکل امور بانوان جشنواره رسانه ای رهبر انقلاب وزارت کشور حریم رسالت درباره زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌الله نوری همدانی: دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند