Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح دارویار در کشور گفت: در قالب این طرح هیچ گونه افزایشی در هزینه مردم برای خرید دارو ایجاد نمی‌شود و در ۴۶۰ قلم دارویی که تا کنون تحت پوشش بیمه نبوده و با اجرای این طرح زیر پوشش قرار گرفته‌اند، حتی شاهد کاهش قیمت نیز خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از شرکت داروسازی ثامن در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: صنایع دارویی از افتخارات کشور محسوب می‌شوند که با وجود مدیران و دانشمندان توانمند و دلسوز، به رغم تحریم‌ها در مسیر تولید دارو تلاش‌های گسترده‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۵ درصد از تولیدات دارویی کشور توسط بخش خصوصی تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: باید ضمن حمایت از تولیدات بخش خصوصی، افزایش برنامه‌های تشویقی و کاهش محدودیت‌ها علاوه بر تامین نیاز داخلی، زمینه صادرات فراورده‌های سلامت به کشورهای منطقه را نیز فراهم کنیم.  

عین اللهی با بیان اینکه ایران از قدیمی‌ترین کشورهای منطقه در تولید دارو محسوب می‌شود و باید زمینه تامین نیاز منطقه را توسط بخش خصوصی فراهم کنیم، تصریح کرد: دولت به هر شکل ممکن از تولیدات دارویی بخش خصوصی حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه شرکت داروسازی ثامن از افتخارات جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌آید و یکی از بهترین و با کیفیت‌ترین سرم‌های جهان در انواع مختلف در این شرکت تولید می‌شود، افزود: تولیدات این شرکت در حوزه سرم بسیار باکیفیت‌تر از نمونه‌های خارجی بوده و برخی از تولیدات دارویی آن کاملا انحصاری است و افتخاری برای کشور محسوب می‌شود.  

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تامین مواد اولیه داروها تاکنون باید با استفاده از ارز ترجیحی صورت می‌گرفت و این امر به دلیل وقفه در اختصاص ارز توسط بانک مرکزی سبب اختلال یا کندی روند واردات می‌شد، اظهار کرد: با تصمیم و حرکت انقلابی دولت، شرکت‌های دارویی از این پس امکان تامین مواد اولیه داروها با هر نوع ارزی را خواهند داشت و شرکت‌های بیمه  اختلاف قیمت‌ها را پوشش خواهند داد تا پرداختی مردم افزایش نیابد.

عین اللهی با بیان اینکه با اجرای طرح دارویار و حمایت دولت، تامین مواد اولیه با هر نوع ارز و  به سهولت انجام می‌شود و بیمه‌ها نیز در این مسیر حمایت‌های لازم را خواهند داشت، تصریح کرد: در قالب این طرح هیچ گونه افزایشی در هزینه مردم برای خرید دارو ایجاد نمی‌شود و  در ۴۶۰ قلم دارویی که تا کنون تحت پوشش بیمه نبوده و با اجرای این طرح زیر پوشش قرار گرفته‌اند، حتی شاهد کاهش قیمت نیز خواهیم بود.   

وی با تاکید بر این که  استفاده از بیمه همگانی حق همه مردم است، اظهار کرد: زیرساخت های فناورانه و نسخه‌نویسی الکترونیک در نظام سلامت پیشرفت خوبی داشته و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است تا بیمارانی که در قالب طرح دارویار از داروخانه‌ها دارو دریافت می‌کنند، بر اساس سابقه بیماری بتوانند تا دو نسخه نسبت به دریافت دارو اقدام کنند؛ چرا که این امر در کاهش هزینه‌های بیماران بسیار تاثیر گذار است.  

وزیر بهداشت با بیان اینکه تا کنون شش میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند، افزود: همچنین بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه، تمامی افراد فاقد بیمه به مدت سه ماه به صورت رایگان زیر پوشش بیمه قرار می‌گیرند.  

وی در خصوص تأمین داروهای مورد نیاز بیماران در موج هفتم کرونا نیز، اظهار کرد: شرکت داروسازی ثامن ۳۰ تا ۴۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند و سایر شرکت‌های داروسازی نظیر این شرکت در مسیر تامین نیازهای دارویی تلاش می‌کنند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.  

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تصریح کرد: همچنین در حال حاضر در حوزه تولید و تامین واکسن هیچ مشکلی وجود ندارد و تنها باید با همکاری مردم نسبت به افزایش پوشش واکسیناسیون و دریافت دز یادآور اقدام شود تا گروه‌های هدف قبل از اینکه درگیر بیماری شوند، نسبت به افزایش سطح ایمنی خود اقدام کنند.  

بنابر اعلام وبدا، عین اللهی با بیان اینکه در موج ششم کرونا ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش‌های مراقبت ویژه بویژه در حوزه NICU درکشور ایجاد شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد بخش های NICU  و ۸۰ درصد بخش های ICU کشور خالی است و امیدواریم این ظرفیت هیچ گاه تکمیل نشود و مردم با رعایت شیوه‌های نامه‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و خود قرنطینگی یک هفته‌ای در صورت بیماری در کنترل همه‌گیری کرونا همکاری داشته باشند.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح دارویاری وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي وزیر بهداشت عین اللهی بخش خصوصی پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش