Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت گازپروم اعلام کرده است که انتقال گاز روسیه به کشور چین از طریق خط لوله سیبری رکورد جدیدی ثبت کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری تاس، شرکت گازپروم روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد این شرکت رکورد جدیدی از انتقال گاز به کشور چین از طریق خط لوله سیبری (Power of Siberia) ثبت کرده است. طبق گزارش شرکت گاز روسیه چین به جای اروپا حجم بیشتری از گاز روسیه را دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان گازپروم کشور چین حجم خرید گاز خود از روسیه را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش داده است که در ۱۹ جولای به بالاترین میزان خود رسید. گازپروم می‌گوید بیشتر حجم گاز روسیه از طریق این خط لوله منتقل می‌شود.

انتقال گاز روسیه به کشور چین طی یک قرارداد بلند مدت بین گازپروم و شرکت چینی CNPC انجام می شود.

پیش از این شرکت چینی گزارش داده بود که در نیمه اول سال ۲۰۲۲ انتقال گاز روسیه از طریق خط لوله سیبری ۶۳.۴ درصد افزایش یافته است. در سال ۲۰۲۱، گازپروم ۱۰.۳۹ میلیارد متر مکعب گاز به چین از طریق این خط لوله صادر کرد که ۲.۵ برابر بیشتر از سال ۲۰۲۰ است.

خط لوله سیبریص بزرگترین سیستم حمل و نقل گاز در شرق روسیه برای تحویل گاز به مصرف کنندگان داخلی در خاور دور و چین است. ظرفیت صادرات این خط لوله ۳۸ میلیارد متر مکعب در سال است. اولین تحویل به چین در دسامبر ۲۰۱۹ آغاز شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: روسیه ، چین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روسیه چین چین از طریق انتقال گاز گاز روسیه کشور چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود

تک‌شاخ سیبری در آخرین روزهای حیات خود در کنار نئاندرتال‌ها و انسان‌های مدرن اولیه زندگی کرده بود.

به گزارش العربیه فارسی، تک‌شاخ سیبری کرگدنی عظیم‌الجثه با وزنی بالغ بر ۳.۵ تن و یک شاخ عظیم روی بینی‌اش در استپ‌های روسیه، قزاقستان، مغولستان و شمال چین پرسه می‌زد. محققان برای اولین بار سلول‌های بنیادی این جانور را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که این حیوان آخرین بازمانده یک خانواده منحصر به فرد کرگدن است.

دانشمندان متوجه شدند که اجداد تک‌شاخ سیبری بیش از ۴۰ میلیون سال پیش از اجداد تمام کرگدن‌های زنده جدا شدند. این باعث می‌شود نسبت تک‌شاخ سیبری با کرگدن سفید آفریقایی امروز دورتر از نسبت انسان با میمون باشد.

شواهد ژنتیکی جدید نتایج پژوهش‌های قبلی که نشان می‌داد تک‌شاخ سیبری از بستگان بسیار نزدیک کرگدن پشمالوی منقرض‌شده و کرگدن زنده سوماترایی است را رد می‌کند.

محققان با بررسی ۲۳ نمونه استخوان تک‌شاخ سیبری موفق به تاریخ‌یابی آن‌ها شدند، و تأیید کردند که این گونه حداقل تا ۳۹۰۰۰ سال پیش و احتمالاً حتی تا ۳۵۰۰۰ سال پیش زنده مانده است. این بدین معناست که تک‌شاخ سیبری در آخرین روز‌های حیات خود در کنار نئاندرتال‌ها و انسان‌های مدرن اولیه زندگی کرده بود.

دانشمندان همچنین متوجه شدند که به‌رغم باور عمومی، محتمل‌ترین عامل انقراض تک‌شاخ سیبری نه فعالیت‌های انسانی که تغییرات اقلیمی بوده است. به نظر می‌رسد که این جانور با آغاز عصر یخبندان در اوراسیا به شدت متضرر شده باشد.

در آن زمان کاهش شدید دما منجر به یخ‌زدگی گسترده سطح زمین شد، که علفزار‌های بزرگی که تک‌شاخ سیبری از آن‌ها تغذیه می‌کرد را به شدت کوچک کرد و منجر به گرسنگی کشیدن و در نهایت مرگ این جانور شد.

دیگر خبرها

  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند