Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:15:20 GMT

علم نافع جایگزین علم کلاسیک شود

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۶۸۴۳

علم نافع جایگزین علم کلاسیک شود

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که باید علم نافع را جایگزین علم کلاسیک و غیرکاربردی کنیم، گفت: به عنوان مثال بسیاری از فارع التحصیلان رشته روانشناسی هزار تا نظریه حفظ هستند، ولی وقتی وارد بازار کار می‌شوند، در عمل چیزی نمی‌دانند.

جهانبخش سلمانیان در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی، گفت: امروزه یک جنبشی در دنیا تحت عنوان جنبش علم به درد بخور شکل گرفته و بسیاری به این باور رسیدند که آموزش های کلاسیک که در زندگی آن ها به درد نمی خورد را حذف کرده و به علم به درد بخور و نافع بپیوندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید متناسب سازی کیفی و کمی خروجی آموزش‌های کاربردی و نیازهای بازار کار را مدنظر قرار داده و از آموزش های غیر ضروری اجتناب کند.

  وی با بیان این‌که پویایی و دینامیک بودن آموزش‌ها برای نیروی کار اصلی ترین موضوعاتی است که باید روی آن‌ها کار کنیم، گفت: اکنون عصر انفجار دانش و اطلاعات است و دیگر همانند زمان قدیم نیست که یک معادله ای اختراع شود و چندین سال دیگر نظریه‌ای دیگری برای آن بیان شود، امروزه هر روز پویا تر می‌شویم؛ بنابراین نمی توانیم آموزش را در یک دوره خاص محدود کنیم.

سلمانیان تصریح کرد: الان دیگر دوره آن نیست که بگوئیم ۴ سال درس خوانده و آموزش ببینیم و بعد ۳۵ سال کار کنیم، این یعنی عقب ماندن از جامعه. در چرخش تحول آفرینی که در سند تحول ذکر شده است بر موضوع چرخش از یادگیری محدود به دوران تحصیل به یادگیری مادام العمر و مناسب با نیاز جامعه بسیار تاکید شده است و تمامی دانشگاه‌ها به خصوص علم کاربردی و فنی حرفه‌ای باید این موضوع را اولویت کاری خود قرار دهند.

معاون استاندار آذربایجان شرقی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی و نهادهای فنی و حرفه‌ای نباید محدود به آموزش‌های دوره‌های کاردانی و کارشناسی شوند تا فارغ‌التحصیل ۳۵ سال با همان روند جلو برود، این موضوع در عصر انفجار دانش و اطلاعات چنین چیزی مقدور و ممکن نیست و اشتباه بزرگی است.

وی اضافه کرد: درحال حاضر اگر ناکارآمدی در بازار کار داریم، به دلیل مهارت های نادرست بوده و جهت گیری ما در آموزش اشتباه است.

وی با بیان این‌که متاسفانه امروزه مدرک گرایی را به جای کسب تجربه، دانش و مهارت مد نظر قرار داده و این موضوع به یک چالش جدی در جامعه ما تبدیل شده است، اظهار کرد: در چرخش تحول آفرینی که در سند تحول به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ شده است به موضوع چرخش از آموزش و پژوهش صرفا معطوف به ارتقای جایگاه علمی به آموزش و پژوهش نیاز محور، مزیت محور، اولویت محور تاکید شده است‌. 

گفتنی است؛ آیین تکریم از زحمات فرزان قالیچی "رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان" و معارفه اصغر عابد زاده "سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری برگزار شد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مراسم تودیع معارفه علم دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سعادتی از روند برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش که با هدف جذب مربیان امور تربیتی، مربی تربیت بدنی و مشاوران در آذربایجان شرقی  بازدید کرد و گفت:این آزمون صبح امروز با شرکت ۱۹ هزار و ۲۱۸ داوطلب برگزار شد که از این تعداد ۱۴۶۳۰ نفر  خانم و ۴۵۸۸ نفر آقایان بودند که در ۲۲ حوزه آزمونی توسط جهاددانشگاهی به رقابت پرداختند.

سعادتی گفت: ۱۱۶۹ نفر به عنوان عوامل کیفیت بخشی جذب دستگاه تعلیم و تربیت خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی افزود: از این تعداد ۴۴۴ نفر به عنوان مربی امور تربیتی ۴۱۳ نفر به عنوان مشاور و مربی امور تربیتی و ۲۴۴ نفر به عنوان مربی تربیت بدنی و ۶۸ نفر به عنوان مشاور به کار گرفته خواهند شد.

همچنین تعداد آموزگاران معرفی شده به مرحله ارزیابی تکمیلی ۲۳۲۴ نفر می‌باشد که ارزیابی تکمیلی این افراد نیز از شانزدهم اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است