Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر اسماعیل احمدی فرماندار مریوان در گفتگو با خبرنگار تقریب اظهار داشت: برگزاری اولین اجلاس منطقه ای وحدت یک ابتکار بسیار خوب بود که از جانب مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی رقم خورد تا برگزاری کنفرانسها در تهران را از این به بعد با برگزاری اجلاسهای منطقه ای با عنوان وحدت اسلامی برگزار کنند.  

فرماندار مریوان گفت: زمانی که برنامه هایی در راستای وحدت اسلامی ومذاهب به صورت منطقه‌ای برگزار می شود، دقت بیشتری در راستای شناخت چالش ها و مشکلات احتمالی در فضای جهان اسلام شناسایی می شوند و در راستای آسیب شناسی آنها بیشتر تلاش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

احمدی تصریح کرد: حقیقت مسئله راهبردی که جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب دارند، آن است که ما همه به سمت تمدن اسلامی حرکت می کنیم، زیرا که آرمان انقلاب اسلامی ساخت تمدن اسلامیست و مأموریت جمهوری اسلامی و همه مسلمانان این است که ما بتوانیم این تمدن اسلامی را محقق، و به منصه ظهور برسانیم. 

فرماندار مریوان با اشاره به وحدت، اتحاد، همگرایی و همراهی تمام مسلمین با وجود تمام مشکلات موجود، افزود: این اتحاد ابتدایی ترین و بنیادی ترین مسئله ای است، که می تواند در راه اهداف این آرمان به ما کمک کند. 

وی با اشاره به برگزاری این اجلاس گفت: این اجلاس همنشینی، دلگرمی، مراودات را بیشتر می کند و در جهت زدودن کینه و مشکلات جزئی واختلافات سلیقه ای و فرقه ای که منشأ آن هم استکبار است، را برطرف خواهد کرد. 

فرماندار مریوان افزود: دشمنان و افراد زیادی هستند که از اتحاد میان کشورهای اسلامی، اقوام ومذاهب سیلی می خوردند، لذا برگزاری این اجلاس منطقه ای وحدت، می تواند جدا از برکات معنوی، برکات علم ودانش بسیار بالایی را به آحاد جامعه وجهان اسلام تزریق کند و جهان اسلام را بیش از گذشته بهم نزدیکتر سازد وخیزش چشمگیری را به سوی جهان و تمدن اسلامی جریان پیدا خواهد کرد. 

وی در پایان گفت: امیدواریم این اهداف به برکت خون تمامی شهدای عزیز خصوصا دو شهید برجسته حوزه دین؛ ماموستا شیخ الاسلام و ماموستا شهید برهان عالی که جزو شهدای شاخص ما در حوزه تقریب هستند ثمر داده و جهان اسلام بیش از پیش با اتحاد در کنار هم خواهند بود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اجلاس کردستان دیپلماسی وحدت وحدت اسلامی فرماندار مریوان تمدن اسلامی جهان اسلام منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم با تشکر از برگزار کنندگان این دوره از جشنواره گفت: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 اسماعیلی با بیان این مطلب، ادامه داد: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی گفت: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

اسماعیلی در همین زمینه ادامه داد: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا (ع) گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

اسماعیلی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

وی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) پیش از ظهر امروز (۸ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است