Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی فداکار ظهر ۳۰ تیر ماه در نشست شورای اداری شهرستان فاریاب که با حضور تعدادی از فعالان اقتصادی و فرهنگی برگزار شد، گفت: وظیفه مدیران، نوکری مردم است و تفاوتی در بومی یا غیربومی بودن وجود ندارد.

او می گوید: مدیران غیربومی گاهی بهتر می‌توانند کار کنند؛ چون معذوریت‌ها و نگاه‌های طایفه‌ای در آن ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر اینکه ظرفیت‌سازی نیرو‌های انسانی از اهم مباحثی است که باید دنبال شود.

استاندار کرمان به ظرفیت معدنی شهرستان پرداخت و گفت: با استقلال اداره صمت در جنوب، شرایط متفاوت شده است، ضمن اینکه شرکت‌ها باید مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهند.

به گفته او ارتقای راه‌های شهرستان از جمله محور زهمکان ضمن اینکه منطقه را از بن بست خارج می‌کند، ظرفیت و موقعیتی برای شهرستان‌های اطراف به وجود می‌آورد.

فداکار می گوید: استقرار نداشتن ادارات در چند شهرستان، مشکل ساز شده و حتما باید رفع شود.

او گفت: آسیب‌های اجتماعی در شهر‌ها متفاوت است و اقتضای خود را دارد و نباید همه را یکی دید.

به گفته استاندار کرمان درآمد شهرداری‌ها از ارزش افزوده‌ای است که حاصل می‌شود؛ بنابراین باید برای منابع پایدار شهرداری‌ها فکری کرد.

حجت‌الاسلام عباس گروهی، امام جمعه فاریاب نیز در این جلسه گفت: شهرستان بن‌بست است و جاده زهمکان و حُرمه می‌تواند این شهرستان را از بن‌بست خارج کند.

 به گفته او در آب شرب شهرستان و آبرسانی سیار به روستا‌ها مشکل وجود دارد و امکانات شهرستان کافی نبوده و در حد بخش است و برخی ادارات هنوز مستقر نشده‌اند.

ارتقای حوزه بهداشت و درمان، احداث شهرک صنعتی، رفع مشکل و تعیین تکلیف اسناد اراضی ملی نیز از دیگر موارد مورد تاکید امام جمعه فاریاب بود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمان شورای اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیرمجاز ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد.

فاطمه رضایی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: با جمع‌آوری منصوبات و اتصالات غیر مجاز در بالا دست سد زاوین در شهرستان کلات ورودی آب به این سد از ۴۵ لیتر بر ثانیه به ۱۵۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

وی عنوان کرد: پس از دریافت اعتراضات کشاورزان پایین دست سد زاوین درباره لوله‌گذاری عده‌ای از سودجویان در بالادست سد و آبیاری اراضی دیم بدون حق آبه، کارشناسان منابع آب شهرستان کلات از محل بازدید و پس از محرز شدن تخلف، اخطاریه‌های لازم داده شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات گفت: علیرغم اخطاریه‌های داده شده ولی متخلفان به اخطاریه‌ها توجه نکردند.

وی افزود: با اخذ دستور مقام قضایی و هماهنگی پاسگاه انتظامی زاوین نسبت به جمع‌آوری آوری منصوبات و اتصالات در بالادست سد زاوین اقدام شد.

رییس اداره منابع آب شهرستان کلات تصریح کرد: با این اقدام تقریباً ۱۰۰ لیتر در ثانیه به دبی ورودی به سد زاوین اضافه شد.

وی تصریح کرد: سد زاوین در بالادست روستای زاوین علیا بر روی رودخانه زاوین از سر شاخه‌های رودخانه قره تیکان، به منظور تأمین آب زراعی اهالی روستاهای زاوین بالا و پایین ساخته شده است.

سد زاوین قابلیت آبگیری سالانه ۱۷.۳ میلیون مترمکعب آب را دارد. ۲۵.۱ میلیون مترمکعب از حجم این سد برای آب آشامیدنی و مورد مصرف صنعت در نظر گرفته شد. هچنین بهره‌برداری از این سد آب مورد نیاز ۳۳۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی پایین‌دست منطقه تأمین می‌شود.

برای بهره‌برداری از این سد که از سال ۱۳۷۵ عملیات اجرایی آن شروع شد حدود ۳۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است. با احداث این سد آب آشامیدنی اهالی روستاهای زاوین پایین، محمدآباد، چنار و شهرکت صنعتی زاوین تأمین می‌شود. این سد در ۵۰ کیلومتری شهر مرزی کلات و در مجاورت روستای زاوین علیا قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • ورودی آب به سد زاوین کلات بیش از سه برابر شد
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • نشان «همیار بازیافت» در کرمان رونمایی شد
  • نصب اِلمان نقشه ایران با محوریت روز کار و کارگر در کرمان
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • سقوط شهرداری بم به لیگ ۳
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود