Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، ابراهیم بازیان در بازدید از مجتمع کارخانجات سیمان صوفیان با تاکید بر اینکه نوسازی تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش شستا در دستور کار قرار دارد، افزود: سیمان صوفیان نیز به دلیل اینکه طی سال های گذشته نوسازی نشده است، جزو برنامه های اولویت دار شستا قرار گرفته است و در این زمینه اقداماتی در دست اجرا می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاریخچه طولانی شرکت سیمان صوفیات در منطقه شمال غرب کشور، اظهار داشت: این کارخانه از سال ۱۳۴۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و در طول این همه سال هرچند برنامه های توسعه ای به تناوب در آن صورت گرفته است، اما کافی نیست و باید اقدامات فوری و طرح های توسعه ای وسیع در این کارخانه به انجام برسد.

بازیان به روز کردن، نوسازی و بهسازی تجهیزات و ماشین آلات را جزو سیاست های اصلی شستا برای تمامی واحدهای تحت پوشش بیان و اضافه کرد: با توجه به لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی باید با اجرای این اقدامات قیمت تمام شده کالاها و خدمات تولیدی را تا حد ممکن کاهش داد تا با کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و افزایش کیفیت محصولات تولیدی محقق شود.

به گزارش ایرنا، مدیر عامل شرکت سیمان صوفیان نیز در این بازدید با اشاره به اینکه این شرکت به منظور ارزش‌آفرینی برای ذی نفعان، مجدانه رشد و تعالی سازمانی را سرلوحه خود قرار داده است، گفت: ارائه بهترین راندمان، برترین کیفیت محصول و بازده مالی خوب در سال جاری مؤید چنین اعتقادی در این سازمان است.

سعید دلفکار افزود: شرکت سیمان صوفیان با تکیه بر نیروی انسانی متخصص، افزایش بهره‌وری و اعمال سیستم‌های مدیریتی نوین، مدیریت هزینه ها، کنترل نقدینگی و مراقبت مستمر از سیستم مدیریت بازار، توانست رشد ۱۴۴ درصدی سود خالص و ۸۴ درصدی درآمد حاصل از فروش در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه سال قبل را به دست بیاورد.

وی ادامه داد: شرکت سیمان صوفیان با کامل کردن سبد محصولات خود از جمله سیمان مرکب ( سیمان سبز ) و تنوع بخشیدن به محصولات و همچنین رعایت استانداردهای سیمان موجب افزایش فروش محصولات تولیدی خود شده و رضایت مندی مشتریان را کسب کرده است.

دلفکار با بیان اینکه سیمان به عنوان یکی از مهمترین عناصر توسعه ای در تامین زیرساخت های اقتصادی کشور، نهاده‌ای استراتژیک محسوب می شود، یادآور شد: ایین محصول امکان ارزآوری بالایی دارد و چنانچه حساسیت و سیاست گذاری مناسب در این صنعت انجام شود، این صنعت قابلیت های بسیار بالایی در تأثیرگذاری بر میزان صادرات غیرنفتی دارد.

وی راه اندازی نیروگاه اختصاصی برای سیمان صوفیان را یکی از برنامه های مهم این مجموعه بیان و اضافه کرد: از بدو تاسیس این مجتمع تاکنون هیچ اقدامی در این راستا به انجام نرسیده است، اما ما مصمم هستیم در این زمینه فعالیت های خود را شروع کرده و برای افزایش تولیدات خود در سال های آینده از هم اکنون برنامه ریزی کنیم.

دلفکار امکان تامین بخش زیادی از انرژی برق مورد نیاز کارخانه، کاهش ریسک ناشی از آزادسازی قیمت حامل های انرژی، کاهش تلفات ناشی از قطعی برق و امکان فروش مازاد برق تولیدی به شبکه توزیع برق را از مزیت های راه اندازی برق سیمان صوفیان بیان کرد.

شرکت سیمان صوفیان تبریز در سال ۱۳۴۵ تاسیس شد و با چهار خط تولید و ظرفیت اولیه ۴۶۰۰ تن در روز آغاز به کار کرد و در دهه ۸۰ ظرفیت آن به هفت هزار تن افزایش یافت. 

این کارخانه دارای دو خط تولید با ظرفیت ۷۰۰۰ تن کلینکر در روز می باشد که سیمان پرتلند پوزولانی، سیمان پرتلند پوزولانی ویژه، سیمان پرتلند تیپ ۲، سیمان پرتلند تیپ ۴۲۵-۱ ( CEM I ۴۲.۵ N )، سیمان پرتلند مرکب، سیمان پرتلند تیپ ۲ بلین بالا را تولید و به بازار عرضه می کند.

برچسب‌ها تبریز صنعت و معدن و تجارت سیمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز صنعت و معدن و تجارت سیمان تبریز صنعت و معدن و تجارت سیمان شرکت سیمان صوفیان سیمان پرتلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد