Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان می‌گوید که انتظار می‌رود که با هیات پاکستانی در باره بازرگانی با شیوه بارتر و قرارداد بازرگانی و ترانزیتی گفت‌وگو شود.

به گزارش خبرگزاری برنا، یک هیات پاکستانی که به کابل سفر کرده با شماری از مقام‌های طالبان یک نشست مشترک برگزار کردند.

هدف این نشست، افرایش تجارت میان افغانستان-پاکستان، حل مشکلات ترانزیتی میان کابل و اسلام‌آباد و واردات زغال سنگ افغانستان به پاکستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت که انتظار می‌رود با هیات پاکستانی در باره بازرگانی با شیوه بارتر و قرارداد بازرگانی و ترانزیتی میان دو کشور نیز گفت‌وگو شود.

نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت: «در مسایل مربوط به بازرگانان افغانستان است صحبت می شود؛ در باره «بارتر» یا تجارت تهاتری صحبت می شود؛ همچنین درباره موضوع زغالسنگ گفت و گو شده به نحوی که راه های خوبی درباره صادرات زغال ما باید داشته باشیم.»

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری طالبان اعلام کرد که در این اواخر صادرات افغانستان به پاکستان افزایش یافته است و اسلام‌آباد تلاش دارد تا میزان تجارت‌اش را با افغانستان به حالت اول برگرداند.

خانجان الکوزی عضو هیات مدیره اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، گفت: «پاکستان تلاش دارد که واردات از افغانستان روز به روز کم شود که صادرات خود را زیاد کند یک سلسله مشکلات فنی، بندری مرزی در بندر واگه، کراچی، غلام خان، سپین بولدک و تورخم وجود دارند و مانع می شوند که تجارت سرعت پیدا بکند.»

در همین حال اتاق زراعت و دامداری افغانستان تاکید کرد که بازرگانان در بخش صادرات میوه تازه و سبزی به پاکستان با مشکل روبه‌رو استند.

میرویس حاجی‌زاده عضو اتاق زراعت و دامداری می‌گوید: «در وقت صادرات به خصوص میوه ما، مال تاجر در تورخم متوقف می شود یا اسکن شان خراب می باشد یا اسکن نمی کنند.»

آمارهای اتاق تجارت و سرمایه گذاری، افغانستان در سال ۱۴۰۰ خورشیدی به ارزش بیش از سه صد میلیون دلار به پاکستان صادرات داشته است اما واردات افغانستان از پاکستان به هشتصد میلیون دالر می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجارت صنعت طالبان مشکلات واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران

«عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در دیدار با «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان و سفیر ایران در کابل پیرامون تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه بحث و گفتگو کرد.

در این دیدار وزیر آب و انرژی، وزیر کشاورزی، آبیاری و دامداری، وزیر اطلاعات و فرهنگ و سفیر طالبان در تهران نیز حضور داشتند.

ملا برادر با مثبت خواندن روابط افغانستان و ایران و تأکید بر توسعه روابط گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بالا بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب دریای هلمند به نیمروز و به سیستان ایران رسیده است، این کمک خواهد کرد مشکلات بیشتر مردم هر دو کشور حل شود.

معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در ادامه خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین دو کشور دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • اظهارنظر مجاهد درباره سفرهای مقامات متعدد سیاسی به کابل
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود