Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت گفت:  تاریخ پزشکی ما مملو از ایثار‌های مختلف بوده و افتخارآفرینی پزشکان از دوران دفاع مقدس تا کرونا به‌خوبی دیده شده و داشتیم جمع زیادی از پزشکان را که در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند و نسل‌های بعد از آنان در جبهه مبارزه با ویروس کرونا جان خویش را تقدیم کردند که نام و یاد تمامی این عزیزان را گرامی می‌داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه پزشکان جدید در کنار امام رضا (ع) عهد می‌بندند که با تمام تلاش و برای رضای خدا کار کنند و خستگی برایشان معنا نداشته باشد، بیان کرد: علوم پزشکی و حوزه سلامت ایران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به‌خوبی شکوفا شد و به جرات می‌توانیم بگوییم بهترین منطقه در این عرصه هستیم.

عین‌اللهی ادامه داد: ما باید به سمت مرجعیت علمی مورد تاکید مقام معظم رهبری گام برداریم و امروزه نیازمند جهادگرانی هستیم که نیاز مردم را محقق کنند و در اینجا تنبلی هیچ معنا و جایگاهی ندارد.

بیشتر بخوانید

اجرای طرح دارویار در کنترل قاچاق و کاهش قیمت دارو موثر است

او تصریح کرد: ما نباید فراموش کنیم که همیشه در امتحان الهی بوده و اینکه همیشه شاگرد هستیم و باید تا آخر عمر اینگونه بمانیم و کار ندانسته را به‌خوبی بیاموزیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر این نکته که فارغ‌التحصیلی نقطه پایان نیست، تاکید کرد: اگر کسی این‌گونه فکر کند برایش نقطه پایان است و باید همواره خود را شاگرد بدانیم و ضمن بهره از تجارب اساتید با اعتماد به نفس بالا کار کنیم و اینکه تمرین کار گروهی را بیش از پیش داشته باشیم، زیرا اثرپذیری‌اش به مراتب از کار فردی بیشتر است.

عین‌اللهی گفت: اخلاق اسلامی مهمترین مسئله‌ای بوده که در علوم پزشکی و سلامت باید مورد توجه قرار بگیرد و باید همواره و حتی در اوج خستگی بیمار را عزیز بدانیم و به او خدمت کنیم.

او افزود: در محضر امام رضا (ع) می‌گوییم که بهترین نوع خدمت را به مردم خواهیم داشت و خوش‌برخوردترین پزشک خواهیم بود و از امام مهربانی‌ها می‌خواهیم که یاری‌گر خادمان حوزه سلامت در مسیر ارائه بهترین نوع خدمت به مردم باشند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کشورمان همواره از پیشتازان پیشگیری و کنترل همه گیری کرونا محسوب می‌شود بیان کرد: به همت دانشمندان توانمند و متخصص کشورمان، تا کنون شش مرکز تولید واکسن در ایران راه اندازی شده است.

عین اللهی با بیان اینکه مهمترین مسئله‌ای که می‌توان با بیماری کرونا مقابله کرد واکسیناسیون است ادامه داد: در حال حاضر بیشتر موارد بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا، از افرادی است که واکسن دریافت نکرده اند، بنابراین لازم است که عموم گروه‌های هدف، امسال حداقل یک دز واکسن یادآور را دریافت کنند.

او افزود: در صورت حضور بیمار مبتلا به کرونا در جامعه و بی توجهی به رعایت خود قرنطینگی، هر فرد می‌تواند ۱۸ نفر دیگر را به این بیماری مبتلا نماید، از سوی دیگر استفاده از ماسک مهم‌ترین نقش را در پیشگیری از ابتلا به بیماری دارد و توصیه می‌شود که عموم مردم در اماکن عمومی، وسائط نقلیه عمومی و مترو، فضای سربسته و مجالس از ماسک استفاده کنند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بسیاری از محدودیت‌ها با توجه به رنگ بندی شهرها، اعمال می‌شود و شهر‌هایی که به رنگ قرمز و نارنجی در می‌آیند، محدودیت‌های بیشتری نیز خواهند داشت اظهار امیدواری کرد: با همکاری موثر عموم مردم بتوانیم از این مرحله از همه گیری کرونا را نیز به زودی عبور کنیم.

عین اللهی در ادامه با اشاره به برگزاری نخستین آیین دانش آموختگی دانشجویان پزشکی در جوار حرم مطهر رضوی بیان کرد: جامعه پزشکی امتحان خود را در طول انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس در عرصه‌های مختلف و خدمت به مردم پس داده است و در این مسیر نیز جمع زیادی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و در دوران همه گیری کرونا نیز با ایثار و از خود گذشتگی ضمن خدمت به مردم بیش از ۳۰۰ مدافع سلامت به شهادت رسیدند و این برنامه مجلس نمادینی است از گروه‌های مختلف پزشکی که با قرائت سوگندنامه از جوار حرم مطهر امام رضا (ع) و دانش آموختگی، برای خدمت مطلوب به مردم عهد می‌بندند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: خوشبختانه علوم پزشکی در کشورمان از پیشرفته‌ترین علوم است و یکی از کشور‌های پیشرو در این زمینه محسوب می‌شویم.

عین اللهی در ادامه با اشاره به اجرای طرح دارو یار اظهار کرد: برای اجرای این طرح، حدود شش ماه، متخصصان و صاحب نظران توانمند عرصه داروی کشور، مطالعه و برنامه ریزی داشتند و بسته‌ای تهیه شده است تا بتوان ضمن بهبود کیفیت خدمت به مردم، هزینه‌های گزاف برخی از دارو‌ها کنترل شود و هدف این است که هیچ نوع دارویی برای افرادی که از بیمه استفاده می‌کنند افزایش پیدا نکند و پوشش بیمه‌ای دارو‌ها افزایش پیدا کند و در برخی از موارد قیمت دارو‌ها کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه این امر مستلزم آن است که همگان زیر پوشش بیمه قرار گیرند اظهار کرد: خوشبختانه با مصوبه مجلس شورای اسلامی و اختصاص حدود شش هزار میلیارد تومان نزدیک شش میلیون نفر زیر پوشش قرار گرفتند، اما هنوز یک و نیم میلیون نفر نسبت به این امر اقدام نکرده اند که در این راستا سه ماه فرصت داده شده است که همه مردم به صورت رایگان زیر پوشش بیمه قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح دارویار وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خدمت به مردم وزیر بهداشت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟

دکتر محمدرضا خردمند در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است، اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوز‌های پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند، اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود، اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته، اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می‌توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • اجرای طرح جهادی پلیس پاسخگو در خرم آباد