Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، صالح حسینی روز پنجشنبه در نشست و هم اندیشی با اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی اظهار کرد: طبق مصوبه سفر استاندار آذربایجان غربی به باروق باید تمامی ادارات تا آخر شهریور امسال در این شهرستان استقرار یابند.

وی با اشاره به احداث مجتمع اداری در باروق برای استقرار اداره‌ها افزود: با توجه به نیاز فوری، نمی‌توانیم‌ منتظر تحقق بودجه برای احداث مجتمع اداری باشیم و تمام تلاش ما این است که پس از دریافت چارت سازمانی، ادارات به مرور در مکانی مناسب مستقر شده و شروع به انجام وظایف کنند که پس از احداث مجتمع اداری به آنجا نقل مکان خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار باروق در رابطه با سفر مسوولان استانی و کشوری به این شهرستان تازه تاسیس گفت: قبل از سفر مسوولان به شهرستان، در قالب کارگروه هایی مشکلات را بررسی کرده و ثبت می‌کنیم و بنابراین مردم باروق اطمینان داشته باشند که مطالباتشان به صورت مکتوب و با امضا نماینده و مدیران‌کل مربوطه و فرماندار به مسوولان بالادستی تقدیم می‌شود.

حسینی با بیان اینکه پیگیری‌های لازم جهت تحقق وعده ها نیز به عمل می آید، افزود: به جهت اینکه باروق به تازگی شهرستان شده و بسیاری از زیرساخت ها از جمله شورای اداری هنوز فراهم‌ نیست باید صبورانه و با برنامه ریزی مدون به رفع نقایص و مشکلات بپردازیم. 

وی در ادامه اظهار کرد: رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسوولان وظایف مهمی دارند و یکی از مهمترین انتظارات ما از رسانه های شهرستان امید آفرینی است چرا که "امید" موتور حرکت جامعه محسوب می شود.

فرماندار باروق ادامه داد: در همین راستا از رسانه‌ها انتظار داریم که آثار و ثمراتی را که بر پایه ارتقا به شهرستان، در باروق به بار خواهد نشست برای مردم تبیین کنند و چنانکه نمونه آن را در افزایش چند برابری بودجه سالانه که به تازگی تخصیص یافته می‌توان ذکر کرد.

حسینی اضافه کرد: با وجود تمامی کاستی‌ها، آینده خوب و روشنی برای باروق قابل تصور است و این شهرستان با داشتن ظرفیت‌های مختلف از جمله معادن بسیار، دشت های حاصل خیز و ظرفیت های گردشگری مختلف می تواند گام‌های جدی در توسعه این شهرستان بردارد. 

به گزارش ایرنا، بخش های باروق و چهاربرج از توابع شهرستان میاندوآب بودند که در ۲۱ تیرماه سال گذشته براساس مصوبه هیات دولت به بخش ارتقا یافتند.

باروق دارای ۷۲ روستا و ۲۲ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها تقسیمات کشوری رسانه باروق استانداری آذربایجان غربی میاندوآب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تقسیمات کشوری رسانه باروق تقسیمات کشوری رسانه باروق استانداری آذربایجان غربی میاندوآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود

به‌گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مدد زارع در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بوانات لازمه تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب را تغییر نگرش نسبت به تولید و دخالت دادن زیست بوم‌ها در امر تولید دانست و بیان کرد: این امر تنها با مشارکت مردم به عنوان پیشران تولید محقق می‌شود.

امام جمعه بوانات افزود: اینکه عده‌ای در تهران بنشینند و بخشنامه‌ای الزام‌آور برای کل کشور بنویسند و ابلاغ کنند این فقط رفع تکلیف است و عملاً دردی از دردهای بی‌نهایت تولید را درمان نکرده و نخواهد کرد.

خطیب جمعه بوانات با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان قدرت در هر کشوری اقتصاد و تولید آن کشور است، عنوان کرد: برای محقق شدن شعار سال رهبری باید بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی امور به مردم واگذار شود، اما بدون توجه به الزامات اصلی این امر و بدون توجه به زیست‌بوم‌ها، تصدی‌گری مرکزی مانع اصلی تولید است و عملاً مردم به عنوان اصلی‌ترین عامل تولید، گرفتار بروکراسی اداری فلج کننده‌ای هستند که انگیزه ورود به امر تولید از آنها سلب شده است.

حجت الاسلام زارع در بخش دیگری از سخنان خود گریزی هم به‌مسائل جاری شهرستان بوانات زد و بیان کرد: یکی از توقعات بحق مردم بوانات از مسؤولان استانی توجه به مطالباتی است که از طریق نمازجمعه به عنوان رابط بین مردم و حاکمیت خواسته‌های آنها را بیان می‌کند و ما منتظر پاسخ مسؤولان استان به مطالبات مردم بوانات هستیم.

وی ادامه داد: وقتی موضوعی دغدغه عامه مردم شد، و خلاء آن در شهرستان محسوس شد برای اینکه این موضوع به عنوان یک نیاز، یک کمبود، یا یک مشکل به اطلاع متولیان امر برسد، تنها راهی که ما به مردم عزیز پیشنهاد می‌کنیم، حفظ آرامش عمومی و بیان آن خواسته از طریق خطبه‌های نمازجمعه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بوانات اظهار داشت: طرح‌های مهم عمرانی خصوصاً مسئله جاده و راه‌آهن، مشکلات مسکن ملی، موضوع مهم آبخیزداری، معضلات فراوان بهداشت و درمان، برخی مدیریت‌های ناکارآمد، از مهمترین مطالبات مطرح شده چند ماه اخیر شهرستان بوانات است که منتظر پاسخ به این مطالبات هستیم.

کد خبر 6089117

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم