Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: توسعه خوابگاه‌‌های دانشجویی برای دانشجویان متأهل با بودجه‌های فعلی ممکن نیست و در این حوزه باید نهادهای خیریه هم مشارکت جدی داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی بعد از ظهر امروز در نشست شورای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان قزوین که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: آمارهای سازمان ثبت احوال نشان می‌دهد که در بهار 1401 نرخ ازدواج و زادآوری نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته که باید این موضوع آسیب‌شناسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: البته وقوع پیک ششم کرونا در اواخر سال 1400 هم در کاهش میزان ازدواج و فرزندآوری در ابتدای سال جاری نقش مهمی داشته و انتظار داریم در فصل تابستان و به ویژه در نیمه دوم سال جاری شاهد رشد میزان ازدواج و ولادت در استان قزوین باشیم.

اعلایی با اشاره به ابلاغ قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده از آبان‌ماه سال گذشته گفت: برای اجرای درست این قانون و بهره‌مند شدن از آثار و پیامدهای مثبت آن نیازمند نگاه حمایتی و متعهدانه مدیران هستیم و باید بدانیم که کاهش جمعیت و افزایش نرخ سالمندی در استان و کشور در کنار ایجاد مشکلات اقتصادی معضلات امنیتی و فرهنگی زیادی برای ما ایجاد می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی جامع، دقیق و گسترده مزایای فرزندآوری در قانون جوانی جمعیت ادامه داد: بسته‌های تشویقی که در این قانون درباره تسهیلات فرزندآوری و تخصیص مسکن وجود دارد، باید در دفاتر مشاوره ازدواج، دفترخانه‌های اسناد رسمی و همچنین بیمارستان‌ها که محل تولد کودکان است، به اطلاع مردم برسد و در این حوزه باید محتواهای رسانه‌ای قوی تولید شود.

اعلایی تصریح کرد: در ضمن نسبت به اعطای تسهیلات ازدواج و مسکن در قانون جوانی جمعیت جدی هستیم و اگر ببینیم بانک یا دستگاهی در مسیر پرداخت این تسهیلات کارشکنی می‌کند، با آن بانک یا دستگاه برخورد قانونی می‌کنیم.

دانشگاه به ساخت خوابگاه‌های متأهلان به‌عنوان سرمایه‌گذاری نگاه کند

استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش دانشجویان در پیشبرد فرهنگ ازدواج و فرزندآوری در جامعه گفت: یکی از راهکارهای افزایش ازدواج و فرزندآوری در میان دانشجویان احداث خوابگاه‌های متأهلان است. با این حال توسعه خوابگاه‌‌های دانشجویی برای دانشجویان متأهل با بودجه‌های فعلی ممکن نیست و در این حوزه باید نهادهای خیریه هم مشارکت جدی داشته باشند.

10 درصد بودجه عمرانی دانشگاه‌ها به تأمین خوابگاه‌های متأهلی اختصاص یافتافتتاح 3 خوابگاه دانشجویی دخترانه در کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام/ ساخت خوابگاه برای بیش از 3000 دانشجو درسراسر کشور توسط بنیاد 15 خرداد

اعلایی افزود: دانشگاه‌ها باید به ساخت خوابگاه‌های دانشجویی نه به عنوان یک هزینه بلکه به عنوان یک سرمایه‌گذاری نگاه کنند. البته باید در کیفیت احداث خوابگاه‌های دانشجویی یک تجدید نظر جدی انجام شود و دانشجویان بعد از ازدواج و ولادت فرزندانشان در یک فضای با متراژ مناسب زندگی کنند تا بتوانند فرزندان خود را درست تربیت کنند.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاست های تشویقی برای فرزندآوری خوابگاه دانشجویی خوابگاه متأهلین وام ازدواج سیاست های تشویقی برای فرزندآوری خوابگاه دانشجویی خوابگاه متأهلین وام ازدواج جوانی جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد

بر اساس برآورد‌های برنامه توسعه سازمان ملل، بازسازی واحد‌های مسکونی ویران شده غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد.

به گزارش ان‌بی‌سی، در بهترین حالتی که برای این نوار محاصره شده در نظر گرفته شده است، اگر جنگ غزه امروز هم متوقف شود و ۵ برابر گذشته مصالح ساختمانی وارد این منطقه شود، بازسازی تمام خانه‌های تخریب شده در بمباران و حملات زمینی رژیم صهیونیستی تا سال ۲۰۴۰ طول می‌کشد.

آخیم اشتاینر، مدیر برنامه توسعه سازمان ملل گفت: «هر روز بیشتری که این جنگ ادامه می‌یابد، هزینه‌های هنگفت و پیچیده‌ای را برای ساکنین آن و همه فلسطینی‌ها به همراه دارد».

 وی در ادامه گفت: «سطوح بی‌سابقه تلفات انسانی، تخریب سرمایه و افزایش شدید فقر سبب بحران توسعه می‌شود که نسل‌های آینده را به خطر خواهد انداخت». 

بر اساس گزارش جدید برنامه توسعه سازمان ملل، اگر جنگ ۹ ماه طول بکشد، فقر از ۳۸.۸ درصد که در پایان سال ۲۰۲۳ گزارش شده، به ۶۰.۷ درصد افزایش خواهد یافت. از سوی دیگر، بر اساس این گزارش، حداقل ۳۷۰ هزار واحد مسکونی در غزه آسیب دیده که ۷۹ هزار واحد آن «به طور کامل» تخریب شده است.

گفتنی است، نزدیک ۷ ماه بمباران مداوم غزه از خانه مردم انبوهی از سیمان و خاکستر را بر جای گذاشته است. گفته می‌شود پس از اتمام جنگ، بیش از یک میلیون نفر از جمعیت غزه خانه‌ای ندارند تا به آن بازگردند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری
  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ایران هستند
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد