Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@15:59:33 GMT

مدیران مدارس شاهد انقلابی، جهادی و پای‌کار باشند

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۱۹۸۷

مدیران مدارس شاهد انقلابی، جهادی و پای‌کار باشند

ایسنا/لرستان سرپرست اداره‌کل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: مدیران مدارس شاهد انقلابی، جهادی و پای‌کار باشند.

رضا عزتی در جلسه ستاد شاهد آموزش‌وپرورش لرستان، بر لزوم توجه و اهمیت دادن بیشتر به امور فرزندان شاهد و ایثارگر تأکید و اظهار کرد: توجه به امور تحصیلی فرزندان شهدا و ایثارگران خیلی ضروری است که توسط ستاد شاهد شهرستان‌ها و مناطق باید در طول سال تحصیلی با دقت و جدیت پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به نقش مؤثر مدیران مدارس بر روند برنامه‌های تربیتی و علمی مدرسه تصریح کرد: برنامه‌ریزی اعضای ستاد در کنار همت و تلاش خانواده‌ها موفقیت روزافزون فرزندان شاهد و ایثارگر را در پی خواهد داشت. لذا مدیران مدارس شاهد علاوه بر توجه به تحصیل دانش آموزان به تربیت آنان نیز باید توجه کنند تا بتوانند انسان‌هایی متعهد و ایثارگر را تحویل جامعه دهند.

سرپرست اداره‌کل آموزش‌وپرورش لرستان به انتخاب رشته دانش آموزان مدارس شاهد اشاره کرد و افزود: در سطح استان ۱۸ پایگاه انتخاب رشته داریم که دانش آموزان شاهد هم امکان استفاده و بهره بردن از خدمات این پایگاه‌ها را دارا هستند و قطعاً ارائه خدمات مشاوره‌ای و اجتماعی به این دانش‌آموزان از دیگر برنامه‌های این اداره است.

حجت‌الاسلام هبت اله هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان نیز ضمن تبریک عید غدیر، اظهار کرد: خانواده‌های شاهد و ایثارگران حق بزرگی بر گردن نظام اسلامی دارند و لذا باید زمینه رشد و ارتقای تحصیلی و علمی فرزندان شاهد در مدارس به‌خوبی فراهم شود. که به همین منظور، رسیدگی به وضعیت تحصیلی و حل مسائل و مشکلات دانش آموزان مدارس شاهد از برنامه‌های مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خواهد بود.

وی بیان کرد: برای ارائه خدمات مفید و مؤثر به دانش آموزان شاهد، انتظار ما شایسته‌سالاری و انتخاب افراد مطرح و توانمند در پایگاه‌های انتخاب رشته است که دانش آموزان هم اقبال بیشتری نسبت به آن‌ها داشته باشند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران لرستان عنوان کرد: با توجه به سند تحول بنیادین یکی از وظایف مهم آموزش‌وپرورش و مدیران مدارس شاهد، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان و انتقال آن به نسل جدید است. لذا مدیران مدارس شاهد باید از منظر علمی و تربیتی سرآمد بوده که خروجی مدارس آن‌ها دانش‌آموزانی با عناوین برتر علمی و با روحیه ایثار و شهادت باشد که باید بیش‌ازپیش به این مهم توجه شود.

گفتنی است، یوسفی رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران آموزش‌وپرورش لرستان به ارائه گزارش عملکرد و برنامه‌های برگزاری یادواره شهدای فرهنگی پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ایثارگر مدارس شاهد آموزش و پرورش لرستان آموزش وپرورش لرستان مدیران مدارس شاهد امور ایثار دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است