Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد اشرفی روز چهارشنبه در سومین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی اظهار داشت: این فروشگاه‌ها هم مزایا و هم چالش‌هایی دارد که در این خصوص با وزارت صمت مکاتبه‌ای با امضای استاندار انجام شد.

وی افزود: وزارت صمت نکاتی را اشاره کرده بود که اختیاری در قانون برای فروشگاه‌ها تعریف شده که اگر قرار باشد متناسب با فضا و جمعیت استان، فروشگاه‌های زنجیره‌ای در استان رشد داشته باشد قطعا باید اصلاح قانونی در آن رقم بخورد که مقرر شد اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، اتاق اصناف و مجموعه استانداری از طریق مجمع نمایندگان پیگیری‌ها را در سطح ملی دنبال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به احداث نیروگاه‌های تجدیدناپذیر با توجه به ظرفیت خراسان جنوبی در این حوزه، اظهار داشت: در سطح استان کمتر از ۶ ماه قبل ظرفیت بیش از ۶۳۰ مگاوات را در مناطق مختلف مشخص و به سطح ملی اعلام کردیم.

اشرفی افزود: احداث بیش از ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح ملی برای خراسان جنوبی مصوب شده که در حال حاضر فاز اول حدود ۱۰۰ مگاوات توسط شرکت سابتا به مناقصه رفته است.

وی گفت: دوستان در اتاق بازرگانی و کمیسیون انرژی این دغدغه را داشتند که ما آیین نامه یا ضابطه‌مندی برای نحوه مدیریت یا فعالیت نیروگاه های کوچک مقیاس نداریم که قرار شد پیشنهادها آماده و به وزارت نیرو اعلام کنیم.

اشرفی به ایجاد زیرساخت‌ها در شهرک صنوف آلاینده بیرجند اشاره کرد و گفت: طی سنوات گذشته و سال جاری اقدامات خوبی در حوزه‌های مختلف این سایت انجام شده اما هنوز برای استقرار واحدهای صنوف آلاینده کافی نیست.

وی عنوان کرد: مشکلات از جمله نبود راه دسترسی، تامین شبکه برق، آب، خطوط انتقال گاز داخل مجموعه در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که مقرر شد با هماهنگی معاونت هماهنگی امور عمرانی جلسه مشترکی با شهرداری، حوزه دستگاه‌های زیرساخت و خدمات‌رسان برگزار و با بررسی دقیق بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ایجاد زیرساخت‌ها در سایت صنوف آلاینده یکی از چالش‌هایی شهر بیرجند است که طی سال‌های گذشته مدام بر آن مشکلات افزوده شده و نیاز به اقدامات سریع و جهادی است تا بتوانیم حداقل‌ها را برای استقرار واحدهای صنفی مهیا کنیم.

اشرفی اظهار داشت: بخش اعظمی از خدمات در سایت صنوف آلاینده از جنس زیرساختی و زیربنایی است؛ قطعا پروژه‌های زیرساختی و زیربنایی متناسب به فعالیت خودشان دوره‌های زمانی را طی می‌کنند.

وی ادامه داد: پیگیر تخصیص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های این سایت از طریق سازمان برنامه و بودجه استان هستیم تا روند اجرای زیرساخت‌ها تسریع شود.

گزارش اجرای مصوبات جلسه گذشته در خصوص فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایت انتقال صنوف آلاینده، نبود تنظیم قراردادهای خرید تضمینی برق از سوی وزارت نیرو و عدم صدور پروانه برای نیروگاه‌های کوچک مقیاس (زیر ۱۰ مگاوات) از سوی ساتبا از دستورکارهای سومین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی در سال جاری بود.

برچسب‌ها فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فروشگاه های زنجیره ای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی فروشگاه های زنجیره ای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی فروشگاه های زنجیره ای خراسان جنوبی صنوف آلاینده فروشگاه ها زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۸۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، گفت: خدمات به زائران رضوی به ویژه در ایام پیک زیارتی باید در بخش حمل و نقل و اسکان توسعه و تسهیل بیشتری پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدجواد موسوی، م دیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های میدان‌دار در پذیرایی از زائران رضوی، اظهار داشت: یکی از مسئله‌های مهم در ایام پیک زائر در مشهدالرضا(علیه السلام) انجام هر چه بهتر تکریم و میزبانی از زائران رضوی به ویژه زائران بارگاه منور رضوی است.

وی ضمن تاکید بر تکریم هر چه باشکوه تر زائران امام هشتم(ع) افزود: میزبانی شایسته از مهمانان علی‌ابن موسی‌الرضا(علیه السلام)، مهم‌ترین تکلیف مسئولان استان و مدیران شهر است. اینجاست که می‌گوییم باید فرهنگ میزبانی را ارتقا دهیم و آن را به معیارهای زیارت مطلوب در شهر امام رضا(ع) نزدیک کنیم .

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه میزبانی و حضور زائران باید توجه و اهتمام ویژه خود را متمرکز بر موضوع اسکان در هتل‌ها، زائرسراها و مهمانسراهای ارزان‎ قیمت کنید، زیرا محور اصلی چالش‌‎های موجود، ناظر بر آن دسته از زائرانی است که به عشق زیارت امام هشتم(ع) به این شهر می‌آیند، اما توان مالی برای اقامت چند روزه در یک منزلگاه را ندارند و تکلیف شما رسیدگی به نیاز این عزیزان است.

وی با ابراز گلایه از افزایش غیرمنطقی نرخ اقامت و اسکان در پیک‌های زیارتی ادامه داد: باید حداکثر نظارت و کنترل را در این زمینه به‌کار بگیرید تا زیارت مهمانان امام رئوف(ع) در اوج رفاه و آسایش میسر باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ساخت زائرسراهای ارزان قیمت به تکلیف سایر شهرهای کشور در مشهدالرضا(ع) را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورید تا حتی یک گره از کار زائر امام هشتم(ع) باز شود. این تکلیف بر گردن ما و حقی است که علی ابن موسی الرضا(ع) بر ضمه ما دارد تا زائر او را تکریم کنیم.

وی تأکید کرد: از جمله گروه‌هایی که به زیارت حضرت رضا (ع) مشرف می‌شوند، زائران خارجی هستند؛ در این بخش توجه ما باید به زواری باشد که استطاعت و توانی مالی زیادی برای زیارت حضرت ندارند، مانند زائران شریف پاکستانی که صدها و هزاران کیلومتر راه را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده تا خود را به مشهد برسانند. حالا چه وظیفه‌ای برای ما مهم‌تر از تأمین زیرساخت اقامت برای این‌ها؟

امام جمعه مشهد گفت: یک جنبه دیگر از خدمت‌رسانی به زائران و تسهیل فرآیند زیارت، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل است؛ اعم از حمل و نقل جاده‎ای، ریلی و هوایی که ضرورت آن در پیک های زیارتی مضاعف می‌شود. به همین دلیل، این ظرفیت وجود دارد که در حوزه سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی دولتی پای کار بیایند و پروازها از نظر کمیت و کیفیت توسعه پیدا کند. در حوزه خدمات ریلی هم این مهم اجتناب‌ناپذیر است و در بخش تشرف‌های زمینی، کیفیت جاده‌ها به همراه ایمن‎‌سازی آن‌ها ضرورت پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 282

دیگر خبرها

  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه