Web Analytics Made Easy - Statcounter

« مهری طالبی دارستانی» روز پنجشنبه در حاشیه میزخدمت دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در اراک در گفت و گو با ایرنا، افزود: در راستای برگزاری سفرهای استانی رئیس جمهوری، اقداماتی قبل، حین و پس از سفر انجام می‌شود.  

وی بیان کرد: اقدامات قبل از سفر ناظر به شناسایی مسایل، مشکلات و ظرفیت‌های هر استان است تا  تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی برای تشکیل میزهای تخصصی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه این وزارتخانه در سفر هیات دولت به استان مرکزی ادامه داد: پس از آن مکاتبات با ادارات تابعه شکل می‌گیرد و منجر به ایجاد میزهای تخصصی در ستادهای سفرها می‌شود.

طالبی دارستانی اظهار داشت: میزهای تخصصی که حین سفر تشکیل می‌شود کمک کننده برای رفع مشکلات مردم است و در جریان سفرها، تعدادی معاونین و مدیران استانی و تعدادی از مرکز برای بررسی مشکلات حضور دارند.

وی گفت: برخی از مشکلات مردم مربوط به مواردی است که سال‌ها رفع نشده و توقع است که در سفرهای ریاست جمهوری با مسئولان مرکزی ارتباط گرفته شود.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر هیات دولت به استان مرکزی افزود: به طور معمول در سفرهای استانی یک تیم ۱۵ تا ۲۵ نفره از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حضور دارند و بسیاری از جلسات تخصصی در راستای رفع مشکلات در طول سفر برگزار می‌شود.

طالبی دارستانی گفت: تاکنون حدود ۲۶ هزار درخواست و گزارش در سفرهای استانی در جریان مراجعات حضوری در حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت شده و مجموعه درخواست‌ها از طریق سامانه ۱۱۱ و موارد پس از سفر به حدود ۲۶۰ هزار درخواست و گزارش رسیده است.

وی تصریح کرد: پیگیری‌ درخواست‌ها از ۱۰ تا ۱۲ روز ادامه دارد و سعی می شود تا درخواست‌ها با یک راهکار به نتیجه برسد.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر هیات دولت به استان مرکزی افزود: بسیاری از شئون معیشتی و موارد مربوط به سفره و اقتصاد مردم مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و این وزارتخانه در سفرهای استانی با همه قوا حضور پیدا می‌کند و پس از آن نیز موارد و خواسته‌ها را با جدیت پیگیری می‌کند.

رئیس جمهوری فردا (جمعه) ۳۱ تیرماه در جریان سفرهای استانی به استان مرکزی سفر می‌کند و در این راستا ۱۴ میز خدمتی، ۱۰ میز سامد و چهار میز مشاوره تخصصی از سوی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران اراک دایر شده است.

برچسب‌ها سفرهای داخلی اراک استان مرکزی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سفرهای داخلی اراک استان مرکزی سفرهای داخلی اراک استان مرکزی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی سفرهای استانی وزارت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این بازدید برخی از دستاوردهای این بانک در سال‌های اخیر را تشریح کرد و گفت: حرکت در مسیر افزایش سودآوری از جمله این دستاوردها است. تلاش کردیم با توسعه اقدامات و ارائه خدمات متمایز و مطلوب بانکی به مشتریان نسبت به ارتقای سودآوری بانک رفاه کارگران اقدام و این بانک را به دومین بانک سودآور کشور تبدیل کنیم.  

 

دکتر اسماعیل للـه‌گانی به افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: در ابتدای دولت مردمی سیزدهم سرمایه این بانک بسیار پایین و کمی بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال بود که عملاً به سمت صفر می‌رسید و قدرت پرداخت تسهیلات از سوی بانک در حال از بین رفتن بود که با اقدامات صورت گرفته این مشکل برطرف و شاخص بهبود یافت و سرمایه بانک به بیش از ۶۲۰ هزار میلیارد ریال رسید و در حال افزایش سرمایه ۹۰ میلیارد ریالی هستیم که جمعا به ۷۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد. 

وی انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار، ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) در قالب طرح بانکداری اسلامی را به عنوان یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر برشمرد و گفت: این اوراق با هدف حمایت از تولید ملی و در راستای تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی (تولیدی، ساختمانی و خدماتی) بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی منتشر می‌شود.

 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران به افزایش بهره‌وری این بانک در سال‌های اخیر اشاره کرد و از این مهم به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای بانک نام برد و گفت: سازمان مدیریت صنعتی هر ساله 500 شرکت برتر کشور را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و جای بسی خرسندی است که در آخرین ارزیابی این سازمان که نتایج آن اواخر سال گذشته اعلام شد، بانک رفاه کارگران در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری رتبه نخست در شاخص بهره‌روی کل عوامل (TFP) را به دست آورد و نشان می‌دهد که بهره‌وری در بانک افزایش پیدا کرده است. در شاخص فروش نیز رتبه دوم را کسب کردیم که نشان‌دهنده افزایش بسیار خوب عملیات و ظرفیت بانک است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است