Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشگاه کورنل در آمریکا دستگاه گوشی (ارفون) ساختند که با استفاده از فناوری صوتی (آکوستیک) صدا را از گونه‌های صورت انسان منتقل و طنین (اکو) را به یک شخص‌نما (آواتار) تبدیل می‌کند که این فناوری موجب حفاظت بیشتر از داده‌های شخصی کاربران می‌شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست  از تارنمای تک‌اکسپلور (techxplore)، یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی چِنگ ژانگ استادیار علوم اطلاعات و فرانسوا گومبرتیر استاد علوم اطلاعات دانشگاه کورنل (Cornell)، این سیستم موسوم به ارلو (EarIO) را طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیستم حرکت‌های صورت را در لحظه به یک گوشی هوشمند منتقل می کند و با هدست‌های تجاری موجود برای برگزاری ویدئوکنفرانس بی‌سیم سازگار است.

ژانگ در مورد این تحقیق گفت: دستگاه‌هایی که با استفاده از دوربین حرکت‌های صورت را دنبال می‌کنند، بزرگ‌ و سنگین هستند و مصرف انرژی بالایی دارند و همچنین اطلاعات شخصی زیادی را به دست می‌آورند.  

وی افزود: ردگیری حرکات صورت با استفاده از فناوری صوتی (اکوستیک) می‌تواند وضعیت بهتری از لحاظ حریم خصوصی و همچنین راحتی و توان خرید و دوام باتری فراهم کند.

سیستم ارلو EarIO  همانند یک کشتی پالس‌های ردیاب آوایی (sonar) ارسال می‌کند. یک بلندگو در هر طرف از این گوشی سیگنال‌های صوتی را به طرف‌های صورت ارسال می‌کند و یک میکرون طنین بازتاب آن (اکو) را می‌گیرد. در همان حال که شخص استفاده کنند حرف می‌زند، لبخند می‌زند یا ابرو را بالا می‌برد، پوست تغییر حالت می‌دهد و وضعیت اکو تغییر می‌کند.

یک الگوریتم یادگیری عمقی ساخته شده توسط این محققان، از هوش مصنوعی برای پردازش مداوم داده‌ها و ترجمه تغییر حالات اکو به بیان حالت‌های مختلف صورت استفاده می‌کند.  این وسیله گوشی از طریق جمع‌آوری صدا بجای تصویرهایی که داده‌های زیادی دارند، می‌تواند از طریق بلوتوث با گوشی هوشمند مرتبط شود و اطلاعات کاربر را در حریم خصوصی او نگاه دارد.

این محققان امیدوار هستند که در نسخه‌های بعدی وضعیت حذف صداهای مزاحم محیط را بهبود بخشند.  یکی از محدودیت‌های این فناوری این است که این وسیله پیش از اولین استفاده باید ۳۲ دقیقه از داده‌های صورت را برای آموزش به الگوریتم جمع‌آوری کند. 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: گوشی‌های هوشمند ، هوش مصنوعی ، فناوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گوشی های هوشمند هوش مصنوعی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی

به گزارش خبرنگار مهر، چیپ یا همان تراشه ها، یک قطعه الکترونیکی حیاتی و کوچک اند که وظیفه پردازش اطلاعات را عهده دار است. تراشه ها در صنایع مختلف خودروسازی، پزشکی، انرژی و همچنین تولیدات مبتنی بر فناوری اطلاعات همانند کارت‌های هوشمند ملی، کارت‌های بانکی و یا در تولید قطعات خودرو و هواپیما، دستگاه‌های اینترنت اشیا و بسیاری از تجهیزات مخابراتی کاربرد دارند.

در یک دهه اخیر بسیاری از کشورها برای بومی سازی و تولید «ریزتراشه‌های خاص» ورود کرده اند و اصطلاحاً وارد یک «جنگ فناوری» در حوزه ساخت تراشه‌های پیشرفته شده اند.

کد خبر 6089735 ندا نظری

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟