Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@07:55:01 GMT

توزيع 1000 بسته معيشتي تبرکات علوي در ساري

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۷۳۴۶

خبرگزاری آریا- توزیع 1000 بسته معیشتی تبرکات علوی در ساری.        
به گزارش  خبرنگارآریادرساری: آیین توزیع 1000 بسته معیشتی طرح تبرکات علوی با حضور آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، حجت‌الاسلام حیدری مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت‌الاسلام فلاح مدیر حوزه‌های علمیه مازندران و جمعی از مسؤولان شهری در آستان مقدس امامزاده عباس(ع) ساری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در این مراسم اظهار کرد: از مردم که بر اساس اعتقاد و ایمان خود جهت کمک به امامزاده ها تلاش دارند تقدیر می کنیم‌ و فضای بقاع متبرکه نیز با انجام کارهای فرهنگی باید مبنایی برای تقویت ایمان مردم باشد.     
وی افزود: به مناسبت عیدغدیر خم امروز بسته های معیشتی تحت عنوان تبرکات علوی از طرف اداره اوقاف و امور خیریه ساری برای توزیع میان جامعه هدف که ‌متناسب با موقوفات هستند اختصاص یافت‌.         
امام جمعه ساری بیان کرد: تاکنون بیش از 200 هزار بسته معیشتی از طرف اداره کل اوقاف وامور خیریه استان به نیازمندان و مصارفی  که در راستای اهداف موقوفات بود توزیع شد و این مسئله جای قدردانی دارد.       
ولائینی با تقدیر از عملکرد اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران و اداره اوقاف ساری در بحث موقوفات خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از نیازمندان و رزمایش کمک مومنانه تلاش بسیار داشتند و موقوفات را در مصارف واقعی هزینه می‌کنند که امیدواریم موقوفاتی که دست مردم هستند نیز حق وقف را ادا کنند‌‌.    
لائینی در پایان گفت: امامزاده عباس (ع) از امامزاده های شاخص استان است و جایگاه مهمی در دیار علویان دارد.
توزیع 200هزار بسته معیشتی موقوفات در مازندران  
حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز در این مراسم گفت: امامزاده عباس (ع) از مکان شاخص در دیار علویان است که در برنامه های مختلف فرهنگی، مناسبت‌های ملی، مذهبی و یادواره‌های شهدا مردم و پیرغلامان حضوری موثر دارند.          
وی افزود: خیرین و خانواده شهدا در زمینه های مختلف وقف، ساخت و توسعه امامزاده و بسته های معیشتی حضوری فعال داشتند که جای تقدیر دارد.     
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه 97 درصد موقوفات استان مقید به مکان هستند و باید در همان مکان و نیت هزینه شود، گفت: در سال گذشته 200هزار بسته معیشتی از محل موقوفات تهیه و میان نیازمندان توزیع شد.           
حیدری خاطرنشان کرد: 128پروژه بدون کمک منابع دولتی در سطح استان دردست اجراست همچنین طرح قرار دوازدهم هرماه به نام و نیت امام زمان(عج)  بحث کمک مومنانه اجرا می‌شود‌.  

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توزیع 1000 بسته معیشتی تبرکات علوی ساری اوقاف و امور خیریه مازندران بسته معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو در جمع مسئولان شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است و هر نیازی دانشمندان و بازار بگوید ضرورت دارد به همان سمت طی مسیر کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: معضل تکمیل نبودن «زنجیره تولید» از تولید تا صادرات از چالش‌ها است، به عنوان مثال در صنعت تولید پرورش ماهی همه روی تولید کار می کنند، اما چقدر امکان صادرات وجود دارد؟ بررسی چالش‌های قانونی و حاکمیتی و رفع موانع آن در تکمیل غذا، پرورش و فناوری نیز از دیگر موارد اعلام شده بود.

وی تصریح کرد: موضوع بیمه بحث دیگری که در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو از سوی برخی شرکت‌های دانش بنیان عنوان شد که اوقاف کار خود را در این حوزه به نحو احسن انجام داده اما مدیران سازمان‌ها باید همکاری کنند موانع برطرف شود.

خاموشی ادامه داد: در کشورمان اقلیم خشک و مرطوب داریم در جایی ۶۰۰ میلیمتر بارش و در جایی دیگر، ۱۰ میلیمتر بارش داریم. مدیریت ما باید علمی شود. در اقلیم استوایی کارهای انجام نشده داریم که باید انجام دهیم. استان هایی مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان زمین مساعد برای کشت‌های خاص دارند. در جنوب فارس فعالیت خود را شروع کرده ایم و سطح کشت را افزایش داده ایم.

وی با بیان اینکه فرآوری در کشورمان در حال رشد است، عنوان کرد: باید در رابطه با بهره‌وری زمین‌های خشک فکر کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر به سواحل مکران اشاره کرده اند، در این زمین ها کشت انبه، آلوورا و کاکتوس بسیار مناسب است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: بحث دوم اینکه ما در کشورمان بحران گوشت قرمز داریم و قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده زیاد است و تولید کننده هم مشکل دارد باید دام ها را به سمت جایی ببریم که نزولات زیاد دارد و سطح کشت بالاست. ارزان سازی خوراک را می توانیم داشته باشیم.

خاموشی افزود: در استان گلستان این تجربه را داریم؛ در حال توسعه دام سبک هستیم. در بحث دریا می خواهیم سطح اشتغال در دریا را افزایش دهیم. با افزایش تولید اشتغال خرد ایجاد می شود، فروش زیاد و میادین فعال می شود و زنجیره ۵ هزار تن تولید، دو هزار نفر را مشغول می کند.

وی گفت: به زودی در بوشهر به ۵ هزار تن تولید می‌رسیم. آبزی پروری باید بر روی رژیم غذایی مردم تاثیر بگذارد. با قیمت‌های رقابتی این اتفاق محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: باید تبلیغ و توجیه پزشکی وجود داشته باشد. ما باید ۲۰ درصد بازار را هدف گذاری کنیم. کشور آفریقا برای انعقاد تفاهم نامه در حوزه پرورش ماهی در قفس بسیار استقبال کردند. صادرات با روش علمی، صحیح و درست کار کردن محقق می شود. اگر به چند صد هزار تن تولید برسیم صادرات شکل می گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: صنایع باید ارزآوری داشته باشند، جایگزین کردن کالای داخلی در ارزبری مهم است. کاری که با مشارکت اوقاف و جهاد دانشگاهی در شرکت سینافناوران ماندگار شکل گرفت که دام ممتاز تولید شد. در این زمینه نیز با آفریقا تفاهم نامه منعقد شده که ارزآوری خواهد داشت. ما وظیفه داریم در کل زمین‌ها و رقبات‌ به بهره‌وری بالا فکر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری