Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده گچساران و باشت با بیان اینکه آفت پروانه جوانه‌خوار زاگرس به جان جنگل‌های ما افتاده است گفت که در زمستان تخم‌ریزی پروانه جوانه‌خوار شروع می‌شود که آسیب فراوانی خواهد زد.

سیدناصر حسینی‌پور در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با اشاره به سفر اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان کهگیلویه و بویراحمد و بیان دغدغه‌ها در خصوص معضل آفت جنگل‌های بلوط زاگرس گفت: آقای قالیباف اخیرا سفر یک روزه‌ای به استان کهگیلویه وبویراحمد داشتند که این سفر نظارت میدانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان به شهرستان گچساران و باشت هم آمدند و از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفتند. در این سفر آقای نوبخت رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع هم حضور داشت.

وی افزود: از نزدیک وضعیت آفت پروانه جوانه‌خوار که به جان جنگل‌های ما افتاده مشاهده شد و آن‌ها آسیب‌هایی که به میراث و سرمایه ملی وارد شده را دیدند لذا قرار شد از بودجه استانی و مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت منابعی اختصاص پیدا کند تا بتوان به این قضیه ورود پیدا کرد.

این عضو مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد:‌ بر این اساس مقرر شد کمیته‌ای در سازمان جنگل‌ها و مراتع و منابع طبیعی و محیط زیست تشکیل شده تا راهکاری برای حل مشکل آفت پروانه جوانه‌خوار اندیشیده شود چون در زمستان تخم‌ریزی پروانه جوانه‌خوار شروع می‌شود و آسیب‌های فراوانی خواهد زد.

حسینی‌پور در پایان گفت‌ که مبالغی در نظر گرفته شده و ما به دنبال این هستیم که از محل بودجه مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت هم منابعی بگیریم و به سازمان مراتع بدهیم تا بتوان جلوی این آفت را گرفت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سیدناصر حسینی پور ، سازمان جنگل‌ها ، جنگل‌های زاگرس ، محمدباقر قالیباف ، کهگیلویه و بویراحمد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان جنگل ها جنگل های زاگرس محمدباقر قالیباف کهگیلویه و بویراحمد پروانه جوانه خوار جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد

ایسنا/ایلام ناظر استانی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان ایلام از مبارزه بیولوژیک در مزارع دیم استان با آفات خبر داد.

مهندس «خدابخش داودی‌نصر» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و عرضه محصول سالم و عاری از بقایای سموم و به منظور کاهش خسارت کرم پیله‌خوار به عنوان یکی از آفات مهم و خسارت زای نخود، رهاسازی زنبور پارازیتویید براکون در مزارع نخود شهرستان بدره آغاز شده است. 

ناظر استانی طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام گفت: با توجه به مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طرح جهش تولید در دیم زارها و تأمین بخشی از اعتبار کنترل بیولوژیک عوامل خسارت‌زای نخود، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰۰۰ هکتار از مزارع نخود استان تحت پوشش این نوع مبارزه قرار گیرد. 
داودی‌نصر افزود: اجرای کنترل بیولوژیک یکی از مولفه‌های اصلی مبارزه تلفیقی آفات برای کاهش مصرف سموم، کاهش هزینه نهاده‌ها و تولید محصول سالم است و توسعه آن در دستور کار طرح ملی و مشترک جهش تولید در دیم‌زارها قرار دارد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان