Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه ضمن تاکید بر لزوم بروزرسانی سند اشتغال استان، بر لزوم تدوین سند راهبردی آموزش های مهارتی استان هم تاکید کرد.

بهزاد باباخانی امروز(۳۰ تیر) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، ضعف مهارت را یکی از سه عامل اصلی بیکاری در کرمانشاه خواند و اظهار کرد: باتوجه به نرخ بالای بیکاری در فارغ التحصیلان دانشگاهی، توسعه و افزایش مهارت آموزی در استان به عنوان یک نیاز جدی مورد تاکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: اگر می خواهیم نرخ بیکاری استان کاهش پیدا کند، یکی از راه های آن تقویت آموزش های مهارتی در سطح استان است.

معاون استانداری کرمانشاه به تدوین سند اشتغال استان در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: این سند باید بروزرسانی و رفع نقص شود و از طرفی فنی و حرفه ای استان هم باید "سند راهبردی آموزش های مهارتی استان" را تدوین کند.

وی در ادامه به سفر اخیر رئیس جمهور به کرمانشاه و مصوبات آن اشاره کرد و گفت: در این سفر یکی از مسائلی که مسئولین ارشد استانی مطرح کردند؛ موضوع نرخ بالای بیکاری در کرمانشاه بود که پیشینه ای ۵۰ ساله دارد.

باباخانی یادآورشد: در این راستا استاندار کرمانشاه از رئیس جمهور درخواست داشتند که به موضوع بیکاری کرمانشاه یک نگاه ملی شود و "قرارگاه ملی رفع معضل بیکاری" در استان شکل گیرد، چراکه در حال حاضر  منایع و امکانات داخلی برای مقابله با غول بیکاری در استان کافی نیست.

وی بااشاره به موافقت رئیس جمهوری با این درخواست، عنوان کرد: برای این قرارگاه که بزودی تشکیل خواهد شد، بک بسته شش وجهی پیشنهاد  شده تا مطالباتی را که خارج از اختیار استان است را در آن مطرح و در  سطح ملی پیگیری کنیم که یکی از این مطالبات می تواند در حوزه آموزش های مهارتی باشد.

معاون استانداری کرمانشاه تصریح کرد: اداره‌کل آموزش فنی و حرفه ای استان می تواند برآوردهایی از مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد و باید حمایت ملی از آن شود را احصاء و به ما ارائه دهد.

وی در ادامه از اعطای تسهیلات ارزان قیمت برای اشتغال آفرینی افراد مهارت دیده در استان خبرداد و گفت: در این رابطه منابع خوبی در حال ابلاغ به استانها است که تسهیلاتی با نرخ چهار درصد به متقاضیان مهارت دیده و دارای برنامه مشخص داده می شود تا به این ترتیب زنجیره مهارت آموزی و  اشتغال در استان شکل گیرد و مشوقی برای مهارت آموزان خواهد بود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مهارت آموزی اشتغال سند اشتغال كرمانشاه معاون استانداری کرمانشاه آموزش های مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟