Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:26:57 GMT

نیازهای حیاتی برای زون‌های شهری جدید کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۱۸۲۸

نیازهای حیاتی برای زون‌های شهری جدید کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه چندی قبل شهردار کرمانشاه از لزوم تعریف چند زون شهری جدید در کرمانشاه سخن گفت، از آن جهت که توسعه کرمانشاه در برخی از مناطق به بن بست رسیده و باید ظرفیت‌های جدیدی برای توسعه شهری ایجاد شود.

پیشنهاد شد برای کرمانشاه سه زون بلندمرتبه سازی (برای ساختمان‌های چند طبقه و برج‌ها)، زون باغ ویلا و زون تجاری اداری تعریف شود، اما برای اینکه چند سال آینده در این زون‌ها از بعد منظر شهری، ترافیک، دسترسی مردم به امکانات، زیرساخت‌هایی مانند برق و آب و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دچار چالش نشویم لازم است مواردی مد نظر قرار گیرد.

رئیس انجمن صنعت ساختمان کرمانشاه معتقد است، طراحی زون‌های جدید برای شهر کرمانشاه نیازمند ملزوماتی است که باید حتما مد نظر قرار گیرد.

 آرش شادفر در گفت و گو با ایسنا، تعریف زون‌های جدید را  با توجه به روند افزایش جمعیت و نیازهایی که در توسعه شهری داریم یک نیاز اساسی برای شهر کرمانشاه دانست و افزود: اما از آنجایی‌که طراحی این زون‌ها با دید بلندمدت انجام می‌شود، نیازمند در نظر گرفتن مسائل متعددی است.

وی با اشاره به پیشنهاد ایجاد سه زون بلندمرتبه، باغ ویلا و زون تجاری و اداری برای شهر کرمانشاه، خاطرنشان کرد: برای نمونه در زون بلندمرتبه حتما باید به مطالعات زلزله خیزی و پهنه بندی زلزله برای احداث ساختمان‌های بلند توجه شود و وضعیت مسیرهای دسترسی و معابر شهری بگونه‌ای تعریف شود که اگر زمانی با بحران مواجه شدیم امکان حضور به موقع در منطقه فراهم شود.

رئیس انجمن صنعت ساختمان استان کرمانشاه با بیان اینکه زون باغ ویلا نیز یکی از نیازهای مهم شهر است که چون در گذشته دیده نشده اکنون شاهد بروز تخلفاتی در مناطق مختلف از جمله جاده سنندج هستیم، تاکید کرد: این زون چون بعد مسکونی دارد نمی‌تواند خارج از شهر باشد و باید محلی در محدوده شهری برای احداث آن تعریف شود.

شادفر در نظر گرفتن مسائل ترافیک و حمل و نقل، تفریحی و توریستی، زیرساخت‌هایی مانند آب و ... را نیز برای این زون‌ها حیاتی دانست تا در آینده با چالش مواجه نشویم.

وی اضافه کرد: به علاوه باید در تعریف این زون‌ها حتما به سلیقه و ذائقه مردم نیز توجه شود تا دوباره شاهد بروز تخلفات ساختمانی نباشیم.

وی با تاکید بر اینکه جزئیات احداث این زون‌ها باید در شورای راهبری طرح جامع کرمانشاه با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های مرتبط با صنعت ساختمان، صاحب نظران و اساتید دانشگاه مطرح شود، عنوان کرد: این شورا یک بازوی مشورتی در زمینه طرح جامع شهر کرمانشاه است که تعریف زون‌های جدید شهری نیز باید در قالب همین طرح جامع صورت بگیرد.

به گفته رئیس انجمن صنعت ساختمان کرمانشاه، بعد از بررسی کارشناسی لازم است کار برای اجرا و ساخت و ساز به بخش خصوصی واگذار شود و البته مشوق‌هایی خصوصا در زمینه مجوزها، تغییر کاربری و ... به سرمایه‌گذاران داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه مسكن شهرسازي صنعت ساختمان شهر کرمانشاه زون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه در صادرات، محور اصلی زنجیره‌های ارزش است، گفت: تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش به منظور توسعه صادراتی این محصولات است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مجتبی حسینی در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه اکسپو ایران، در جمع خبرنگاران، اظهار‌ داشت: امسال هدف از حضور استان همدان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی، در کنار معرفی توانمندی‌های صادراتی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، معرفی بیشتر و بهتر دو زنجیره ارزش مهم سفال و کشمش است.

وی افزود: تعریف زنجیره ارزش انگور با ترسیم نقشه راه در این استان باعث رشد و توسعه این صنعت و اثرگذاری بر جی.دی. همدان خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان همچنین در تشریح زنجیره ارزش کشمش گفت: زنجیره ارزش شامل تعریف مسئله، جایگاه فعلی تولید انگور و کشمش در کشور، میزان تولید، سطح زیر کشت و همچنین موانع و مشکلات پیش روی این محصول است.

حسینی افزود: بی‌شک استان همدان در تازه خوری انگور و همچنین فرآوری این محصول ظرفیت بسیار خوبی دارد و می‌تواند علاوه بر ثبات و تعادل در قیمت‌ها به صادرات و ارزآوری در کشور منجر شود.

وی بیان کرد: انتظار داریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته و ورود خوب استان همدان به بحث زنجیره ارزش سفال و کشمش؛ میزان بهره‌وری، تولید و صادرات این محصولات افزایش چشمگیری پیدا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان عنوان کرد: برنامه‌ریزی و راهکار چگونگی بهبود طراحی، تولید، بسته‌بندی و فروش سفال و کشمش با مقیاس اندازه‌گیری سالانه در استان همدان انجام شده که به راحتی می‌توان میزان پیشرفت توسعه این زنجیره‌هایی ارزش را مطابق با آن ارزیابی کرد.

حسینی با بیان اینکه، در کنار سفال و کشمش که دو زنجیره اصلی استان ما تاکنون شناخته شده‌اند، تاکید کرد: مبل و منبت، پوشاک، گیاهان دارویی، سنگ‌های قیمتی و چرم نیز زنجیره‌هایی ارزشی هستند که توسعه آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی عنوان کرد: زنجیره‌های ارزش راهبردی استان‌ها به صورت ملی و به همت معاونت اقتصادی وزارت کشور تعریف شده‌ و برای هر زنجیره ارزش برنامه عملیاتی، چشم انداز و طرح توسعه تدوین شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • ۷ موجود زنده‌ای که می‌توانند سیارۀ ما را نجات دهند
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • تعریف حباب قیمت به زبان ساده + فیلم
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • یک ماه و شش بازی حیاتی در انتظار پرسپولیس
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج