Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب،حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری روز پنجشنبه در نشست با بانوان تقریبی کردستان در سنندج، تاسیس شبکه اعتماد در جهان اسلام و امکان اتصال سامانه های مختلف برای استفاده از خدمات تصدیق اصالت و عرضه خدمات الکترونیکی مختلف به صورت یکپارچه را از اهداف این سامانه اعلام کرد و اظهار داشت: خیرین در صورت اطمینان از رسیدن کمک های خود به دست فقرای واقعی، در این مسیر اهتمام بیشتری خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در سطح ملی اطلاع دقیقی از افراد نیازمند در محلات و استان ها نداریم و اگر هست، آمار دقت لازم را ندارد، افزود: با همراهی بانوان که فعالیت ویژه ای در این زمینه دارند، می توان افراد نیازمند را شناسایی و با اعتمادسازی لازم، بستر اتصال خیران به فقرای واقعی را فراهم کرد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: شبکه خدمت رسانی این سامانه "آی محسن" نام دارد که بستر آن در شبکه سعید فراهم است و برای افرادی که در شبکه سعید ثبت نام کنند، کارت شهروندی اعضای امت واحد اسلامی صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین آسیب های اجتماعی به نیازهای اصلی خانواده بر می گردد، فقر را سرچشمه و بستر همه این آسیب ها برشمرد و گفت: یکی از راه های بهبود وضعیت معیشت، افزایش منابع یارانه ای و هدفمند کردن دقیق آن است تا توزیع آن درست باشد که در شرایط حاضر و با توجه به وضعیت اقتصادی متاثر از تحمیل تحریم ها، این امکان وجود ندارد و لذا شبکه سعید راه مناسبی است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، افراطی گری را آفتی برای دینداری دانست و افزود: زنان نقش موثری در این حوزه دارند و بانوان طلاب و دانشگاهی باید با تشکیل دوره های کوتاه مدت معرفت افزایی زمینه ارتقای آگاهی زنان خانه دار را فراهم کنند چون بخش بزرگی از افراطی گری بر اثر جهالت ناشی از کمبود ارتباطات اجتماعی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری در پایان از همکاری مناسب مسوولان کردستان در برگزاری موفق اولین کنفرانس منطقه ای وحدت اسلامی گفت: کردستان با موفقیت در اجرای این کنفرانس، الگویی از فعالیت اثربخش را در سطح ملی به نمایش گذاشت و بستر برای جذب اعتبار بیشتر برای استان را در این بخش مهیا کرد.

توجه به اشتغال دختران تحصیل کرده، نبود نظام مدون برای تقویت زنان در عرصه‌های مدیریتی، توانمندی زنان در حوزه مدیریت زنان، معرفی بانوان توانمند تقریب، به کارگیری طلبه‌های فارغ التحصیل در استان، نبود بیمه مناسب برای فارغ التحصیلان از جمله مواردی بود که بانوان تقریبی استان در دیدار با دبیرکل مجمع تقریب بیان کردند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اجلاس کردستان مرکز بزرگ اسلامی کردستان دکتر شهریاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس

امام خمینی(ره) در اردیبهشت 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت‌های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی‌ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می‌شود و به نامه قیام لله مشهور است 30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز در تاریخ 1353/1/17 دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود. متن کامل این نامه بدین شرح است:«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمریدر حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد۵۳/۱/۱۷سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است