Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حمیدرضا حاجی‌بابایی پنج‌شنبه ۳۰ تیرماه در شورای فرهنگ عمومی استان همدان اظهار کرد: سهم استان همدان از این مقدار حدود ۱۵ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه سند جامع ‌فرهنگی کامل است و تنها باید بومی‌سازی شود، افزود: اصل در مهندسی فرهنگی الگوسازی است و از این طریق می‌توان جامعه را پیش برد، از طرفی یکی از آسیب‌های جامعه آسیبی است که به الگوها وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاجی‌بابایی با تاکید بر اینکه سند فرهنگی تا بومی نشود قابلیت اجرایی پیدا نمی‌کند، مطرح کرد: در این راستا می‌توان وبینار و همایش‌هایی برگزار کرد تا موضوعات مورد بحث گذاشته شود و مردم خود را شریک بدانند.

وی ضمن ضروری دانستن مردمی شدن فرهنگ، عنوان کرد: در سند فرهنگی باید جهاد تبیین دیده شود و اینکه چه کارهایی باید انجام شود یا نباید صورت بگیرد نیز مد نظر قرار گیرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: باید استان را به سمت مشارکت عمومی پیش ببریم و سند فرهنگی به کف جامعه برود تا در استان بومی‌سازی شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه فعالیت فرهنگی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد

محمد مهدی نیکونژاد عضو شورای اسلامی شهر یزد  و عضو هیات مدیره سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد گفت: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد علی رغم اقدامات درخشانی که در برگزاری رویداد‌های ورزشی به خصوص در برگزاری المپیاد‌های ورزشی محلات، انجام می‌دهد، انتظار می‌رود در مدیریت اماکن ورزشی متعلق به شهرداری به ویژه زمین‌های ورزشی احداث شده در محلات شهر نیز، با برنامه ریزی درست و مناسب به صورت فعال و جدی عمل کند.

او افزود: ضرورت دارد سالن‌ها و اماکن ورزشی سرپوشیده و روباز شهرداری از حالت تعطیلی خارج و برای استفاده عموم مردم و به خصوص جوانان شهر مهیا شود.

نیکونژاد ادامه داد: شهرداری یزد با تدوین آیین نامه‌ای اجرایی، اماکن ورزشی در اختیار خود را طی فرایندی قانونی و یکپارچه به افراد دلسوز و متعهدی که از سوی معتمدین و هیأت امنای مساجد محله معرفی می‌شوند، تحویل دهد و ضمن آموزش افراد معرفی شده جهت تصدی مدیریت اماکن ورزشی با در نظر گرفتن موارد قانونی، در صدد دریافت سود از این اماکن نبوده و آن‌ها را به صورت درآمد هزینه‌ای اداره کند و نظارت مستمر بر مدیریت و بهره برداری و فرایند حفظ و نگهداری از آن اماکن را داشته باشد.

عضو شورا خاطرنشان کرد: امید است در اولین فرصت سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری یزد با راه اندازی سامانه اینترنتی ضمن معرفی اماکن ورزشی خود، این امکان را برای متقاضیان فراهم آورد تا بتوانند نسبت به رزرو سالن به صورت سیستمی و شبکه‌ای اقدام و در زمان مشخص از آن استفاده نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد