Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست علم و فناوری ایران و ازبکستان با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و وزیر توسعه نوآوری ازبکستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا به نقل از  مرکز روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری که در راس هیاتی 40 نفره از شرکت های دانش‌بنیان، سفری دو روزه به ازبکستان کرده است؛ صبح امروز در نشست علم و فناوری ایران و ازبکستان حضور یافت و گزارشی از روند رو به توسعه علم و فناوری ایران ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری با اشاره به اینکه بازار ازبکستان زمین خوبی برای توسعه محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی است، بیان کرد: این بازار بکر می تواند فرصت خوبی برای شرکت های دانش بنیان ایرانی باشد تا محصولات ایران‌ساخت خود را در این بازار توسعه دهند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: ایران و ازبکستان ظرفیت های خوبی برای همکاری های مشترک دارند که فکر می کنم این کار با سرمایه گذاری بخش خصوصی می توان توسعه فناوری را محقق کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: در ازبکستان نیز با پیگیری این هدف می‌توانیم توسعه فناوری‌های ایرانی در کشور عضو ازبکستان داشته باشیم. با شناخت مناسب از بازار ازبکستان و قانون های موجود می توانیم زیست بوم شرکت های دانش بنیان ایرانی را در این کشور توسعه دهیم.

ستاری همچنین ابراز کرد که جلسات روز گذشته با آقای میرزایف رییس جمهور ازبکستان، معاون نخست وزیر و وزرای ازبکستانی نتایج خوبی در پی داشته است و می تواند ارتباطات دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان وخلاق با شرکت ها و دانشگاه های متناظر در ازبکستان را توسعه دهد.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان وخلاق بازار ازبکستان را به عنوان یک بازار بکر و دست نخورده در نظر بگیرند که می‌تواند در این بازار دستاوردهای زیادی داشته باشند.

سورنا ستاری در راس هیاتی متشکل از مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، پرویز کرمی دبیر ستاد فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق، نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد آب و خشکسالی و روسای 40 شرکت‌ دانش‌بنیان و خلاق عازم کشور ازبکستان شد تا مسیر توسعه تعاملات علمی و فناورانه میان دو کشور هموارتر شود. شرکت هایی که در حوزه‌های فناورانه ای چون کشاورزی، دامداری و سلامت فعالیت می کنند. این شرکت ها با حضور در نشست‌های تخصصی با 150 شرکت متناظر ازبکستانی، بازار و تعاملات فناورانه خود را در این منطقه توسعه خواهند داد.

 همچنین نمایشگاهی از 100 محصول ایران‌ساخت از 80 شرکت دانش‌بنیان و خلاق ایرانی در کشور ازبکستان برپا است. این محصولات برای مدیران شرکت‌های فناور و بازرگانان ازبکی به نمایش درمی‌آید تا مسیر ورود محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی به بازار این کشور و اوراسیا هموار شود. معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در راس هیاتی از شرکت‌های دانش‌بنیان به ازبکستان رفت تا به جریان صادرات محصولات دانش بنیان ایران ساخت در بازار این کشور و اوراسیا سرعت دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گزارش ایران علم و فناوری کشور فرصت توسعه بازار ازبکستان ساخت ایران محصولات ایران بیرون مرزی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری شرکت های دانش بنیان علم و فناوری ایران دانش بنیان و خلاق ایران و ازبکستان ایران ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند