Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌هایی که پیگیری می‌شود این است که کارخانجاتی که در تملک بانک‌ها هستند، هرچه سریع‌تر تعیین و تکلیف شود، گفت: این امر باید یا توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری و یا مولدسازی خود بانک به تولید برسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; ناصر فغفوری پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه امروز پنجمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری پنجمین جلسه با حضور استاندار برای بررسی موانع و مشکلات واحدهای تولیدی، نشان می‌دهد که حساسیت بالایی بر روی این موضوع وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه رای هیئت چهار نفره در رابطه با نحوه محاسبه و تهیه نقشه‌های ساختمانی و مکانیکی و برق واحدهای صنعتی بود، افزود: که این امر سبب ایجاد هزینه‌های زیاد شده بود؛ اما با رای هیئت چهار نفره و مساعدت‌های ایجاد شده؛ کمک خیلی خوبی برای واحدهای تولیدی از حیث صرفه‌جویی در هزینه‌های احداث واحدها اتفاق بیفتد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه یکی از واحد‌های تعطیل در جاده طارم که در سال ۶۳ راه‌اندازی شده بود اما تعطیل گشته بود، عنوان کرد: خوشبختانه با مساعدت تامین‌اجتماعی، بانک تجارت و شهرداری انجام شد مراحل انتقال این واحد در حال انجام بوده؛ هرچند سرمایه‌گذار مجموعه را تحویل گرفته و در حال حاضر برای ۲۵ نفر اشتغال‌زایی در این مجموعه ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌ها احیای واحدهای تعطیل است، گفت: اما نکته دوم، تامین برق پروژه‌های بزرگ بود که یکی از مصوبات اصلی این جلسه تامین برق طرح و توسعه‌های گروه صنعتی کیلوس است که در ارتباط مالت، عصاره و دانه مالت فعالیت خواهند کرد و امیدواریم در بهمن‌ماه خط مالت و عصاره مالت به بهره‌برداری برسد مجموعه‌ای که در سال ۸۳ کلنگ‌زنی شده بود خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام شد، خوشبختانه خط ماءالشعیر و عصاره مالت این مجموعه به بهره‌برداری رسیده و تا پایان سال نیز شاهد راه‌اندازی خط مالت خواهیم بود که یکی از بی‌نظیرترین و کامل‌ترین کارخانجات می‌شود، خواهد بود.

فغفوری ابراز داشت: کل سرمایه‌گذاری این مجموعه انجام شده اما در تامین برق مشکلی وجود دارد، اما ما دنبال این هستیم که هزینه‌های واحد کاهش یابد، بر این حساب تامین برق از فیدرهای اختصاصی باعث ایجاد هزینه‌های اشافی در واحد خواهد بود، اما یک آرامش خاطر و اطمینان خاطر به واحد خواهد داد که برق اختصاصی، خط اختصاصی برای خود داشته باشد.

وی عنوان کرد: در این جلسه دو طرح مصوب شد اینکه هم سرمایه‌گذار را ترغیب به احداث خط و فیدر اختصاصی کند و هم اینکه به موازات این طرح توسعه را پیش ببریم و برق را به صورت مجزا برای این امر در نظر بگیریم.

فغفوری خاطر نشان کرد: عدم امکان مسدودی ریالی واحد‌ها توسط بانک‌ها، به عنوان وثیقه در جلسه مطرح شد؛ بنابراین بانک‌ها اجازه مسدود کردن بخشی از تسهیلات را نزد خود به عنوان وثیقه ندارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه این امکان وجود دارد که شاید بشود قانون را دور زد، ادامه داد: که این مسئله را معاونت اقتصادی وزارت کشور کتباً اعلام کرده است.

فغفوری با بیان اینکه طرح توسعه‌ها بسیار مهم بود، گفت: طرح توسعه مشابه به طرح‌های ایجادی اجازه استفاده از معافیت‌های مالیاتی را دارند، در صورتی که این امکان باشد، و بتوان برای آن طرح توسعه مشخصات مجزا و تفکیکی در نظر گرفت.

وی با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌هایی که پیگیری می‌شود این است که کارخانجاتی که در تملک بانک‌ها هستند، هرچه سریع‌تر تعیین و تکلیف شود، گفت: این امر باید یا توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری و یا مولدسازی خود بانک به تولید برسند، یا واحدها از طریق مزایده واگذار شود و یا سرمایه‌گذار قبلی خود اقدام لازم را انجام دهد.

فغفوری گفت: خوشبختانه با سه بانک در سطح استان جلساتی خوبی برگزار شده و برای تمام واحد‌هایی که تحت تملک این بانک‌ها بودند راهکارهایی از قبیل پرداخت ۱۰ درصد بدهی، به شرط برگشت سریع انجام شد و مقرر شد برخی واحد‌ها تا پایان شهریور ماه به چرخه تولید برگردد. تمام تلاش این است با مساعدت بخش اقتصادی استان واحدی که تحت تملک بانک است حداقل ۵۰ درصد از این‌ها در مرحله عمل به چرخه تولید بازگردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تامین برق تملک بانک طرح توسعه انجام شد بانک ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳