Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر امیر دبیری مهر پژوهشگر علوم انسانی در کانال تلگرامی «اندیشکده خرد» نوشت:

حدود ۲۰ سال پیش من ناظر پخش شبکه جام جم سیما بودم. برنامه ای هفتگی انجا پخش می‌ شد به نام کنکاش. محمود احمدی افزادی ، کاوه اشتهاردی و حسن اقا میربها دست اندرکاران این برنامه بودند. از انجا که برنامه زنده بود باید میهمان با من هماهنگ می شد زیرا مسوولیت انچه پخش می شد با مدیر کل پخش بود که ان‌ زمان حسین طاهری تهیه کننده کنونی سریال سلمان فارسی است و ناظر پخش جانشین مدیر پخش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلاصه اینکه اعلام شد میهمان جوانی به نام حسن عباسی است جوانی ناشناخته با ظاهری حزب اللهی ..آن زمان مسایل مربوط به حمله امریکا به عراق داغ بود و من بعنوان مسوول میز عراق در معاونت برون‌مرزی سازمان با هماهنگی نهادهای ذی ربط بویژه وزارت خارجه و ...بر مسایل و سیاستهای کشور در عراق اشراف داشتم.

این آقا در برنامه گفت: ایران و‌کشورهای منطقه باید مانند لی لی پوت ها و فلرتیشیا در کارتون گالیور امریکا را در خلیج فارس به بند کشیده ‌‌و خفه کنند !!!مجری که فکر کنم اقای عبدالرشیدی بود گفت یعنی چه کار کنند ؟

عباسی گفت یعنی الان که امریکا به عراق حمله کرده همه باید با هم به امریکا حمله کنیم. وقتی این اراجیف را گفت تذکر دادم برنامه را تمام و مکتوب خواستم از تکرار مصاحبه با این فرد بی سواد و حاشیه ساز و شهرت طلب  خودداری شود. چندان به نظر من توجهی نشد تا یک سال بعد همین فرد معلوم الحال در شبکه چهار اظهارات سخیفی کرد تا به دستور علی لاریجانی رییس وقت صداوسیما ممنوع المصاحبه شد.

اما دریغ از اینکه دیگران با میلیاردها بودجه این فرد را صاحب تریبون کردند تا هر یاوه ای به ذهن ناقص او می اید بیان کند و ضمن توهین به همه اقشار برای کشور هزینه ساز شود. شنیدم منافقین مواضع این فرد‌ را مانیتور می کنند تا بعنوان سوژه در مجامع جهانی علیه جمهوری اسلامی بکار گیرند..غافل از اینکه مواضع او پشیزی ارزش ندارد و هیچ نمایندگی ای از ایران و‌مردم ایران ندارد.   سوال مهم: چرا این فرد که صلاحیت های علمی و اخلاقی و اجتماعی او روشن نیست حق دارد به تشویش اذهان عمومی پرداخته و به استادان دانشگاه توهین کند و همچنان تریبون های متعدد داشته باشد؟ از چه زمانی علم ستیزی و بی اخلاقی در ایران فضیلت شده ؟ چرا لمپن های جدید  کت و‌شلوار می پوشند و در مقام صاحب نظر پرت و‌پلا می گویند و‌هیچ کس از امنیت روانی مردم پاسداری نمی کند؟ و روز به روز هم بر تعدادشان افزوده می شود؟کدام نهاد یا سازمان یا فرد پول و امکانات پر اختیار این جماعت قرار می دهد تا موجبات وهن ایران و ایرانی و جمهوری اسلامی را فراهم سازند ؟ ایا زمان رسیدگی قانونی به این هزینه سازی های بی فایده نیست ؟    پی نوشت: اظهارات اخیر عباسی علیه استادان دانشگاه و ورزشکاران یک عباسی ارزش پاسخ ندارد و تذکر من هم خطاب به مسوولانی است که در قبال امنیت روانی مردم دغدغه و مسوولیت دارند. تماشاخانه ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است ببینید| یوگای خنده در اندونزی؛ بیش از دو هزار نفر با هم خندیدند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • برنامه و داوران هفته ۲۶ لیگ برتر فوتبال
  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • (عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟ (+عکس‌)
  • (تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • تهران قدیم | «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟ / عکس‌