Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیران خارجه کشورهای اتریش،اسلواکی و جمهوری چک به منظور دیدار با مقامات ارشد اوکراین وارد کی‌یف شده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست، خبرگزاری تاس به نقل از کانال تلویزیونی «تی وی ۲۴ پلاس» گزارش داد «الکساندر شالبرگ» وزیر خارجه اتریش در سفری اعلام نشده از کی یف دیدار کرده و قصد دارد با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین دیدار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش این شبکه تلویزیونی، همراه با شالنبرگ، «ایوان کورکوک» وزیر امور خارجه اسلواکی و «یان لیپاوسکی» همتای چک وی نیز وارد اوکراین شده اند.

برنامه وزیران خارجه این دو کشور  شامل دیدار با شمیگال نخست وزیر اوکراین و کولبا وزیر امور خارجه اوکراین نیز است.

این شبکه تلویزیونی اطلاعات بیشتری درباره سفر این دیپلمات های ارشد به اوکراین ارائه نداده است.

رایزنی ها در اوکراین برای پایان جنگ در حالی ادامه دارد. دفتر سخنگوی سازمان ملل متحد روز گذشته هشدار داد که این سازمان به شدت نگران افزایش تعداد گزارش‌ها در خصوص حملات بی‌رویه به غیرنظامیان است.

این سازمان از طرف های درگیر خواسته به تعهدات خود بر اساس قوانین بین المللی بشردوستانه برای محافظت از غیرنظامیان و زیرساخت های غیرنظامی در اوکراین عمل کنند.

در تازه ترین تحول جنگ اوکراین و روسیه، روزنامه فایننشال تایمز روز سه شنبه گزارش داد مسکو و کی‌یف بر سر ساز و کارهای نظارتی صادرات غلات و عبور و مرور کشتی‌های ورودی و خروجی بنادر اوکراین از جمله بندر اودسا به توافق رسیده‌اند.

این روزنامه به نقل از منابع آگاه نزدیک به مذاکرات گزارش داد که مذاکرات تحت نظارت سازمان ملل و با میانجیگری ترکیه در حال رسیدن به نتیجه است و مسکو و کی‌یف به توافق در مورد صادرات غلات از اوکراین نزدیک شده اند، هرچند هنوز به راه حلی مبنی بر تضمین امنیت کشتی ها و بنادر دست پیدا نکرده‌اند.

ولادیمیر پوتین در ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. در ۲۳ فوریه (۴ اسفند) و تنها یک روز پیش از آغاز جنگ اوکراین، شورای اتحادیه اروپا در واکنش به این اقدام نخستین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب کرد.

پوتین روز پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

 اسفند ماه نخست وزیران لهستان، اسلوونی و جمهوری چک با قطار وارد کی یف شدند تا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و دنیس شمیال نخست وزیر اوکراین دیدار کنند..

 مقامات ارشد کشورها در این دیدار درباره حمایت از اوکراین و تقویت تحریم‌ها علیه روسیه گفتگو کردند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم

به گزارش جماران؛ در گفتگوی تلفنی امروز پنج شنبه مارگوس تاساکانا وزیر امور خارجه استونی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و احولات منطقه ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفتگو با اشاره به وجود فرصت ها و ظرفیت های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست ها در غزه می طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسراییل در غزه تلاش کنند. 

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضایی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است. 

مارگوس تاساکانا وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد. 

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران های منطقه ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ‌ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب اعتراف کرد
  • اعتراف وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • چراغ سبز غرب به اوکراین برای حمله به روسیه
  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود