Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،  مهدی جمالی نژاد ظهر امروز در بازدید از ایستگاه ۱۶ خط ۲ مترو تبریز و فعالیت دستگاه حفار (TBM) که به همراه یعقوب هوشیار شهردار تبریز و یعقوب وحیدکیا سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز صورت گرفت، اظهار کرد: خوشبختانه شاهد سرعت بخشی به عملیات عمرانی در مترو تبریز هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سرعت بخشی در پروژه های عمرانی مشهود است و این نشان از همت بالای شهردار و اعضای شورای شهر و حمایت‌های استاندار و معاون عمرانی استاندار دارد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: خوشبختانه بخش قابل توجهی از اقدامات در خط ۱ نهایی شده و این خط فعال است اما نباید از خط ۲ غافل شویم و این خط نیز باید در اولویت برنامه‌ها قرار داشته باشد.

وی با اشاره به حمایت‌های وزارت کشور از پروژه مترو تبریز گفت: در حال حاضر نیاز است که وزارت کشور از نظر اوراق مشارکت و یا فاینانس توجه ویژه‌ای به تبریز داشته باشد و قرارگاه نیز با همت کامل پای کار است و شاهد هستیم که همه مدیران دولتی، شهردار و شورا یکصدا مصمم به نتیجه رسیدن مترو هستند و این دوران طلایی شاید دیگر تکرار نشود.  

جمالی نژاد از تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه قطار شهری تبریز در قالب اوراق مشارکت طی سال گذشته خبر داد و گفت: امسال نیز تلاش می کنیم این مبلغ افزایش داشته باشد و فعال شدن فاینانس خط ۲ نیز مورد پیگیری قرار گرفته است.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به حمل و نقل عمومی، گفت: متأسفانه ناوگان اتوبوسرانی شهر تبریز فرسوده است و این ناوگان پیر نمی‌تواند رضایت مردم را جلب کند. مدیریت جدید شهری این اراده را دارد که در خرید اتوبوس ها پیشقدم بوده و  میزان قابل توجهی از اتوبوس‌ها به شهر تبریز از محل قراردادهای دولت و وزارت کشور اختصاص می‌یابد تا شاهد فعالیت بیشتر و بهتر این ناوگان باشیم.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور از خرید اتوبوس‌های برقی جهت استفاده در ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهرها خبر داد و گفت: در بحث ناوگان اتوبوسرانی غیر از اتوبوس‌های دیزلی، تعدادی اتوبوس برقی نیز  امسال خریداری می شود و شهرها در مسیر شهرهای دوستدار محیط زیست قرار می‌گیرند و این خبر خوش را به مردم تبریز می‌دهیم که اگر این خرید نهایی شود تبریز در اولویت تخصیص قرار می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قطار شهری تبریز مترو تبریز فایناس محیط زیست مهدی جمالی نژاد اتوبوسرانی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور وزارت کشور حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!