Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@23:40:39 GMT

ببینید| چه کسی کونگ فو را به بروس لی آموخت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۷۴۸۸

ببینید| چه کسی کونگ فو را به بروس لی آموخت؟

به گزارش روزیاتو، بر اساس اسناد بسیاری بروس لی در دهه ۱۹۵۰ تحت نظر ایپ من آموزش هنرهای رزمی دیده است. آموزش هایی که بروس لی در مدرسه رزمی ایپ من دریافت کرد همچنان مبنای کونگ فویی است که هنوز هم با نام بروس لی عجین شده است. ایپ من یک استاد بزرگ بسیار مشهور سبک رزمی وینگ چون بود که بخش زیادی از زندگی اش را در هنگ کنگ سپری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن دواران، او بروس لی نوجوان را به عنوان شاگرد پذیرفت و راه را برای تبدیل شدن او به یک استاد هنرهای رزمی هموار ساخت.

رابطه این دو در فیلم های ایپ من (Ip Man) مورد تاکید قرار گرفته است، جایی که دانی ین نقش ایپ من را بازی می کند. لی چند سال در مدرسه هنرهای رزمی ایپ من تمرین هنرهای رزمی کرد تا اینکه به ایالات متحده آمد، جایی که تحصیلات خود در مقطع دبیرستان را به پایان رساند. به لطف دانش و تجربه ای که او در مدرسه وینگ چون ایپ من بدست آورده بود، بروس لی توانست یک مدرسه هنرهای رزمی به نام خودش باز کرده و یک سبک کونگ فوی خاص خود به نام جیت کان دو (Jeet Kune Do) را پایه گذاری کند. اگر چه درست است که ایپ من نقش مهمی در سیر زندگی بروس لی برای تبدیل شدن به چهره افسانه ای دنیای کونگ فو داشته اما باید به این موضوع نیز اشاره کرد که شخصی به نام وونگ شون لونگ نقش بسیار بیشتری در این موضوع داشته که به عنوان مربی سبک وینگ چون بسیار در شکل گیری سبک مبارزه و کونگ فوی بروس لی نقش داشت.

از آنجایی که ایپ من برای نظارت مستقیم و انحصاری بر تمرینات شاگردانش وقت زیادی نداشت، او تمرینات شخصی و درس های نفر به نفر را به شاگردان ارشدش محول می کرد. یکی از این شاگردان ارشد که وظیفه آموزش بروس لی را بر عهده داشت وونگ شان لونگ نام داشت. در دوران آموزش وینگ چون، لی اکثر وقتش را مشغول یادگیری این سبک هنرهای رزمی از وونگ بود و هر از چندگاهی نیز تکنیک هایی را از خود ایپ من یاد می گرفت. در نامه ای که سال ها بعد از ترک هنگ کنگ، بروس لی به وونگ می نویسد، این چهره افسانه ای به این واقعیت اشاره می کند که وونگ شون لونگ بوده که به او کونگ فو آموخته و نه ایپ من. در این نامه، لی می نویسد: «اگر چه من در اصل شاگرد ایپ من هستم اما در واقعیت کونگ فویم را از تو یاد گرفتم».

چیزهایی که بروس لی در این نامه به استاد خود می گوید نشان می دهد که وی تا چه اندازه به راهنمایی های وونگ ارج نهاده و بر این نکته تاکید دارد که این دو بعد از به شهرت رسیدن بروس لی در عرصه سینما نیز ارتباطشان را با هم حفظ کرده اند. لی حتی استاد سابق خود را به سر صحنه فیلمبرداری Enter the Dragon دعوت کرد تا بر سکانس های مبارزه نظارت داشته باشد. بر اساس محتویات کتاب Bruce Lee: A Life نوشته متیو پولی، احترامی که لی نسبت به وونگ داشت با میل بروس جوان برای عبور از مهارت استادش در آینده همراه بود.

سال ها بعد از تمرین تحت نظر وونگ، لی استاد سابق خود را به یک مبارزه دوستانه دعوت می کند تا ببیند که آیا شاگرد سابق می تواند استادش را شکست دهد یا خیر. بر اساس روایت یکی از شاگردان وونگ، لی برنده این مبارزه می شود. با توجه به اعتباری که بروس لی بعدها به عنوان یک استاد بی نظیر کونگ فو برای خود کسب کرد و بر اساس مهارت هایی که در ۵ فیلم رزمی اش به نمایش گذاشت، جای تردید نیست که وونگ شان لونگ به خوبی این شاگرد ایپ من را آموزش داده بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تماشاخانه ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است ببینید| یوگای خنده در اندونزی؛ بیش از دو هزار نفر با هم خندیدند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هنرهای رزمی بروس لی وینگ چون کونگ فو بر اساس ایپ من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند

معرفی دو نایب رئیس فدراسیون کونگ‌فو به مجمع آینده این فدراسیون موکول شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مجمع انتخاباتی فدراسیون کونگ‌فو برگزار و سیدعباس هاشمی‌منش به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب و معرفی شد.

در مجمع امروز، رای گیری برای معرفی اعضای هیئت رئیسه نیز صورت گرفت.

با توجه به نامشخص بودن وضعیت تایید  صلاحیت نایب رئیس اول معرفی شده از سوی سیدعباس هاشمی‌منش رئیس جدید فدراسیون کونگ‌فو، قرار شد رای‌گیری برای فاطمه شهریاری نایب رئیس دوم معرفی شده نیز در مجمع آینده این فدراسیون که کمتر از سه ماه آینده برگزار خواهد شد، انجام شود.

البته رای‌گیری برای امین عباسی به عنوان خزانه‌دار و هاله زینب پیرقربان کارشناس خبره انجام شد و عباسی با کسب  47 رای و پیرقربان با کسب 31 رای ضمن انتخاب به عنوان خزانه‌دار و کارشناس خبره به عضویت هیئت رئیسه فدراسیون نیز درآمدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی مشخص شد
  • رئیس فدراسیون کونگ‌فو مشخص شد
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • ببینید | استفاده از پهپاد رزمی مهاجر در استان فارس؛ علت چیست؟
  • هاشمی‌منش رئیس جدید کونگ‌فو و هنرهای رزمی
  • نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند
  • هاشمی‌منش رئیس جدید فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • سیدعباس هاشمی‌منش رییس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • زیباترین شعر‌ها از شاعران بزرگ و معاصر درباره معلم به مناسبت روز معلم
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد