Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعباس حسینی گفت: باید در لاریجان به سمت فعالیت‌های مولد، اشتغال و درآمدزا رفت و وجود پتانسیل‌های نهفته‌ای که در این بخش وجود دارد همت و تلاش دهیاران و شوراها را می‌طلبد که بتوانیم در روند جدید موفقیت کسب کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، منطقه زیبای لاریجان یکی از پنج بخش حوزه استحفاظی شهرستان آمل است که در نقشه استان مازندران در جنوبی‌ترین نقطه این استان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  منطقه‌ای که با تقسیم دو دهستان "بالا لاریجان" و "پایین لاریجان"، 72 روستا و ییلاق را در خود جای داده و با قرار گرفتن رشته‌کوه البرز از دو نعمت قله دماوند در شهر رینه و بزرگترین رودخانه مازندران یعنی هراز بهره‌مند شود.

بخشی که در دو فصل بهار و تابستان با تولیدات میوه‌های درختی سیاه ریشه جایگاه ویژه استانی را به خود اختصاص داده است. روستاهای معروفی چون نیاک، اسک، شاهاندشت، امیری، پلور، عبدالمناف، لاسم، آب گرم، نوا با بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی و طبیعت بکر و زیبا و مهم‌تر محل زیارتی امام‌زادگان در هر فصلی از سال گردشگران و مسافران بسیاری را جذب می‌کند به طوری که در چند سال اخیر شاهد ساخت‌وسازهای زیادی در این بخش هستیم اگرچه ما را از آن بکر بودن ییلاقات دور می‌کند اما این حجم گردشگر موجب رونق اقتصادی و کسب و کار خوب لاریجانی ها شده است.

این بخش با وجود همه این مزایا مشکلاتی دارد که در نشست دهیاران و شوراهای روستایی منطقه لاریجان با معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل از سوی نمایندگان شورای بخش بالا و پایین لاریجان اعم از نمارستاق، دلارستاق، اسک، ایراء مطرح شد که اساسی‌ترین آن در امر آب شرب و کشاورزی و باغی، راه روستایی برای زیرسازی و آسفالت، شانه‌کشی، جلوگیری از رانش، اجرای عملیات گازرسانی، زباله و توجه به اشتغال جوانان بوده است.

منطقه‌ای که با وجود برخورداری از پتانسیل‌های بالای گردشگری از امکانات زیرساختی محروم شده و اکنون با وجود زادگاه شخصیت بزرگ جهان اسلام علامه ذوالفنون حسن‌زاده آملی و بیت ابدی ایشان به عنوان زیارتگاه زائران و شیفتگان علامه، کمبودهای بسیاری مشاهده می‌شود. 

هر یک از نمایندگان خواسته‌های خود را مطرح کردند و روح‌الله صابری بخشدار لاریجان نیز کمبودهای زیرساختی روستاهای این بخش را به فرماندار آمل عنوان کرد و خواستار توجه مسئولان استانی و شهرستانی با تخصیص اعتبار ویژه برای این بخش شد.

رفع مشکل گازرسانی در 4 کیلومتر از مسیر گازرسانی بخش لاریجان

معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل در این نشست با بیان اینکه در شرایط فعلی حجم بالایی از مطالبات در این دوره وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، استان و شهرستان باید بتوانیم از پتانسیل‌های منطقه‌ای استفاده کرده و روند فعلی را اصلاح کنیم.

سیدعباس حسینی با اشاره به اینکه لاریجان باید ویژه دیده شود با توجه به محرومیت این بخش نیاز به تغییرات اساسی در نوع نگاه به این منطقه وجود دارد، گفت: باید در لاریجان به سمت فعالیت‌های مولد، اشتغال و درآمدزا رفت و وجود پتانسیل‌های نهفته‌ای که در این بخش وجود دارد همت و تلاش دهیاران و شوراها را می‌طلبد که بتوانیم در روند جدید موفقیت کسب کنیم.

وی با تاکید بر اینکه انتظار می‌رود در جلسه آینده دهیاران و شوراها با داشتن طرح در جلسه حاضر شده و در حوزه‌های مختلف به ویژه بهره‌مندی از تسهیلات برای قشر آسیب‌دیده و نیز توسعه روستایی اعتبارات مناسبی دیده شود، اظهار داشت: همچنین در ایجاد روستاهای الگو و نمونه نیز دهیاران باید برنامه ویژه‌ای داشته و برای اجرای آن تلاش کنند.

فرماندار ویژه آمل از رفع مشکل گازرسانی در بخش لاریجان خبر داد و مطرح کرد: فعلا برای چهار کیلومتر مجوز اولیه صادر و هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود. در حوزه راه نیز با توجه به رانشی بودن بیشتر راه‌های منطقه و نیز بودجه ناچیز، کندی طرح‌ها طبیعی است.

حسینی با اشاره به اینکه دستگاه‌های خدمات‌رسان موظف به ورود در زمان بحران هستند و نمی‌تواند خدمات دائم خود را مشروط بگذارد، افزود: گاردریل مورد نیاز منطقه نیز با رایزنی مدیریت راهداری استان در دستور کار است اگرچه نیاز به پیگیری مسئول بخش لاریجان دارد تا این کار انجام شود.

وی اضافه کرد: دهیاران برای تحویل آب روستاها به اداره آب و فاضلاب تلاش کنند تا مشکلات موجود در حوزه آبرسانی رفع شود؛ در این زمینه شرایطی وجود دارد که با پیگیری دهیاران و رایزنی های اداری، رفع می شود.

فرماندار ویژه آمل با اشاره به دو طرح خدماتی روستای لاسم خاطرنشان کرد: طرح گاز و فیبر نوری در لاسم نیز در حال پیگیری و نقشه گازرسانی منطقه در حال انجام است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرماندار ویژه آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت : تعهد اشتغال استان کرمانشاه در سال گذشته ۴۰ هزار و ۱۵۴ نفر بوده که ۱۱۶ درصد تحقق داشته است و یکی دیگر از موارد مهم در سنجش اشتغال ایجاد شده افزایش بیمه‌شدگان اجباری در نهاد‌های بیمه‌گر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: امسال تعهد اشتغال در نظر گرفته شده برای استان کرمانشاه بر اساس اعلام وزارت کار ۲۶ هزار فرصت است که سهم هر دستگاه و شهرستان در آن دیده شده و به صورت ویژه برای صمت، گردشگری و کشاورزی تکالیف بیشتری مشخص شده است.

محمدی تصریح کرد: امسال سهم اشتغال به صورت کشوری کاهش یافته که توانایی و میزان تحقق هر استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیده شده است.

وی ادامه داد: بر اساس نرخ بیکاری فصلی اعلام شده نرخ بیکاری در استان کرمانشاه افزایش یافته، اما میانگین سالانه نرخ بیکاری در استان قطعا کمتر خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی استانداری کرمانشاه در بحث اشتغال طی سال گذشته احیای واحد‌های راکد بوده که طی آن ۲۰ واحد صنعتی و بیش از ۲۰ واحد کشاورزی بر اساس برنامه مدون مجدد به چرخه تولید بازگشتند و این مهم نیز امسال در اولویت قرار دارد.

محمدی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی امسال با تاکید استاندار کرمانشاه برای گردشگری و توریست سلامت به صورت ویژه از کشور عراق برنامه‌ریزی شده و همچنین افتتاح چندین طرح بزرگ صنعتی مانند بیواتانول و تکمیل زنجیر ارزش صنایع کشاورزی را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: منطقه آزاد تجاری قصرشیرین با وجود آن که دیرتر از سایر مناطق مصوب جدید به استان کرمانشاه ابلاغ شد، اما برنامه‌های لازم با سرعت بیشتری اجرا شد و مدیرعامل و هیأت مدیره منطقه آزاد نیز طی هفته گذشته انتخاب شدند و پس از تصویب طرح جامع آماده واگذاری زمین و سرمایه‌گذاری هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های منطقه آزاد تجاری قصرشیرین به دلیل اینکه در حوزه بخش خصوصی قرار دارد باید بخش زیادی توسط سرمایه‌گذاران تأمین شود و دولت نیز کمک‌هایی را خواهد داشت.

محمدی گفت: به دنبال تأسیس صندوق توسعه برای منطقه آزاد قصرشیرین هستیم که بتوانیم مشارکت مردم را در حوزه سرمایه‌گذاری داشته باشیم که رهبر معظم انقلاب بر آن مشارکت مردم در اقتصاد تاکید دارند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • حمایت از کارگران رونق تولید و بهره‌روری را ارتقا می‌دهد
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • شورا‌ها نتیجه انقلاب‌اسلامی برای خدمت به مردم هستند
  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است