Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@13:55:22 GMT

پیشنهاد خوراکی طب سنتی برای بعد استفراغ

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۵۳۶۶

پیشنهاد خوراکی طب سنتی برای بعد استفراغ

پس از استفراغ و حالت تهوع چی بخوریم چی نخوریم ؟ بعد از استفراغ آب بخوریم بعد از استفراغ مایعات مصرف کنیم رژیم غذایی برات BRAT Diet بعد از استفراغ غذاهای سبک بخورید بعد از استفراغ دارو مصرف کنید بعد از استفراغ این غذاها را نخورید بعد از استفراغ غذاهای شور یا چرب نخورید بعد از استفراغ غذاهایی با بوی قوی نخورید بعد از استفراغ نوشیدنی های کافئین دار، نوشیدنی های کربناته، محصولات لبنی و الکل ننوشید بعد از استفراغ غذاهای تند نخورید بعد از استفراغ غذاهای خام نخورید بعد از استفراغ داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نخورید چه زمانی کمک پزشکی دریافت کنیم؟ پس از استفراغ و حالت تهوع چی بخوریم چی نخوریم ؟

به گزارش اقتصاد آنلاین، استفراغ می تواند یک واکنش ضروری از سوی بدن باشد که به عنوان مثال، پس از مصرف چیزی سمی رخ می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، این شرایط ممکن است به واسطه دلیلی نه چندان جدی مانند آنچه زنان در اوایل دوران بارداری تجربه می کنند یا به واسطه یک عفونت معدی روده ای ناشی از مسمومیت غذایی شکل گرفته باشد.

در شرایطی که پس از استفراغ به طور معمول تمایلی به خوردن چیزی در انسان احساس نمی شود، آگاهی از این که چه چیزهایی باید پس از وقوع آن  مصرف شوند تا مواد مغذی و الکترولیت های ضروری برای ریکاوری سریع در اختیار بدن قرار بگیرند، اهمیت دارد.

شاید تنها کاری که پس از استفراغ دوست داشته باشید انجام دهید، دراز کشیدن و عدم مصرف هیچ چیزی باشد، اما مصرف خوراکی هایی که به احیای توانایی دستگاه گوارش و بازگشت به شرایط عادی غذا خوردن کمک می کنند، مهم است. در ادامه با برخی از خوراکی های مفید بیشتر آشنا می شوید.

بعد از استفراغ آب بخوریم

نوشیدن آب بعد از استفراغ می تواند مفید باشد. آب به هیدارته نگه داشتن بدن بعد از استفراغ کمک می کند و همچنین در خلاص شدن از احساس سردرد که بعد از استفراغ شکل می گیرد، نقش دارد. آب را بسیار آرام و به تدریج بنوشید تا از آمادگی معده در تحمل آنچه به آن وارد می شود، اطمینان حاصل شود. خرده های یخ نیز گزینه خوب دیگری برای تامین آب مورد نیاز بدن بعد از استفراغ هستند.

بعد از استفراغ مایعات مصرف کنیم

بعد از استفراغ نیازی نیست نوشیدن را تنها به آب محدود کنید. از دیگر مایعاتی که می توانید بعد از استفراغ مصرف کنید می توان به نوشیدنی های ورزشی، ژلاتین، سودا، آب گوشت یا مرغ و آب سیب اشاره کرد. این قبیل مایعات می توانند معده را برای دریافت اندکی غذای جامد آماده کنند.

رژیم غذایی برات BRAT Diet

رژیم غذایی برات BRAT Diet شامل موز، برنج، سس سیب، و نان تست می شود. این رژیم غذایی را پس از آغاز احساس گرسنگی - حدود شش تا دوازده ساعت پس از استفراغ - مصرف کنید. رژیم غذایی برات مقداری کالری در اختیار بدن قرار می دهد و موز می تواند ماده مغذی مهم پتاسیم که به واسطه استفراغ از بدن دفع می شود را تامین کند.

بعد از استفراغ غذاهای سبک بخورید

اگر احساس می کنید معده شما می تواند شرایطی فراتر از مصرف رژیم برات را تحمل کند، مصرف غذاهای سبک را مد نظر قرار دهید که از آن جمله می توان به نودل ساده، سیب زمینی پخته، مافین انگلیسی، و نان تست بدون کره اشاره کرد. این غذاها باید کاملا ساده باشند و هیچ روغن، پنیر، سس یا کره ای به همراه آنها مصرف نشود. از دیگر غذاهای ساده می توان به منابع پروتئینی، مانند گوشت بوقلمون پخته یا گوشت مرغ آب پز یا کبابی اشاره کرد.

بعد از استفراغ دارو مصرف کنید

اگر استفراغ شما بیش از چند روز ادامه داشته است یا نمی توانید هیچ چیزی مصرف کنید، به پزشک مراجعه کنید تا برای بهبود این شرایط دارو تجویز شود. یکی از این داروها فنرگان Phenergan است که یک ضد استفراغ و همچنین یک ضد حساسیت محسوب می شود. این دارو به صورت خوراکی یا شیاف، اگر بیمار قادر به خوردن هیچ چیزی نباشد، قابل استفاده است. از گزینه های دیگر می توان به زوفران Zofran اشاره کرد. در شرایطی که این دارو برای بیمارانی که شیمی درمانی انجام می دهند، تجویز می شود، اما در درمان استفراغ عادی نیز قابل استفاده است.

بعد از استفراغ این غذاها را نخورید

اکنون که با خوراکی های مجاز پس از استفراغ آشنا شدید باید توجه ویژه ای نیز به مواردی داشته باشید که نباید مصرف شوند.

بعد از استفراغ غذاهای شور یا چرب نخورید

این غذاها حتی زمانی که استفراغ نمی کنید نیز گزینه هایی سالم برای بدن انسان محسوب نمی شوند، اما پس از استفراغ نباید آنها را مصرف کنید زیرا معده در تحمل آنها ناتوان است. از جمله غذاهایی که باید از مصرف آنها پرهیز کنید می توان به گوشت، غذاهای سرخ شده در روغن زیاد، غذاهای چرب، نان سفید، غذاهای پالایش شده و هر محصول کنسروی حاوی نمک زیاد اشاره کرد.

بعد از استفراغ غذاهایی با بوی قوی نخورید

غذاهایی با بوی قوی می توانند به شکل گیری حالت تهوع منجر شوند. حتی اگر غذا بوی خوبی داشته باشد باید همچنان از مصرف آن تا زمان حصول اطمینان از به پایان رسیدن کامل استفراغ پرهیز کرد. اگر پس از بو کردن غذا حالت تهوع در شما شکل می گیرد، از مصرف آن پرهیز کنید، زیرا می توانند به استفراغ بیشتر منجر شوند.

بعد از استفراغ نوشیدنی های کافئین دار، نوشیدنی های کربناته، محصولات لبنی و الکل ننوشید

این خوراکی ها گزینه های خوبی برای معده، به ویژه پس از تجربه استفراغ نیستند. بسیاری از این خوراکی ها دیواره داخلی معده را تحریک می کنند و گاز موجود در نوشیدنی های کربناته موجب نفخ خواهد شد که در زمان بیماری معده شرایطی خوشایند محسوب نمی شود.

بعد از استفراغ غذاهای تند نخورید

پس از استفراغ، تحمل غذاهای تند و ادویه‌دار برای معده دشوار است، اگرچه بسیاری از آنها توانایی بهبودی ناراحتی معده را دارند. زمانی که معده از حالت عادی برخوردار نیست، غذاهای تند تنها شرایط را وخیم‌تر کرده و احتمال تجربه استفراغ بیشتر افزایش می یابد.

بعد از استفراغ غذاهای خام نخورید

این شامل میوه ها و سبزیجات خام می شود. اگرچه این مواد غذایی در حالت عادی گزینه هایی سالم برای انسان محسوب می شوند، اما غذاهای خام معده را هرچه بیشتر تحریک می کنند و گوارش آنها برای معده بیمار دشوارتر است.

بعد از استفراغ داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نخورید

از جمله این داروها می توان به مسکن های بدون نسخه، مانند ناپروسین (ناپروکسن)، موترین (ایبوپروفن) و آسپرین اشاره کرد. این قبیل داروها اثرات منفی روی دیواره داخلی معده دارند و احساس بیماری و ناراحتی را در تشدید می کنند.

چه زمانی کمک پزشکی دریافت کنیم؟

در برخی شرایط آگاهی از این که پس از استفراغ چه چیزی باید مصرف کرد، کفایت نمی کند و ممکن است برای بهبود شرایط به دریافت کمک پزشکی نیاز باشد.

- اگر نمی توانید هیچ چیزی را برای بیش از یک روز در معده نگه دارید. 

- اگر تب و درد شکمی مرتبط با استفراغ را تجربه می کنید. 

- اگر بیش از سه روز است به اسهال مبتلا هستید و شرایط بهبود نمی یابد یا با دفع خون همراه است. 

- اگر با علائم کم آبی بدن، مانند حجم کم ادرار، سرگیجه و غیره مواجه هستید.

- اگر نمی توانید داروهای عادی خود را در معده نگه دارید. 

- اگر سفری به منطقه ای داشته اید که بیماری های عجیب در آن شایع بوده است.

- اگر به بیماری دیابت مبتلا هستید و باید انسولین دریافت کنید و نمی توانید سطوح قند خون خود را به درستی کنترل کنید.

منبع: سیمرغ لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر حالت تهوع رفلاکس معده استفراغ اخبار مرتبط علائم حساسیت بادام زمینی چه هستند؟ ۱۳۹۹/۸/۲۹ روش‌های درمان حالت تهوع ۱۳۹۹/۵/۱۹ چند راه درمان "رفلاکس معده" شیرخواران ۱۳۹۶/۱۲/۶ معده درد خود را در خانه درمان کنید! راه های درمان معده درد ۱۴۰۱/۳/۱۰ مبتلایان به رفلاکس معده این مواد غذایی را نخورند ۱۴۰۱/۲/۱۰ بدون دارو، رفلاکس معده را درمان کنید ۱۴۰۰/۱۲/۱ آخرین ویدیو ها تصاویری از انفجار کنترل شده در فاز ۱۱ پردیس ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۶:۱۵ توضیح وزیر راه در مورد افزایش صدور پروانه ساخت ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۴:۵۱ حذف ویزای چند کشور آسیایی و آفریقایی برای ایرانی ها؛ به زودی ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۰:۱۵ تمام متقاضیان خودروهای سایپا بدون قرعه کشی برنده شدند ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۰۹:۰۴ کدام دستگاه در صدر پرونده های دیوان عدالت است؟ ۱۴۰۱/۰۴/۲۹ ۲۳:۴۹ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۶:۲۱ کدام دسته از مالکان واحد‌های مسکونی از پرداخت مالیات معاف می شوند؟ ۱۶:۲۰ پیشنهاد خوراکی طب سنتی برای بعد استفراغ ۱۶:۱۹ ساده ترین راه از بین بردن چربی شکم ۱۶:۱۳ نماز روز پنجشنبه برای هر آنچه حاجت دارید ۱۶:۰۱ نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات ریالی در سال ۱۴۰۰ کم شد؛ ارزی افزایش یافت ۱۵:۵۹ دلیل بیماری رییس جمهوری روسیه؟ / پوتین: تهران بسیار گرم بود و کولر به شدت کار می کرد ۱۵:۵۲ تفاهم نامه ۴۰ میلیارد دلاری ایران با روسیه صرف چه می شود؟ ۱۵:۴۹ رییسی: باید با اصلاح ساختار‌های معیوب، مطلوبیت و صرفه اقتصادی قاچاق را از میان ببریم ۱۵:۴۷ کاهش ساعت کار برخی نانوایی ها داد مردم را درآورده است ۱۵:۴۵ احراز رشوه گیری ۲۲۵ میلیونی یک سرممیز مالیاتی ۱۵:۴۲ رقیب جدید طارمی در پورتو کیست؟ + عکس ۱۵:۳۹ اولین خط اتوبوس ۱۰۰ تومانی آغاز به کار کرد ۱۵:۳۳ خروج سرمایه ۱۰.۱ میلیارد دلاری در سال ۱۴۰۰ ۱۵:۲۶ جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار / یک کیلو گوشت خورشتی ۲۸۳ هزار تومان ۱۵:۲۲ حضور رونالدو در بایرن مونیخ، شایعه یا واقعیت؟ ۱۵:۱۹ خبر افزایش هزینه صدور گذرنامه تکذیب شد ۱۵:۱۸ روش صحیح تمیز کردن هر نوع مانیتور و ال سی دی ۱۵:۱۵ دلار در معاملات امروز چقدر قیمت خورد؟ ۱۴:۵۸ تلسکوپ جیمز وب، قدیمی ترین کهکشان جهان را رصد کرد + عکس ۱۴:۵۵ کسی حق ندارد به نام امر به معروف و نهی از منکر تیشه بر ریشه اسلام و مکارم اخلاق بزند / برخورد سلبی و بی ضابطه جایگاهی در قانون و دین مهربانی ها ندارد ۱۴:۵۱ توضیح وزیر راه در مورد افزایش صدور پروانه ساخت ۱۴:۴۹ رییس جمهور ایتالیا با استعفای نخست وزیر موافقت کرد ۱۴:۴۵ اولین تصمیم نصرالله پس از انتخاب به عنوان دبیرکل حزب‌ الله لبنان چه بود؟ ۱۴:۴۰ بیش از ۶۰ درصد آمریکایی ها نه بایدن را می خواهند نه ترامپ ۱۴:۳۲ ارزش لیر به پایین ترین سطح خود از دسامبر پارسال رسید ۱۴:۲۹ خواص بابونه برای هر چی که فکرشو بکنید ۱۴:۲۳ بدترین فرودگا ‏‏‌های جهان کدامند؟ ۱۴:۲۱ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۱/۴/۳۰) ۱۴:۱۶ خوشحالی جالب رامین رضاییان با لباس سپاهان + عکس ۱۴:۱۶ بدترین اشتباه شغلی افراد زیر ۳۰ سال ۱۴:۰۶ واکنش معاون رییسی به برخورد گشت ارشاد با یک مادر + عکس ۱۴:۰۱ دارایی ها، بدهی ها و تعهدات دولت باید شفاف شود ۱۳:۵۵ خلبانی که صدام را از ریاست انداخت / روایت یکی از پیچیده ترین عملیات جنگ ۱۳:۳۸ بعد از ارتودنسی چی بخوریم و چی نخوریم؟ ۱۳:۳۰ ترفندی برای خنک نگه داشتن گوشی ۱۳:۲۴ تسلا بیت کوین های خود را ۲ ماه پیش فروخته!!! ۱۳:۲۱ ثروتمندترین مرد ایرانی جهان را بشناسید + عکس ۱۳:۱۶ تابلو مظفرالدین شاه سرقتی است یا تقلبی؟ ۱۳:۰۷ تورم انگلیس رکورد ۴۰ساله شکست! / رییس بانک مرکزی: در تعهد ما به تورم دو درصدی اما و اگر وجود ندارد ۱۳:۰۶ قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۱/۴/۳۰) ۱۲:۵۹ تغییر الگو در صنعت خودرو‌سازی با سیستم ­های OTA ۱۲:۴۶ کسی از زور سخن نمی گوید، حرف از اجرای قانون است / حجاب قانونی مانند سایر قوانین الزام آور است ۱۲:۳۵ زمان مرحله سوم پرداخت سود سهام عدالت جاماندگان اعلام شد ۱۲:۳۰ زمان بندی پست ها در اینستاگرام ۱۲:۲۵ آیفون بدون پورت وارد بازار می شود ۱۲:۱۱ سنگ پرانی و فحاشی به آتش نشانان / ماجرا چه بود؟ ۱۲:۰۳ یورو به بالاترین سطح دو هفته‌ای در برابر دلار رسید ۱۲:۰۰ کاهش قیمت نفت برای دومین روز متوالی ۱۱:۴۹ رییس سیا: آقای پوتین زیاده از حد سلامت است! ۱۱:۴۸ ارزهای دولت را سریع در بازار می فروشیم و ریال را از بازار جمع می کنیم / دولت بجای استقراض از رسوب منابع خود استفاده کرد تا به بانک مرکزی بدهکار نشود اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حالت تهوع رفلاکس معده استفراغ پس از استفراغ رفلاکس معده غذاهای تند حالت تهوع خوراکی ها مصرف کنید هیچ چیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برخی مغازه‌ها، واحدهای فروش میوه و تره‌بار و البته برخی سودجویان، از تبلیغاتی استفاده می‌کنند که با واقعیت تفاوت زیادی دارد. در این تبلیغات سعی شده با استفاده از عباراتی همچون عرضه محصولات ارگانیک و خانگی، اطمینان خریداران به محصولات ظاهراً سالم آنها جلب شود. موضوعی که در عرضه آبلیموهای سنتی و صنعتی خود را بخوبی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: راه‌های تشخیص میوه خشک ارگانیک

هر چند در این میان برخی واحدهای تولیدی به خاطر سودجویی، دست به تقلب می‌زنند و نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. اما با این حال استفاده از محصولاتی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند خطر به‌ مراتب کمتری نسبت به استفاده از محصولات خانگی دارند چرا که این محصولات حداقل اطلاعات لازم برای ردیابی محصولات دارای مشکل را به مصرف‌کنندگان و مسئولان ذی‌ربط می‌دهند.

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

تبلیغات کاذب برای عرضه آبلیموهای سنتی در وهله اول چهره صنعت غذا را در نظر مصرف‌کنندگان مخدوش می‌سازد. بسیاری از مردم هم که تحت تاثیر این تبلیغات قرار می‌گیرند ترجیح می‌دهند به جای استفاده از محصولات استانداردی که در کارخانه‌ها تولید و فرآوری می‌شوند، این محصولات بی‌نام و نشان را استفاده کنند.

اما وقتی این موضوع به صورت تخصصی بررسی می‌شود نتیجه این است که بخش قابل توجهی از بی‌اعتمادی مردم به کارخانه‌ها بی‌دلیل است و پایه علمی ندارد. نتیجه این سلب اعتماد که به کام سودجویان و دلالان شیرین است، فقط به تهدید سلامتی مصرف‌کننده ختم نمی‌شود و بسیاری از خانواده‌ها را وا می‌دارد که در فصل تابستان یا خودشان اقدام به آبلیموگیری کنند یا از سنتی فروشان خرید کنند. در بین نگرانی‌های مردم، قیمت لیمو به طور سرسام‌آوری افزایش یافته و هزینه گزافی به خانواده‌ها تحمیل خواهد شد.

استفاده از نگهدارنده‌های غیر مجاز

اگر تولید محصول با ویژگی‌های کیفی مد نظر واحدهای نظارتی اینقدر راحت بود، چگونه می‌توان با ابتدائی‌ترین امکانات محصولی تولید کرد که تا یک‌سال از فساد با کپک، مخمر یا باکتری‌های اسید دوست مصون بماند؟

پاستوریزاسیون صنعتی (در دمای C°۸۵ به مدت ۳۰ ثانیه) تحت شرایط کاملاً کنترل شده علاوه بر این‌که محصول را ایمن و عاری از هرگونه میکروارگانیسم می‌کند، به همراه نگهدارنده‌های مجاز، مدت زمان نگهداری محصول را افزایش می‌دهد. حال آن‌که تولیدکنندگان زیر زمینی فاقد چنین تجهیزاتی بوده و معمولاً از نگهدارنده‌های غیر مجاز استفاده می‌کنند.

ویژگی‌های ظاهری عامه‌ پسند، اما غیر واقعی

مراحل فیلتراسیون و هموژنیزاسیون در تولید صنعتی آبلیمو از اهمیت زیادی برخوردارند. دلیل اصلی ظاهر شفاف و فاقد کدورت و پالپ آبلیموهای صنعتی، استفاده از این فناوری های پیشرفته در کارخانجات است. در حالیکه تصور عموم بر این است که آبلیموی فاقد پالپ، خاصیت چندانی ندارد.

از طرف دیگر بسیاری از آبلیموهای تهیه شده سنتی دارای پالپ‌های شناور هستند که گاهی تا یکسال ته‌نشین نمی‌شود. آیا این موضوع شک برانگیز نیست؟ ظاهر پالپی آبلیموهای سنتی در خوشبینانه‌ترین حالت با پایدار سازی تفاله خشک و آسیاب شده لیمو ایجاد می‌شود.

عدم تطابق با استاندارد ملی

طبق استاندارد ملی آبلیمو، این محصول یا با فشردن طبیعی میوه یا از رقیق کردن کنسانتره لیمو با آب تهیه می‌شود. آیا می‌دانید علاوه بر کنسانتره طبیعی، متاسفانه کنسانتره‌های سنتزی و بسیار ارزان لیمو نیز در حال حاضر در بازار کشور به سهولت در دسترس است؟ از آنجا که نوک پیکان سازمان‌های نظارتی همیشه به سمت کارخانه‌داران و واحدهای دارای پروانه تولید است، تولیدکنندگان زیرزمینی براحتی و بدون دغدغه بازرسی و ردیابی محصول، آبلیموهای خوش رنگ و لعاب و اصطلاحاً ارگانیک خود را فرموله و بدون هیچ‌گونه امکان ردیابی، به راحتی در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهند. رنگ‌های مورد استفاده در تولید این محصولات اغلب جزو رنگ‌های سنتزی بوده که خطرات زیادی برای مصرف‌کنندگان بویژه کودکان و زنان باردار دارد.

بدون تغییر رنگ حتی در شرایط بد نگهداری

فرآیند تولید صنعتی آبلیمو به دلیل کنترل دقیق شرایط عملیاتی واکنش‌هایی که منجر به تغییر رنگ آبلیمو به سمت قهوه‌ای می‌شود را به تاخیر می‌اندازد. انجام این واکنش‌ها با افزایش دمای نگهداری، حضور اکسیژن در بسته و نگهداری در معرض نور تسریع می‌شود و حتی آبلیموهای صنعتی نیز از این نظر مستثنا نیستند.

حال چگونه ممکن است آبلیموهای سنتی که ماه‌ها در پشت شیشه مغازه‌ها در معرض نور آفتاب و دمای بالا قرار گرفته است، رنگ سبز زیبا و البته دروغین خود را حتی تا بیشتر از یکسال حفظ کنند؟

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

کد خبر: 1228331 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • یک گردش خوشمزه در نصف‌جهان
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی