Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبیه‌سازی جدید از شرایط جوی یک دنیای بیگانه فرضی، می‌تواند به اطلاع رسانی های تلسکوپ فضایی جیمز وب کمک کند و سرنخ‌هایی را در مورد سیارات فراخورشیدی برای میزبانی از حیات در اختیار دانشمندان قرار دهد.

به گزارش اسپیس، این تحقیق جدید نشان می‌دهد که آب و هوای هر سیاره سنگی زمین مانند که یک قسمت از آن به سمت خورشید است، تا حد زیادی به میزان و موقعیت آب و زمین در سطح سیاره بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه تلسکوپ‌های فعلی فاقد قدرت تفکیک برای دیدن سطح یک سیاره فراخورشیدی هستند، اما این یافته‌ها می‌تواند به اخترشناسان کمک کند تا با انجام مطالعات طیف‌سنجی اتمسفر سیارات، درباره سطوح سیارات نتیجه‌گیری کنند.

به گفته محققان، گستردگی خشکی‌ها در سیاره‌هایی که شبیه به زمین هستند تأثیر زیادی بر آب و هوای آن دارد و تحقیقات جدید به ستاره‌شناسانی که با ابزار‌هایی مانند تلسکوپ فضایی جیمز وب به سیارات نگاه می‌کنند، کمک کند آنچه را که می‌بینند بهتر تفسیر کنند.

در سیاره‌هایی که قفل کشندی بر قرار است، چرخش‌ها (چرخش سیاره به دور خود و چرخش به دور ستاره) نیز به صورت همزمان انجام می‌شود. به این معنی که چرخش سیاره به دور محورش به اندازه چرخش آن به دور ستاره خود طول خواهد کشید. این همان پدیده‌ای است که باعث می‌شود همیشه یک طرف ثابت از ماه به سمت زمین باشد.

سیارات صخره‌ای که به دور ستاره‌های کوتوله قرمز می‌چرخند، بیشتر در معرض قفل جزر و مدی هستند؛ زیرا سیستم‌های کوتوله قرمز تمایل به کوچک شدن دارند و سیارات هم اغلب به ستاره‌های خود بسیار نزدیک هستند. علیرغم نزدیکی آن‌ها به ستاره، این دنیا‌ها می‌توانند در دسته سیاراتی قرار بگیرند که قابل سکونت هستند. پشتیبانی چنین سیاره‌هایی از حیات، به توانایی سیاره در توزیع گرما از قسمت رو به خورشید به سمت قسمت تاریک سیاره بستگی دارد تا شرایط خیلی گرم یا خیلی سرد نشود.

از آنجایی که یکی از اهداف علمی تلسکوپ فضایی جیمز وب تجزیه و تحلیل اتمسفر سیارات فراخورشیدی سنگی به منظور کشف حیات هست، یافته‌های آن می‌تواند به دانشمندان اطلاعات زیادی از حیات‌های بیگانه ارائه دهد.

بیشتر بخوانید

توسعه ربات‌های کاوشگر برای کشف حیات در اقیانوس سیارات بیگانه

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلسکوپ فضایی جیمز وب جیمز وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات

به گزارش پارس نیوز ، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی