Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@02:50:59 GMT

نقش مجلس در طرح دارویار کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۶۳۷۳

نقش مجلس در طرح دارویار کجاست؟

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد سازمان غذا و دارو در تصمیم گیری دراجرای طرح دارویار گفت که در طرح دارویار هیچ نقشی برای مجلس دیده نشده که جای تاسف دارد.

زهرا شیخی در گفت و گو با ایران اکونومیست با انتقاد از طرح دارویار به جلسه اخیر کمیسیون بهداشت و درمان اشاره و اظهار کرد: قطعا اجرای شتابزده طرح دارویار مردم را متضرر خواهد کرد و نمایندگان مجلس هم به هیچ وجه اجازه این کار را نخواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم توجه به منابع و زیرساخت ها در اجرای طرح دارویار گفت: باید در اجرای طرح دارویار هم شرایط بیمه‌ها در نظر گرفته شود و هم بیمه‌ها کمک کنند تا هزینه ای از جیب مردم برای تهیه دارو پرداخت نشود. بر همین اساس تاکید کمیسیون بهداشت و درمان بر این است که باید ضمن پرداخت بدهی عقب مانده بیمه‌ها،  هزینه‌های طرح به موقع و به صورت شفاف در اختیار بیمه ها قرار گیرد تا شاهد اختلالی در اجرای طرح نباشیم.

سخنگوی‌ کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به ابهامات طرح دارویار گفت: یکی از ابهامات متوجه وضعیت افرادی است که تحت پوشش بیمه خاصی نیستند و داروها را باید به صورت آزاد بخرند، قطعا نباید قیمت ها به گونه ای باشد که آن ها توان خرید نداشته باشند.

شیخی همچنین با بیان این‌که «در طرح دارویار هیچ نقشی برای مجلس دیده نشده است» گفت: در این طرح اهداف قانون گذار برای اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل زیرساخت سلامت الکترونیک، حذف ارز ترجیحی، توسعه نظام ارجاع و پزشک خانواده و همچنین اجرای دقیق سامانه‌ها و تکمیل سرویس‌های تخصیص، دیده نشده است. با این وضعیت مدیریت، این امکان وجود دارد که طرح دارویار با شکست مواجه شود و هر قصوری در این خصوص نابخشودنی است.

وی در پایان گفت که شتابزدگی در اجرای طرح دارویار نگران کننده است و به نظرم عملکردها در این زمینه مناسب نبوده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: زهرا شیخی ، طرح دارویاری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زهرا شیخی طرح دارویاری کمیسیون بهداشت و درمان اجرای طرح دارویار اجرای طرح بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود

دکتر وطن خواه با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه، استفاده بهینه از منابع  و عدم موازی کاری در آزمایشگاه‌ها، سطح‌بندی نیروی انسانی آزمایشگاه‌ها متناسب با تخصص آن‌ها و فراهم کردن دسترسی به تمامی خدمات آزمایشگاهی برای مردم در تمامی نقاط کشور با بهترین کیفیت خدمات آزمایشگاهی است.

وی افزود: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه یادآور شد: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی در ادامه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰  آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.  

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران