Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-30@20:28:39 GMT

بیمه سرمد چگونه از زیان به سود رسید؟

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۵۷۶۲

بیمه سرمد چگونه از زیان به سود رسید؟

امتداد - بیمه سرمد از مسیر زیان به جاده سود برگشته و انتظار می رود امسال حتی بتواند از زیان انباشته  خارج شده و به سود انباشته دست پیدا کند و این تغییر مهم در ترازنامه و حساب سود و زیان، میوه شیرین صبر و اعتماد سهامداران است و نشانه ای آشکار از اینکه نقشه راه تدوین و اجرا شده در بیمه سرمد، دقیق، حساب شده و مبتنی بر پایدارسازی جریان سودسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بیمه سرمد در حالی پنجشنبه همین هفته به مجمع می نشیند که در پایان سال مالی ۱۴۰۰ زیان ۳۶۶ میلیارد و ۶۲۷ میلیون تومانی مواجه شده و به ازای هر سهم ۷۶۴ ریال زیان شناسایی شده است. آنهم در شرایطی که در سال ۱۳۹۹ این شرکت حدود ۱۹۲ میلیارد و ۸۵۲ میلیون ریال سود شناسایی کرده و به ازای هر سهم ۴۰۲ ریال سود ساخته بود.

بدیهی است که نه فقط بیمه سرمد که بخش زیادی از سود شناسایی شده همه شرکت های بیمه گر در پایان سال مالی ۱۳۹۹ ناشی از سرمایه گذاری در بازار سهام تا قبل از ۱۹ مرداد همان سال بود و این قاعده در خصوص کیفیت سودسازی بیمه سرمد صدق می کرد.  چه اینکه در نیمه دوم سال گذشته به بعد دیگر شناسایی سود ناشی از سرمایه گذاری در بازار سهام به دلیل شرایط حاکم بر بازار سرمایه، سخت و پیچیده تر شود و نزول شاخص بورس هم باعث شد تا قریب به اتفاق شرکت های حاضر در بازار سهام از تاثیر منفی روند بازار سهام بر سودسازی خود رونمایی کنند.

عبور بی حاشیه سرمد از حاشیه ها

اختلاف نظر ها و چالش های درونی البته بر عملکرد بیمه سرمد در سال گذشته به ویژه در نیمه نخست سال و اواخر مهر ماه اثر گذاشت تا جایی که این شرکت در فصل بهار تنها ۱۵ میلیارد و ۲۹۸ میلیون ریال سود شناسایی کرده و قابل پیش بینی بود که این سود شکننده و ناپایدار است. در تابستان این واقعیت همزمان با تشدید برخی حاشیه ها بیشتر نمایان شد و شرکت زیان ۸۵۲ میلیارد و ۳۶۳ میلیون ریالی را ثبت کرد.

وقتی یعقوب رشنوادی در ابتدای آذرماه سال ۱۴۰۰ سکان هدایت و مسئولیت بیمه سرمد را بر عهده گرفت، روشن بود که او ماموریت سختی را پذیرفته چه اینکه هنوز یک ماه از مسئولیت اش نگذشته بود که پاییز به پایان رسید و در همان فصل یک هزار و ۸۷۹ میلیارد و ۹۴۹ میلیون ریال بر زیان تابستان افزوده شد.

مدیرعامل جدید اما با برنامه آمده بود و از حاشیه فاصله گرفت و به متن وارد شد. نتیجه این اقدام کاستن از میزان فشار زیان از یک سو و دستور به پرداخت خسارت به بیمه گذاران و زیان دیدگان از سوی دیگر و البته احیای برند و اعتبار سرمد بود. اعضای هیات مدیره به افزایش سرمایه شرکت رای دادند و رشنوادی هم همزمان با تغییر در برخی مدیریت ها مبتنی بر شایستگی ها و البته اصول حرفه ای، بدون سر و صدا ۲ برنامه عملیاتی را در اولویت قرار داد. نخست پیگیری افزایش سرمایه شرکت و جلب رای مثبت سهامداران که سرانجام این افزایش سرمایه در خرداد ۱۴۰۱ به ثمر نشست و به ثبت رسید و دوم انسجام و اتحاد در خانواده سرمد برای بازپس گیری سهم از بازار و افزایش جایگاه شرکت و سپس تثبیت آن. چه اینکه او اعتقاد دارد فصل بلوغ سرمد و سرآمدی در صنعت بیمه فرارسیده است.

در زمستان سال گذشته سرانجام بخش زیادی از فشار زیان در حال تولید بیمه سرمد گرفته شد و تنها این شرکت زیان ۹۳۴ میلیارد و ۹۶۳ میلیون ریالی را ثبت کرد اما همزمان با تحویل سال ۱۴۰۱، مدیران سرمد سال تحول در شرکت را با هدف پشت سرگذاشتن زیان ۳ هزار و ۶۶۷ میلیارد و ۲۷۵ میلیون ریالی استارت زدند و میثاق بستند که در بهار ۱۴۰۱ شرکت را در مسیر سودآوری و رضایت همزمان سهامداران و بیمه گذاران هدایت کنند.

رونمایی از سود در بهار قرن جدید

بهار قرن جدید هجری خورشیدی برای سرمدی ها، یک بهار متفاوت از گذشته بود، بهاری که دیگر حاشیه ها فراموش شده و همه در متن همدلی برای رقابت سالم و شفاف گام برداشتند و در پایان بهار ۱۴۰۱ ثمره تلاش خود را با ثبت سود ۹۶۸ میلیارد و ۲۹۳ میلیون ریالی دیدند. رشدی ۶۲۳۰ درصدی سود بیمه سرمد در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته البته شاید اکنون آسان به نظر برسد اما در پشت صحنه این اتفاق، یک تغییر استراتژی نهفته است. هدف بعدی تیم مدیریتی سرمد، تغییر زیان انباشته و به ارث رسیده از گذشته به سود انباشته است و حالا این شرکت با سرمایه ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی سودای بالا بردن جایگاه و رتبه خود در صنعت بیمه دارد.

صورت های مالی حسابرسی نشده بیمه سرمد در فصل بهار ۱۴۰۱ نشان می دهد که درآمد حق بیمه ناخالص شرکت با رشدی ۸۴ درصدی در مقایسه با بهار سال گذشته به ۶ هزار و ۵۹۷ میلیارد و ۳۱۳ میلیون ریال رسیده و به این ترتیب حق بیمه خالص شرکت یا همان سهم نگهداری با رشدی ۱۰۴ درصدی مواجه شده و به رقم ۸ هزار و ۸۶۲ میلیارد و ۳۷۷ میلیون ریال رسیده است. البته که افزایش درآمد حق بیمه و سهم نگهداری سرمد با توجه به افزایش سرمایه ثبت شده در بهار امسال و سیاست های مدیریت شرکت نشان می دهد که به احتمال بسیار بالا، خانواده سرمد امسال یک رکورد متفاوت و متمایز با گذشته را در سودسازی ثبت خواهد کرد.

افزون بر اینکه انتظار می رود سیاست سرمایه گذاری سرمد هم به تثبیت و تقویت جریان سودسازی کمک کند نتیجه اینکه این شرکت در بهار امسال موفق شده تا سود عملیاتی اش را با ۱۸۱۶ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رقم ۹۶۶ هزار و ۹۰۷ میلیارد ریال برساند و حالا سهامداران شاهد ثبت ۲۰۲ ریال سود پایه هر سهم سرمد در بهار ۱۴۰۱ هستند.

امانت، صداقت و شفافیت در سرمد

رشنوادی که به هنگام پذیرش مسئولیت بیمه سرمد گفته بود که خود را امانت دار می داند و تلاش دارد تا از آن حفاظت و صیانت و به عدالت و انصاف عمل کند، حالا اما یک وجه دیگری را هم به ماموریت خود در شرکت اضافه کرده و آنهم شفافیت است. او اصلاحات در سرمد را با تمرکز بر کار حرفه ای، برنامه محوری و بیمه داری نوین استارت زده و حالا مصمم است با عبور از سالی پر تلاطم و درس گرفتن از تجربه گذشته، اقتدار و سرآمدی را در این شرکت افزایش دهد و سال پربازده را برای سهامداران رقم بزند.

برنامه تیم مدیریتی سرمد در سال ۱۴۰۱، تمرکز بر شبکه فروش و حمایت و تقویت نمایندگان از کانال شعب سرمد، رایزنی و مذاکره با بیمه گذارن بزرگ از جمله بانک صادرات، سازمان تامین اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی، جهاد دانشگاهی و … است. البته سرمد علاوه بر اینها دنبال افزایش سهم فروش آنلاین و حضور در بازارهای نوظهوری از جمله کسب و کارهای دیجیتالی هم هست و شید مهمترین ماموریت رشنودای تکمیل گام دوم افزایش سرمایه شرکت تا ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که ۲۵۰۰ میلیارد ریال آن از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی آنها و ۲۰۰ میلیون ریال هم از محل سود انباشته خواهد بود. از این جهت او مصمم است که جریان سودسازی در بیمه سرمد مبتنی بر پایدارسازی سود باشد و برای امسال هدف ۳۰۰۰ میلیارد تومانی در فروش را نشانه گرفته است. امسال سال جهش دوباره سرمد اما از مسیر تازه با استراتژی و نقشه راه شفاف است و همه برای رسیدن به یک هدف مهم تلاش می کنند. هدف نهایی رضایت سهامداران و بیمه گذاران و سرآمدی سرمد نه فقط در صنعت بیمه که در جامعه ایران است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: افزایش سرمایه میلیون ریالی میلیارد ریال سال گذشته بیمه سرمد میلیون ریال بازار سهام بهار ۱۴۰۱ ریال سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن