Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: بخشی و جزیره‌ای عمل کردن در موضوع آسیب‌های اجتماعی، خودش یک نوع آسیب جدی است.

سید محمدرضا طالبی، شب گذشته ۲۹ تیر در کارگروه تخصصی ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان، اظهار کرد: جزیره‌ای عمل کردن در موضوع آسیب های اجتماعی، آسیبی جدی است که کارها را ضایع می کند، لذا باید مراقب کنیم که به آن مبتلا نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با ضروری خواندن هم افزایی و تعامل بین دستگاه‌های مرتبط با حوزه آسیب‌های اجتماعی و به ویژه دستگاه‌های فرهنگی، تصریح کرد: بیشتر نیاز داریم در این جوامع و محلات در کنار کار زیر ساختی، اقدامات فرهنگی انجام دهیم تا علاوه بر اقناع سازی افکار عمومی، رشد فرهنگی را نیز در این مکان ها شاهد باشیم.

معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه با رشد فرهنگی در این جوامع، آسیب‌های اجتماعی به حداقل خواهد رسید، یادآور شد: دستگاه‌های متولی امورات فرهنگی باید با یک برنامه ریزی منسجم، با توجه به اعتباراتی که به آنها تخصیص داده می‌شود و نیز اعتبارات سنواتی که طبق مصوبه هیئت وزیران دریافت می کنند، به این محله‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند.

طالبی ادامه داد: انتظار بر این است که دستگاه‌ها، طرح‌های منسجم خود را به اشتراک بگذارند و اقدامات مفیدی را در این مناطق انجام دهند.

وی با بیان اینکه بخشی از آسیب‌های اجتماعی جامعه نتیجه کم برخورداری در موضوعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است، گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درخصوص محلات کم برخوردار و موضوع حاشیه نشینی و مهاجرت از روستاها به شهر، دغدغه‌های فراوانی دارند که باید به آنها توجه شود.

گلایه از عدم برگزاری چندین ساله کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از افزایش آسیب‌های اجتماعی در محلات کم برخوردار و توجه بیشتر به رفع مشکلات این مناطق باید دستگاه‌ها هم افزایی داشته باشند، تصریح کرد: عدم برگزاری چندین ساله کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری استان یک معضل است و با توجه به این که کارگروه اجتماعی چندین سال است برگزار نشده، به همین دلیل بخشی از گزارش دهی‌های ادارات، مربوط به اقدامات چندین سال قبل است.

طالبی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید میزان اعتبارات تخصیص یافته به هر کدام از دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه بازآفرینی شهری را به تکفیک به دبیرخانه حوزه اجتماعی بدهد تا برنامه ریزی درستی روی موضوع صورت گیرد، گفت: می‌توان نظارت‌ها را هم براساس آن اعتباراتی که تخصیص پیدا کرده، بر عملکرد دستگاه‌ها انجام دهیم.

وی با بیان اینکه هر یک از کارگروه‌های بازآفرینی شهری اقداماتی که انجام داده‌اند را به دبیرخانه ارسال کنند، گفت: تمامی اعضای کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری پیشنهاداتی را که برای کنترل، پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی در محله‌های هدف دارند، به دبیرخانه ارسال کنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دستگاه‌های عضو کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص برنامه‌های محلات هدف طرح ۲۰۲۰ که اخیراً ابلاغ شده، برای برنامه ریزی لازم به دبیرخانه سازمان مدیریت ارسال کنند که این طرح ها در دبیرخانه بررسی شده و اعتبارات لازم برای آن در نظر گرفته شود.

طالبی تأکید کرد: دستگاه‌های متولی بازآفرینی شهری در برنامه‌های حمایتی و خدماتی خود، ضمن حمایت و استفاده از طرح‌های سازمان‌های مردم نهاد، از ظرفیت این تشکل ها در پیشبرد اهداف خود استفاده کنند؛ برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، باید از توان و ظرفیت مردم در قالب تشکل‌های مردم نهاد، در احصاء و حل آسیب‌های اجتماعی استفاده شود.

وی درخصوص سالن ورزشی محله موسی ابن جعفر نیز گفت: پیمانکار این سالن و سالن‌های ورزشی مناطق کم برخوردار ، باید نهایت همکاری را با جوانان و نوجوانان محله داشته باشد و سالن را با کمترین هزینه برای استفاده در اختیار افراد محله قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آسيب هاي اجتماعي عملکرد جزیره ای بازآفرینی شهری آسیب های اجتماعی خراسان جنوبی برنامه ریزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است

 زهره الهیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند. 

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم. 

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد