Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوپرنال، یکی از زیرمجموعه‌های شرکت هیوندای، کابین و محفظه سرنشینان داخل شاتل پرنده خودروی eVTOL خود را به نمایش گذاشته اشت. همچنین طراحی کابین خودروی eVTOL از سیستم‌های سرگرمی و روشنایی الهام گرفته است.

به گزارش caranddriver، سوپرنال امیدوار است تا سال ۲۰۲۸ پرنده خود را در آمریکا راه اندازی کند. این خودروی پرنده اط طریق شاتل هیدروژنی خود می‌تواند مسافت طولانی‌ای را طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودرو‌های پرنده به عنوان آینده حمل‌ونقل مطرح شده‌اند. این درحالی است که رقابت برای طراحی و ساخت خودرو‌های پرنده تنها در سال‌های اخیر داغ شده است. از این رو استارت‌آپ‌های مستقلی مانند Terrafugia و PAL-V با رقابت جدیدی از سوی غول‌های حمل‌ونقل مانند اوبر و ایرباس روبرو هستند.

هیوندای همچنین در حال سرمایه گذاری هنگفتی در صنعت نوپا است و در نوامبر گذشته یک شرکت تابعه مستقر در ایالات متحده به نام سوپرنال را راه اندازی کرد تا بر بازار موسوم به "بازار تحرک هوایی پیشرفته" تمرکز کند. اکنون سوپرنال از مفهوم کابین خودروی eVTOL خود در نمایشگاه بین‌المللی هوایی فارنبرو در انگلستان رونمایی کرده است و نشان می‌دهد که محفظه مسافر در داخل شاتل هوایی درون شهری آینده‌اش چگونه می‌تواند باشد.

سوپرنال با استودیو‌های هیوندای کار کرد تا از طراحی خودرو برای ایجاد کانسپت کابین eVTOL خود الهام بگیرد. غلاف پنج صندلی دارد و ساختار سبک وزن آن از فیبر کربن جعلی ساخته شده است. هر صندلی "با شکل ارگونومیک" دارای یک مرکز کنترل قابل استقرار است که پس از کنسول‌های مرکزی موجود در خودرو‌ها طراحی شده است.

هر مسافر دارای یک درگاه شارژ و یک محفظه ذخیره سازی کوچک است. چراغ‌های سقفی شبیه به سانروف خودرو هستند و نور در مراحل مختلف پرواز تنظیم می‌شود. ورود و خروج از eVTOL با دستگیره‌های روی در‌ها و پشتی صندلی‌های خودرو آسان‌تر می‌شود. سوپرنال همچنین ساختار پایدار مفهوم eVTOL را با شامل مواد داخلی مانند فیبر کربن قابل بازیافت، ترموپلاستیک تقویت‌شده، چرم گیاهی و پارچه پلاستیکی بازیافتی معرفی می‌کند.

سوپرنال می‌گوید که در حال صدور گواهی eVTOL برای استفاده تجاری در ایالات متحده از سال ۲۰۲۸ است و قصد دارد به زودی پس از آن این وسیله نقلیه پرنده را در اروپا راه اندازی کند. eVTOL سوپرنال تنها یک وسیله نقلیه هوایی الکتریکی در خانواده‌ای خواهد بود که زیر چتر هیوندای برنامه ریزی شده است. بخش کره‌ای هیوندای در حال حاضر در حال ساخت یک وسیله نقلیه پرنده هیدروژنی و سایز متوسط ​​برای خدمات حمل و نقل بار و مسافر بین شهری است. با این حال، انتظار نمی‌رود تا سال ۲۰۳۰ آن را عرضه کند.

در حالی که هیوندای مطمئناً منابع بیشتری نسبت به بسیاری از استارت‌آپ‌هایی دارد که سعی کرده‌اند ماشین پرنده را به واقعیت تبدیل کنند، ما نفس خود را حبس نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید

رونمایی از نمونه اولیه خودروی شیائومی در ماه آگوست باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت خودرو سازی هیوندای اکسنت ماشین الکتریکی خودروی هیوندای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام جعفری، مدیرکل بازرگانی خارجی راه‌آهن، درباره برخی ادعاهای مطرح شده از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، گفت: شرکت‌های بخش خصوصی ایران در پروژه‌های مختلف بین‌المللی در کشورهای مختلف مشغول فعالیت‌اند اما هیچ شرکت خصوصی نمی‌تواند ادعا کند که زیر مجموعه وزارتخانه یا دولت جمهوری اسلامی ایران یا مجموعه‌های دولتی است و هزینه کردن از عنوان وزارت راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان برای توجیه خطای صورت گرفته است.

وی ادامه داد: کنسرسیوم مورد اشاره، با انتساب خود به مجموعه‌های دولتی همچون وزارت راه و شهرسازی و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، نزد ذینفعان مختلف داخلی و بین المللی، از جمله راه‌آهن افغانستان، وجهه حاکمیتی برای خود ایجاد کرده که مورد تایید راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان مرجع رسمی حمل و نقل ریلی کشور نیست.

مدیرکل بازرگانی خارجی راه‌آهن افزود: ادعای تشکیل کنسرسیوم ذیل وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، یک ادعای واهی است، زیرا چنین امری به لحاظ قانونی اساساً امکان‌پذیر نیست، به طوری که یک شرکت خصوصی زیر مجموعه یک بخش دولتی باشد.

وی گفت: علاوه بر مشکل قانونی این ادعا، مشکل دیگر این است که مدیریت این کنسرسیوم با حاشیه‌هایی که از بابت اعزام یک رام قطار باری از مبدا ایستگاه روزنک افغانستان به سمت ایران ایجاد کرد و نشان داد تجربه و تخصص لازم را جهت بهره‌برداری از شبکه ریلی کشور افغانستان را ندارد، زیرا بر اساس رویه تعریف شده جهت حمل و نقل بین المللی لازم است تمامی فرایند اجرای کار از طریق شرکتهای فوروادری که مورد تایید شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام پذیرد و در این مورد خاص با توجه به اینکه بر اساس خبرهای رسیده مقصد حمل بار کشور ترکیه تعیین شده است و از طرفی این حمل با واگنهای ایرانی انجام پذیرد بنابراین لازم است موافقت اولیه راه‌آهن ترکیه با توجه به نوع محموله و نوع واگن اخذ شود، لذا جدا از عدم اخذ تاییدیه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص اعزام این قطار به سمت ایران، کشور مقصد هم به‌دلیل عدم انعکاس مراتب به آن راه آهن بدیهی است موافقتی برای این حمل صادر نکرده است.

جعفری ادامه داد: حمل بار از طریق خطوط ریلی، تابع شرایط و مقررات مشخصی است و همه بارهای بین المللی بر اساس همین پروتکل ها حمل می‌شوند اما کنسرسیوم مذکور به جای هماهنگی با راه‌آهن ایران و طی روال قانونی، مسیر فشار رسانه ای را انتخاب کرد و همین امر موجب ایجاد چالش در این مسیر شده است.

وی گفت: البته با وجود عدم هماهنگی با راه‌آهن و همچنین طی نشدن مسیر قانونی لازم، جهت مساعدت حمل این محموله تجاری، مدیرعامل راه‌آهن دستور حمل این بار را از ۷ روز قبل صادر کرد؛ اما کنسرسیوم مذکور پس از چند روز هنوز اقدامات لازم از جمله انجام تشریفات گمرکی را تکمیل نکرده است و به محض وصول تاییدیه گمرک، سیر واگن‌ها انجام خواهد شد.

جعفری تاکید کرد: شرکت راه‌آهن قطعاً از توسعه ارتباط ریلی با کشور افغانستان استقبال می‌کند اما بدون لحاظ ایمنی تردد ناوگان و همچنین طی روال قانونی لازم، این امر امکان پذیر نیست و امیدواریم با توجه به این دو مولفه، هرچه زودتر اقدامات لازم جهت آغاز بهره برداری تجاری از مسیر ریلی ایران و افغانستان فراهم شود.

کد خبر 6093049 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • (تصاویر) رونمایی از خودروی چینی با الهام از گربه
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • رونمایی از رولزرویس گوست اکستند در نمایشگاه خودروی پکن
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • (ویدئو) اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)